Lampenkap Lima H17 cm - Oesterschelp

ASTR-5026003

MaterialenTextiel | Metaal
kleurBeige
StijlModerne
Lengte13 cm
Hoogte35 cm
Breedte32,5 cm
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Garantie3 jaar
MarkAstro Lighting

Beschikbaarheid: 10 tot 15 dagen

Voorgestelde prijs : 107,69 €


-5.01%

101,45 € BTW Inb.


84,54 € belastingen excl.

 

Beschrijving

U gaat de decoratie van de kamer perfectioneren door te kiezen voor de installatie van een halve bol lampenkap voor uw verlichtingsarmatuur.
Deze lampenkap is een accessoire dat zonder verlichtingsarmatuur wordt verkocht. Deze lampenkap is ontworpen om te worden gemonteerd op de wandlamp Astro Castera, Tate, Gaudi en Lima.
Voor een harmonieuze inrichting gaat er niets boven een mooi armatuur. Astro Lighting bereikt een goed compromis tussen klassieke stijl en hedendaags design om een gastvrije en ontspannen sfeer te scheppen en tegelijk zuinige en efficiënte verlichting te bieden. Hun ervaring en know-how staan tot uw dienst. De Semi Drum 320 gebogen lampenkap zal uw interieur verfraaien door uw lampen te restylen en zal een aangenaam licht geven in de kamer waar hij zal worden geïnstalleerd. Met een onberispelijke kwaliteit van afwerking, is het samengesteld uit een metalen structuur bedekt met een stof en zijn beige kleur brengt een perfecte combinatie die verleidt door zijn pure weergave en zijn ontwerp om een ereplaats in uw huis te maken. Met een diameter van 13,85 cm en een hoogte van 16,6 cm is deze lampenkap evenwichtig en elegant. Vanuit technisch oogpunt is de maat van de steunring ontworpen om te worden geïnstalleerd op de elektrische voet van een gloeilamp van het type E27 LED met een maximaal vermogen van 12 watt LED.
In huis neemt het licht een essentiële plaats in die bijdraagt tot de decoratie van uw interieur. Deze lampenkap tovert uw interieur om in een oase van rust dankzij de ontspannen sfeer die hij biedt.

Meer info

- Merk : Astro Lighting

- Collectie: Lima

- Materialen: Canvas.

- Kleuren: oesterschelp afwerking

- Afmetingen van het product

- Breedte : 32 cm

- Hoogte: 17 cm

- Diepte: 11,8 cm

- E27 / ES: Ring voor lampenkap.

- Gemakkelijk te verwijderen en schoon te maken

- Op de lampenkap met oesterschelpafwerking kunnen schaduwen voorkomen, aangezien deze gemaakt is van natuurlijke en niet-synthetische vezels.

0