Lijst van producten per fabrikant Eglo

Eglo: armaturen die de werkelijke van de consument behoeften

Sterke van de Oostenrijkse wortels, het merk Eglo was in staat om verder te gaan naar het zich nu als een van de belangrijke referenties in de wereld van verlichting. Sinds de lancering in 1969, was het bedrijf voorbestemd om een mooie toekomst. De passie die reed van haar stichter, Ludwig Obwieser, werd van zeldzame intensiteit. In een paar jaar, de lampen van het merk Eglo snel geëvolueerd om hem op te leggen zich op de Europese markt en daarmee tot internationaal uit te breiden. Vandaag, het merk is aanwezig in meer dan 130 landen over de hele wereld en is voortdurend de ontwikkeling van nieuwe markten beter verbinden met het publiek.

Lichtsystemen vervaardigd volgens de evolutie van de markt

Of in de sector van de woon- of professionele verlichting, worden de verwachtingen van de consumenten gedwongen om voortdurend evolueren. Beter kennismaken, moeten topmerken verlichting nemen van nieuwe technologie om hun producten, en altijd tonen grote vindingrijkheid in elk van hun creaties. De beste, zoals in het geval van Eglo merk, moet zelfs kundig voor wekken van nieuwe trends, om de invloed van de markt.

Het bedrijf heeft gewerkt met gerenommeerde ontwerpers begeleidende hem in elk van zijn projecten om te suggereren nog origineler verlichtingssystemen. Ideeën voor nieuwe producten worden verzameld op het niveau van de markt. Ze worden vervolgens geëvalueerd en bestudeerd door deskundigen die confieront ze dan de ambachtslieden. De laatste zal ervoor zorgen om te maken hen gebeuren.

Dit resultaat van de unieke stukken van creatieve proces vind appliques serie Almeida lampenkap. De armaturen zijn ontwikkeld aan te passen aan elke kamer of het nu de privé kamers of ruimtes om te wonen. In het geval van de slaapkamers van kinderen in de collectie die quixi toegepast, ontwerpers gericht op de behoeften van gezinnen. Deze vriendelijke ontwerp decoratieve lampen brengt meer vrolijkheid en warmte in de kamers van jonge mensen.

Armaturen combinatie van traditie, moderniteit en ontwerp

Het succes van de groep Eglo is zeker niet het resultaat van toeval. Het is vooral het vermogen van de onderneming trouw zijn wortels blijven terwijl het weten van een moderne visie dat kon hij snel competitie staan. Inderdaad, door elk van de creaties van het merk, de consument zal niet nalaten te observeren deze kleine mix van tradities, culturele invloeden, eenvoud en innovatie die kenmerkend is voor het teken.

De record is origineel, zeker decoratieve en ontwerp. En hoewel het bereik zeer is breed (meer), de passie en de deskundigheid van de ontwerpers zijn geopenbaard wordt door elke lamp op de markt. Eglo engagement gaat veel verder dan die van een eenvoudige lamp omdat de makers persoonlijke aandacht voor elk van hun projecten geven. Het is dankzij al deze waarden dat armaturen, zoals rechthoekige buitenmuur van de collectie Alamonte, onmiddellijk de aandacht van het publiek hebben bereikt sinds de lancering.

Meer
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 346 items
Weergegeven: 1 - 60 van 346 items
0