Jumpie H42 cm - Wit

SLID-LPJUM040A

MaterialenKunststoffen
kleurWit
stijlKinderen
formulierAndere
hoogte42 cm
breedte23 cm
lengte25 cm
gewicht1 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
EnergieklasseE-A++
baseE27
Kracht15 W max.
klasse2
IP-indexIP20
garantie2 jaar
MarkSLIDE

Beschikbaarheid: 2-3 weken

Voorgestelde prijs : 84,70 €


-9.75%

76,44 € BTW Inb.


63,18 € belastingen excl.

 

Beschrijving

Jumpie is een helder konijn gedacht door de elektrische ontwerper Sofie Lela -Deze stijlvolle en ultra-trendy kleine dier zal een beroep op al diegenen die houden van zoetheid en fantasie-dit decoratieve object verspreidt een ingetogen verlichting en creëert een zachte en warme sfeer.
Met afgeronde gezicht en vermakelijke en exorbitante oren, Jumpie straalt een zacht en pluizig licht, ideaal voor het inrichten van een kinderkamer.
Gemaakt van polyethyleen, is dit decoratieve voorwerp lichtgewicht en bestand-ideaal als Nightlight in de ruimte van een kind, zal het klein en groot verleiden!

U hebt de mogelijkheid om een prachtige kleurrijke verlichting (blauw, Violet, oranje...) te krijgen door het plaatsen van in het konijn een kleur lamp.
Een fictief personage geïnspireerd door de vorm van een gestileerde konijn, ze sluit zich aan bij het bereik van de lampen in de collectie Slide Design met betrekking tot de betoverende wereld van dieren.

De Jumpie konijn investeert ons interieur op een ongebruikelijke manier, het creëren van een leuke, speelse en eigenzinnige inrichting.

Jumpie is verkrijgbaar in een veelheid van vrolijke en tonic kleuren: geel, oranje, rood, blauw, groen, roze, fuchsia.

Accessoires
U zult ook graag ...
0