Lijst van producten per fabrikant Faro Barcelona

Faro Barcelona: Spaanse uitmuntendheid in verlichting

Voor Faro Barcelona begon het avontuur in de wereld van verlichting in 1945. Aanvankelijk werd het bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van bureaulampen. Maar activiteiten geleidelijk gediversifieerd als consument moet veranderen in de sector. Voor meer dan 60 jaar, heeft het merk te onderscheiden van de concurrentie door middel van zijn originele creaties en de voorbeeldige kwaliteit komen. Vandaag, zijn de armaturen Faro Barcelona verlichtingssystemen beschikbaar in meer dan 90 landen en zichzelf als onderdeel van de beste referenties op de markt.

Geboren uit een passie voor licht armaturen

Als Faro Barcelona heeft weten te krijgen een reputatie wereldwijd, met name door de groeiende passie die de ontwerpers bezielt. Dit enthousiasme, getint van goede wil, drijft hen altijd het voorstellen van oplossingen die voldoen aan de verwachtingen van het publiek. Alles wordt uitgevoerd om te maken, jaarlijks nieuwe collecties van lampen en verlichting ontwerpen en moderne media. Wat onderscheidt het Spaanse merk van competitie, is het vooral zijn dimensie e-bedrijf bestaande uit een enkele dropshipping gedeelte en een innovatieve interne laboratorium. Deze faciliteiten konden ze voor de productie van de originele stukken ontworpen met inachtneming van de normen in termen van kwaliteit.

Geïllustreerd, bijvoorbeeld door middel van de kenmerken van de armaturen van de essentiële lijn. Hangende lampenkappen verbeeld door de ontwerpers combineren elegantie en eenvoud voor de weergave van uitstekende tijdloos. De Interieurlampen zijn, elk gevormd een mooie metalen structuur, een kap in wit textiel en een zeker functionele lamp. De kubussen collectie Karmen cement appliques voor eigenaren die willen voltooien van de verlichting in de kamers met voedsel als de woonkamer, de woonkamer of keuken, zijn hoogst-geadviseerd. Lichte objecten onopgemerkt niet met hun formulier ontwerpen en hun twee richtingen warme en aangename verlichtingssysteem. Ook zijn onderdelen verkrijgbaar in verschillende kleuren voor een meer decoratief.

Verlichting ontworpen door deskundigen

De expertise is altijd een actief in een zich ontwikkelende gebied geweest als verlichting. Het is voor deze reden dat het Catalaans teken blijft om aan te tonen van innovatie en een groot gevoel van knowhow in al haar activiteiten. Naast ontwerpers die er zijn om te veronderstellen van elke kamer collecties Faro Barcelona, heeft het bedrijf een team van deskundigen dat wordt gecontroleerd of de verschillende aspecten van de producten. Weerstand tegen gebruik, verlichting kracht, energie en andere consument-niveau, alle functies worden doorgegeven om te ziften door middel van verschillende tests, studies en simulaties.

Deze aanpak heeft toegestaan het merk te maken van armaturen en aangepaste lichtoplossingen altijd voldoen aan de verwachtingen van het publiek. Consumenten zijn, bijvoorbeeld, dat velen hebben hun tevredenheid geuit na het zien van de prestatiekenmerken van schansen van de muur en plafond verlichting buiten Orgler Kaprun ronde. Lampen frame is gemaakt van messing en zeer resistent doorzichtig glas (index IP65) perfect aangepast aan de externe omstandigheden. De kleur en de kracht van de diffuse verlichting werden geselecteerd om een aangename sfeer te creëren.

Meer
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 472 items
Weergegeven: 1 - 60 van 472 items
0