Lijst van producten per fabrikant Leds C4

LEDS C4: keuze van elegantie en prestaties

Gemaakt in 1969 tot Lleida in Spanje, behoort Leds C4 tot de meest invloedrijke merken in de wereld van de verlichtingsapparatuur. Zijn jarenlange ervaring hebben geholpen het merk uit te breiden haar activiteiten in meer dan 140 landen over de hele wereld. Het bedrijf heeft op dit moment veel productie eenheden om de productie voldoet aan de behoeften van de markt. Een merk vol is, Grokook werd opgericht in 1986. Deze structuur is vooral gewijd aan het ontwerp van de bovenkant van het bereik van de moedermaatschappij. Wat het ook is, of het nu binnen of buiten, lampen de Leds C4-creaties zijn de delen van een zeer hoge kwaliteit combinatie van elegantie en prestaties. Voor meer dan 40 jaar, het merk gehouden nauwgezet te respecteren zijn motto: "licht is leven".

Verlichting ontworpen door design en verlichting deskundigen

Het geheim van het Spaanse merk wereldwijd succes is gebaseerd op haar vermogen om te stellen verlichtingssystemen originele en trends. Om dit te bereiken, moest het bedrijf bellen designers en experts die sprak in elk stadium van haar evolutie. Sinds haar oprichting in 1969, is Leds-C4 geslaagd de technieken en innovaties die inherent zijn aan haar bedrijf te nemen. Het gebruik van smeedijzer in het ontwerp van de structuur van de armaturen op de LED-revolutie met behulp van glas en de vaststelling van de kenmerken van de verschillende bestaande stijlen, het teken heeft gebruik gemaakt van alle beschikbare middelen.

Het resultaat van deze geweldige ervaring uit de collecties van lampen aangepast aan de verschillende soorten interieurs, evenals productlijnen gewijd aan professionals. Enkele creaties ook verdienen te worden vermeld. De schorsing Neo metaal is, bijvoorbeeld, een van de stukken die overeenkomen met de expertise van professionals in het ontwerp. Dit armatuur wordt gekenmerkt door zijn vintage trend die de deco in een woonkamer of een eetkamer markeren zal. De verstelbare stoffen lampenkap-VirginiaEchter geeft met een mooi vleugje moderniteit. Zeer elegante moderne stijl en zijn aangename verlichting brengt meer originaliteit en comfort in de woonkamers van de meer moderne woningen.

Een groot aantal lampen voldoen aan de verwachtingen van de consument

Voldoen aan de behoeften van de consument, rekening houdend rekening trends, maar ook de ontwikkeling van de markt, dat is de belangrijkste uitdaging voor elk merk in de wereld van verlichting. Dit beginsel, Leds-C4 heeft begrepen en erin geslaagd te nemen in de oprichting van elk van zijn productlijnen. Dus, naast zijn lampen design met strakke lijnen, biedt ook architecturale en technische systemen. Het doel is dan om te diversifiëren van de aanbiedingen.

Professionals gebruiken om dit te doen, alle beschikbare materialen (staal, PVC, smeedijzeren, aluminium, glas, polycarbonaat en andere). Daarnaast is het bedrijf sticklers in respect voor duurzaamheid en veiligheid van apparatuur normen, alsook die met betrekking tot de energie-economie. Onderdelen zoals de lantaarnpaal Moonlight IP44 en de onzichtbare schorsing Grok perfect illustreren deze aanpak.

Meer
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 171 items
Weergegeven: 1 - 60 van 171 items
0