Categorieën

Filtres

Categorieën

Prijs

15 € - 405 €

Schakelaar

Dimbaar als lamp OK

Middellijn

5 - 50

Afficher/masquer plus d'options

voltage

Bewegingsdetector

Inclusief lamp(en)

Uitgesneden diameter

9 - 10

Categorieën niveau 1

Categorieën niveau 2

Citaat

Lijst van producten per fabrikant Nordlux

Nordlux: kwaliteitslampen die eenvoud en elegantie combineren

De oprichting van Nordlux in 1977 is een belangrijke gebeurtenis in de verlichtingswereld. Het Scandinavische merk heeft de kunst van het maken van armaturen opnieuw gedefinieerd door een vrij eenvoudige aanpak, maar met een zeer esthetisch resultaat. Het merk staat bekend om de elegantie van zijn creaties, maar ook om zijn aanbiedingen die de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt bieden. Nordlux lampen worden momenteel in meer dan 35 landen verkocht. Het bedrijf is van plan zijn activiteiten in andere regio's uit te breiden om dichter bij het publiek te komen. Het bedrijf diversifieert ook elk jaar zijn productlijnen om beter aan de verwachtingen van de consument te kunnen voldoen.

Functionele en designverlichting die het dagelijks leven van mensen verbetert

Het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen is het motto van Nordlux. Voor dit merk, dat vele jaren ervaring heeft in zijn vakgebied, is verlichting vooral een nuttig element dat een positieve invloed moet hebben op het dagelijks leven van de consument. Of het nu gaat om residentiële of professionele verlichting, systemen moeten vooral functioneel en praktisch zijn. Deze aanpak brengt ontwerpers ertoe om modellen te ontwerpen die eenvoudig zijn, maar van uitzonderlijke kwaliteit.

Ontwerpers zijn altijd trots op hun werk. Hun realiteitszin lijkt een echte aanwinst te zijn. De consumenten daarentegen waarderen het resultaat in grote aantallen. De tevredenheid van het publiek stimuleert kunstenaars om ambitieuzer te worden en te zoeken naar steeds interessantere oplossingen zoals de beroemde Cult Nordlux gelede wandlampen. Deze binnenarmaturen zijn ontworpen om kamers te verlichten en zullen gemakkelijk hun plaats vinden naast een bank of aan het hoofdeinde van het bed. De hoogte van de beugel is instelbaar, zodat de lamp kan worden gekanteld en gezwenkt. Wat betreft het ontwerp hebben de ontwerpers gekozen voor een moderne uitstraling die past bij alle soorten interieurs.

Licht dat inspireert en zorgt voor welzijn en comfort, zowel binnen als buiten.

Bij Nordlux nemen ontwerpers het licht dat door hun systemen wordt verspreid waar als zonlicht. Het licht moet degenen inspireren die het zien en voelen. En het is ook belangrijk dat het de gebruikers een goed gevoel geeft in hun leefruimte. Het Scandinavische merk vat deze principes goed samen in zijn beroemde manifest. Bovendien is deze visie te zien in elk van zijn creaties.

Een model, zoals de Slope plafondlamp ophanging, is praktisch ontworpen om comfort en welzijn te brengen in een woonkamer, lounge of eetkamer. Deze lamp, met zijn sobere en verfijnde vormgeving en zacht licht, zal een gezellige sfeer in de kamer creëren. Voor eigenaars of huurders met een Zen-houding zijn bijvoorbeeld de prachtige IP S4 esthetische richtingspotten de eerste keuze. De armaturen zijn ontworpen om een harmonieus, ontspannend en aantrekkelijk beeld te creëren. Bovendien is de structuur van de wandlampen geschikt voor gebruik in natte ruimtes (badkamers, binnentuinen, etc.).

Meer
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 128 items
Weergegeven: 1 - 60 van 128 items
0