Categorieën

Filtres

Categorieën

Prijs

0 € - 1305 €

Middellijn

1 - 153

Afficher/masquer plus d'options

Bewegingsdetector

Inclusief lamp(en)

Uitgesneden diameter

1 - 28

Inbouwdiepte

2 - 50

Categorieën niveau 1

Categorieën niveau 2

Citaat

Lijst van producten per fabrikant Eglo

Eglo: Verlichtingsarmaturen die voldoen aan de werkelijke behoeften van de consument

Met zijn Oostenrijkse wortels is het merk Eglo uitgegroeid tot een van de belangrijkste referenties in de verlichtingswereld van vandaag. Vanaf de oprichting in 1969 was het bedrijf voorbestemd voor een mooie toekomst. De passie van de oprichter, Ludwig Obwieser, was van een zeldzame intensiteit. Het merk Eglo ontwikkelde zich binnen enkele jaren tot een toonaangevende Europese en internationale speler in de verlichtingsindustrie. Vandaag de dag is het merk aanwezig in meer dan 130 landen over de hele wereld en ontwikkelt het voortdurend nieuwe markten om dichter bij het publiek te komen.

Verlichtingssystemen die in overeenstemming met de marktontwikkelingen worden vervaardigd


Of het nu gaat om residentiële of professionele verlichting, de verwachtingen van de consument evolueren voortdurend. Om hen beter tegemoet te komen, moeten de grote verlichtingsmerken nieuwe technologieën toepassen voor hun producten en altijd grote vindingrijkheid tonen in elk van hun creaties. Het beste moet, net als bij het merk Eglo, zelfs in staat zijn om nieuwe trends te creëren en de markt te beïnvloeden.

Het bedrijf heeft kunnen samenwerken met gerenommeerde ontwerpers die het in elk van zijn projecten begeleiden om steeds meer originele verlichtingssystemen voor te stellen. Ideeën voor nieuwe producten worden uit de markt gehaald. Ze worden vervolgens geëvalueerd en bestudeerd door deskundigen die ze vervolgens aan de ambachtslieden toevertrouwen. Deze laatste zullen ervoor zorgen dat ze in de praktijk worden gebracht.

Het resultaat van dit creatieve proces zijn unieke stukken zoals de Almeida serie wandlampenkappen. De verlichtingsarmaturen zijn ontworpen om zich aan te passen aan alle kamers, of het nu gaat om privé-slaapkamers of woonruimtes. In het geval van de kinderwandlampen uit de Quixi-collectie richtten de ontwerpers zich op de behoeften van gezinnen. Deze vriendelijke lampen met een chique design zullen de slaapkamers van de jongeren vrolijker en warmer maken.

Armaturen die traditie, moderniteit en design combineren


Het succes van de Eglo Group is geenszins toevallig. Het is het vermogen van het bedrijf om trouw te blijven aan zijn wortels en tegelijkertijd een moderne visie te behouden die het in staat heeft gesteld om zich snel te onderscheiden van de concurrentie. Door elk van de creaties van het merk zal de consument immers de kleine mengeling van eenvoud, traditie, culturele invloeden en innovatie die het merk kenmerkt, niet veronachtzamen.

De weergave is origineel, design en zeker decoratief. En hoewel het assortiment zeer breed is (meer dan 18 miljoen verkochte armaturen per jaar), wordt de passie en knowhow van de ontwerpers onthuld door elke lamp op de markt. Eglo's engagement gaat veel verder dan een eenvoudige lamp, want ontwerpers geven persoonlijke aandacht aan elk van hun projecten. Het is dankzij al deze waarden dat de armaturen, zoals de rechthoekige buitenwandlampen in de Alamonte collectie, vanaf het moment dat ze werden gelanceerd meteen de aandacht van het publiek hebben getrokken.

Meer
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 1966 items
Weergegeven: 1 - 60 van 1966 items
0