Categorieën

Filtres

Categorieën

Prijs

30 € - 420 €

Schakelaar

Dimbaar als lamp OK

Middellijn

7 - 135

Afficher/masquer plus d'options

Inclusief lamp(en)

Uitgesneden diameter

7 - 8

Inbouwdiepte

3 - 4

Categorieën niveau 1

Categorieën niveau 2

Citaat

Lijst van producten per fabrikant Leds C4

LEDS C4: de keuze voor elegantie en prestaties

Leds C4, opgericht in 1969 in Lleida, Spanje, is een van de meest invloedrijke merken in de wereld van de verlichtingsapparatuur. Dankzij de jarenlange ervaring heeft het bedrijf zijn activiteiten in meer dan 140 landen over de hele wereld kunnen uitbreiden. Momenteel heeft het bedrijf talrijke productie-eenheden om ervoor te zorgen dat de productie voldoet aan de behoeften van de markt. Daarnaast werd in 1986 een apart merk, Grok, opgericht. Deze structuur is voornamelijk gewijd aan het ontwerp van de high-end armaturen van het moederbedrijf. Of het nu gaat om binnen- of buitenverlichting, de C4 LED-creaties zijn hoogwaardige stukken die elegantie en prestaties combineren. Al meer dan 40 jaar houdt het bedrijf zich nauwgezet aan zijn motto: "Licht is leven".

Armaturen ontworpen door ontwerp- en verlichtingsexperts

Het geheim van het wereldwijde succes van het Spaanse merk ligt in de mogelijkheid om originele en trendy verlichtingssystemen aan te bieden. Om dit resultaat te bereiken heeft het bedrijf een beroep moeten doen op ontwerpers en deskundigen die betrokken zijn geweest bij elke fase van de evolutie. Sinds de oprichting in 1969 heeft Leds C4 de technieken en innovaties die inherent zijn aan zijn activiteit kunnen overnemen. Van het gebruik van smeedijzer in het ontwerp van de structuur van de armaturen tot de LED-revolutie, het gebruik van glas en de overname van de kenmerken van de verschillende bestaande stijlen, is het bedrijf in staat geweest om alle beschikbare middelen te benutten.

Deze uitgebreide ervaring heeft geresulteerd in collecties van lampen die zijn aangepast aan verschillende soorten interieurs en productassortimenten die zijn toegewijd aan professionals. Een paar creaties zijn ook het vermelden waard. Zo is de Neo-metalen ophanglamp een van de stukken die getuigen van de ontwerpkennis van professionals. Dit armatuur kenmerkt zich door zijn trendy vintage uitstraling die het decor in een woonkamer of eetkamer zal versterken. Wat betreft de Virginia verstelbare lampenkap, heeft de Virginia wandlamp een mooi vleugje moderniteit. De zeer elegante eigentijdse stijl en de aangename verlichting zullen meer originaliteit en comfort brengen in de woonkamers van de modernste woningen.

Een breed scala aan lampen om aan de verwachtingen van de consument te voldoen

Voldoen aan de behoeften van de consument door rekening te houden met de trends, maar ook met de evolutie van de markt, is de belangrijkste uitdaging voor elk merk dat in de verlichtingswereld werkt. Leds C4 heeft dit principe begrepen en heeft het overgenomen in de totstandkoming van elk van zijn productassortimenten. Zo biedt het merk naast zijn strakke designlampen ook architecturale en zeer technische systemen aan. Het doel is om het aanbod te diversifiëren.

Hiervoor gebruiken professionals alle beschikbare materialen (staal, PVC, smeedijzer, aluminium, glas, polycarbonaat en andere). Daarnaast wil het bedrijf graag voldoen aan de geldende normen met betrekking tot de levensduur en de veiligheid van de apparatuur, evenals aan de normen met betrekking tot energiebesparing. Stukken zoals de Moonlight IP44 vloerlamp en het Grok onzichtbare ophangsysteem illustreren deze aanpak perfect.

Meer
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 103 items
Weergegeven: 1 - 60 van 103 items
0