Belcour n°1 buitenmuurverlichting

MaterialenAluminium | Kunststoffen
kleurWit | Beige | Groen | Zwart | Grijs | Rood | Roest
stijlKlassiek
formulierZwanenhals
breedte32 cm
diameter32 cm
Dikte - Diepte42 cm
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
baseE27
Kracht60W
klasse1
IP-indexIP44
garantie2 jaar
MarkRoger Pradier
kustJa

Beschikbaarheid: In voorraad

217,20 € BTW Inb.


179,50 € belastingen excl.

 

Beschrijving

De muur licht buiten Belcour n ° 1 licht efficiënt terrassen en balkons, alsook cursussen en tuinen. In een keuken of een item creëert het een rustieke aanraking die over de decoratie.

Deze lamp in de collectie Rogier Pradier brengt een unieke stijl, zoals "boerderij werf. Het ontwerp is samengevat tot het punt met een zwanenhals Steel, een kleur-koepel verdubbeld van een reflector in wit gelakt aluminium styling een diffuser bol helder glas of mat.

Zijn retro charme is vitamine door een verfrissende kleurenpalet: wit - zwart - grijs metal - zandsteen - roest - blauwe olie - groene appel - rode. Voel je vrij om te kiezen van de kleur die uw huis vult.

De structuur ervan gevormd wordt aluminium verhoogde weerstand om aan te tonen alle seizoenen van het jaar.

Unieke, authentieke lamp is beschermd tegen het weer als een lamp buiten. In feite, is het bestand tegen stof en plons water, met inbegrip van de regen. De effen structuur blijft intact onder invloed van warmte. Beschut onder zijn wereld, zijn bol van 60W zorgt voor een effectieve verlichting in het donker.

Het is een krachtige lamp die perfect haar functie uitoefent terwijl het verstrekken van een esthetisch tintje. De landelijke stijl stick exteriors zonder probleem. Het is een keuze van de uitzondering voor de ingang van het huis, de gevel of het huisje. Deze omgevingen blootgesteld aan de grillen van de tijd.

Meer info

Haar matglas siert haar ontwerp. Naast het feit dat lichtgewicht, weerstaat de aluminium gevelbeplating corrosie. DEgeldt buiten Roger pradier bewezen sterkte in het Hof om de veiligheid van uw huis.

Accessoires
U zult ook graag ...
0