Ora Home LED PRO RGB USB L110 cm - Wit

MORE-28-16-01

MaterialenHout
kleurWit
stijlOntwerp
formulierRechthoekig
hoogte29 cm
breedte70 cm
lengte110 cm
gewicht28,2 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Ja
EnergieklasseA
baseLED
Kracht24W - 892lm
klasse2
IP-indexIP20
LichtverdelingUnidirectionele verlichting
Lichtstroom892 lm
Levensduur versterker30.000h
garantie2 jaar
MarkMoree

Beschikbaarheid: twee weken

Voorgestelde prijs : 1 363,29 €


-7.72%

1 257,99 € BTW Inb.


1 039,66 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Er lichte salontafel Ora Home is een lichtgevend meubilair met veelkleurige Led's geïntegreerd in de structuur. Ontworpen in hout en geschilderd in mat wit gelakt, de lichtbron exploiteren van de LED-technologieprojecten een twee-weg verlichting op en neer. Een unieke stijl aan de tabel die u niet elders zou vinden. Om zijn verlichting te controleren, wordt een speciale afstandsbediening voorzien van het meubilair.

Vanuit een functioneel oogpunt, het heeft een opslagruimte binnen het. U allerlei alledaagse voorwerpen zoals kranten, tijdschriften, bordspellen, en nog veel meer.

Het heeft een onmiskenbare esthetische aspect van de randen met afgeronde hoeken, geassocieerd met de glazen tray. Om verder te voldoen aan elektronische apparaten enthousiastelingen, de lichtgevende tekentafel Ora heeft twee USB-aansluitingen voor het opladen van smartphones en tablets.

Deze Design Lounge salontafel heeft zijn plaats in alle soorten interieur. In de wereld van Deco, won ze de prijs voor interieur innovatie in 2015.

Om indruk te maken uw gasten, deze revolutionaire salontafel is het meubilair te worden verwijderd. Het feit dat het helder is zal fascineren zowel jong als oud. In aanvulling op deze, het biedt verschillende functies allemaal zo authentiek als nutsbedrijven. De lichte kant draagt bij aan de verlichting van het verblijf wanneer de avond komt, terwijl de esthetische participeert in de decoratie gedurende de dag. voorpagina lichtgevende tekentafel van uitzondering die niet zal verlaten onverschillig alles wat het ontdekt.

Meer info

In het midden van de woonkamer, de lichte salontafel Ora Home zal leiden tot een vriendelijke sfeer die het hele gezin samen zal brengen. De kwaliteit van de fabricage is niet weggelaten. Een product gemaakt in Duitsland waardig van de naam, zowel in termen van het gebruikte materiaal en de robuustheid.

U zult ook graag ...
0