E27 RGB LED-lamp 9W/60W - 850lm - Multicolor

MORE-20-02-01

MaterialenAluminium,Kunststoffen
kleurWit
lengte12,2 cm
diameter6 cm
gewicht0,120 kg
Aantal lamp(en)1
EnergieklasseA
baseE27
Kracht1-9W
LichtstroomMax 850lm
dimbaarJa
Levensduur versterker50.000 uur
MarkMoree

Beschikbaarheid: twee weken

Voorgestelde prijs : 45,59 €


-8.15%

41,88 € BTW Inb.


34,61 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Geef uw armaturen een boost! Wilt u uw oude of nieuwe lampen uitrusten met een nieuwe bron? Ontdek onze grote collecties moderne en zuinige lampen en om zeker te zijn dat u de juiste keuze maakt, is het belangrijk om bepaalde kenmerken te controleren.
Bij aankoop, vergeet niet te controleren dat de vorm van de basis van de te vervangen bron van het type E27 of grote schroef is. De voet is het deel dat tussen de armatuur en zijn lichtbron is verbonden.
De andere aspecten waarmee rekening moet worden gehouden zijn enerzijds de grootte van de armatuur. We moeten er zeker van zijn dat het kan worden aangepast aan de openingsstemming. De afmetingen zijn 12,2 cm hoog en 6 cm breed en 6 cm in diameter. Het uiterlijk kan wel of niet belangrijk zijn als het zichtbaar of volledig verborgen is in de armatuur. Gemaakt van aluminium en polycarbonaat en in witte kleuren, zal het perfect passen bij het doel dat u het wilt maken. Vermogen is een belangrijke factor, het heeft een lichtstroom van 850lm voor een relatief vermogen van 65W. Het kan worden gedimd en geeft een 360° verspreidingshoek. Ten slotte heeft deze bron een RGB-kleurtemperatuur met afstandsbediening, deze temperatuur bepaalt de sfeer die u in uw huis wilt creëren.
De producten die wij aanbieden zijn milieuvriendelijk, duurzaam en recyclebaar, omdat ze geen kwik of andere producten bevatten die gevaarlijk zijn voor het milieu en onze gezondheid. Dankzij het lage energieverbruik garanderen de nieuwe LED-technologieën grote energiebesparingen. Dit product heeft een energiecertificaat A dat overeenkomt met zijn prestatieniveau en een levensduur van 50.000 uur.

Accessoires
U zult ook graag ...
0