Categorieën

Filtres

Categorieën

Prijs

0 € - 855 €

Schakelaar

Dimbaar als lamp OK

Middellijn

1 - 214

Afficher/masquer plus d'options

Inclusief lamp(en)

Uitgesneden diameter

6 - 10

Inbouwdiepte

7 - 9

Categorieën niveau 1

Categorieën niveau 2

Citaat

Lijst van producten per fabrikant Faro Barcelona

Faro Barcelona: uitstekende Spaanse verlichting

Voor Faro Barcelona begon het avontuur in de wereld van de verlichting in 1945. In het begin was het bedrijf gespecialiseerd in de productie van bureaulampen. Het bedrijf heeft zich echter geleidelijk aan gediversifieerd naarmate de behoeften van de consument zich in de sector ontwikkelden. Al meer dan 60 jaar onderscheidt het merk zich van de concurrentie door zijn originele creaties van voorbeeldige kwaliteit. Vandaag de dag zijn Faro Barcelona armaturen en verlichtingssystemen in meer dan 90 landen verkrijgbaar en worden ze gepositioneerd als een van de beste referenties op de markt.

Armaturen geboren uit een grote passie voor licht

Als Faro Barcelona naam heeft kunnen maken op wereldniveau, dan is dat vooral te danken aan de groeiende passie van de ontwerpers. Dit enthousiasme, getint met goede wil, drijft hen ertoe om altijd oplossingen voor te stellen die voldoen aan de verwachtingen van het publiek. Elk jaar wordt alles in het werk gesteld om nieuwe collecties van design en moderne lampen en verlichtingsdragers te creëren. Wat het Spaanse merk onderscheidt van de concurrentie is vooral de e-company dimensie, bestaande uit een unieke dropshipping sectie en een innovatief in-house laboratorium. Deze infrastructuren hebben het mogelijk gemaakt om originele onderdelen te produceren die zijn ontworpen volgens de huidige kwaliteitsnormen.

Dit is bijvoorbeeld te zien aan de kenmerken van de armaturen in de Essential-lijn. De door de ontwerpers bedachte hanglampen combineren elegantie en eenvoud voor een tijdloos uitstekend resultaat. De interieurlampen bestaan elk uit een mooie metalen structuur, een witte stoffen lampenkap en een lamp die zeker functioneel is. Voor eigenaren die de verlichting in woonruimtes zoals de woonkamer, woonkamer of keuken willen completeren, zijn de cementen kubuswandlampen uit de Karmen-collectie een echte aanrader. De verlichtingselementen zullen niet onopgemerkt blijven met hun ontwerpvorm en warme, aangename tweerichtingsverlichting. Bovendien zijn de kamers in verschillende kleuren beschikbaar voor een nog meer decoratief effect.

Verlichtingssystemen ontworpen door experts

Expertise is altijd een troef geweest in een evoluerend domein als verlichting. Daarom is het Catalaanse bedrijf altijd innovatief geweest en heeft het een groot gevoel voor kennis van zaken in al zijn activiteiten. Naast de ontwerpers die er zijn om zich elk stuk in de collecties van Faro Barcelona voor te stellen, heeft het bedrijf een team van experts die de verschillende aspecten van de producten controleren. Gebruiksweerstand, lichtvermogen, niveau van energieverbruik en meer, alle kenmerken worden gescreend door middel van verschillende tests, studies en simulaties.

Deze aanpak heeft het merk in staat gesteld om op maat gemaakte armaturen en verlichtingsoplossingen te creëren die altijd voldoen aan de verwachtingen van het publiek. Zo hebben veel consumenten hun tevredenheid geuit over de prestatiekenmerken van de ronde buitenwand- en plafondarmaturen van Noray. De lampframes zijn gemaakt van zeer resistent messing en helder glas (IP65-classificatie) en zijn perfect aangepast aan de omstandigheden buitenshuis. De kleur en de kracht van de diffuse verlichting zijn gekozen om een aangename sfeer te creëren.

Meer
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 422 items
Weergegeven: 1 - 60 van 422 items
0