Ophanging schommel ijzer Tre

KARE-31658

MaterialenHout | Andere metalen
kleurZwart
StijlIndustrieel | Moderne
FormulierAndere
Lengte71 cm
Hoogte119 cm
Breedte43 cm
Aantal lamp(en)3
Inclusief lamp(en)Nee
BaseE27
Kracht40W
Klasse1
IP-indexIP20
Garantie2 jaar
MarkKare Design
In hoogte verstelbaarJa

Beschikbaarheid: 2 tot 4 weken

Voorgestelde prijs : 470,69 €


-6.94%

434,42 € BTW Inb.


362,02 € belastingen excl.

 

Beschrijving
Herlaad je interieur! Deze armatuur uit de Kare Design collectie biedt een product van kwaliteit en onberispelijke fabricage.
De draadophanging zal uw ruimte verlichten. Zijn geraffineerde vormgeving draagt perfect bij tot de relooking van uw interieur.
Met zijn zwarte kleur is de Swing ophanging een uniek ontwerp bedacht door de fabrikant Kare Design. Elk detail is zorgvuldig uitgedacht om een praktische en harmonieuze lamp te bieden. Gemaakt van metaal en stof, zal dit bestendig en gemakkelijk te reinigen materiaal niet alleen de ruimte een uitstraling geven, maar ook cachet geven aan de ruimte waar het zal worden geïnstalleerd. Uitgerust met drie E27 LED-lampjes. Om u in staat te stellen het soort lichtweergave of de lichtkleur te kiezen die u met uw armatuur wenst, worden de lampen niet met de ophanging meegeleverd. Hij zal uw kamer verlichten met een vermogen van 6 watt met een equivalent van 60 watt per lamp, u vindt een ruime keuze aan accessoires. Het licht dat het verspreidt zal uw kamer een uitzonderlijke uitstraling geven, het is adequaat en warm om uw gasten te verwelkomen. Wat de afmetingen betreft, heeft hij een breedte van 43 cm bij een ophanghoogte van 119 cm die aan uw behoeften kan worden aangepast. Deze verhoudingen geven de lamp een perfect evenwicht om de ruimte waar ze is geïnstalleerd te verlichten, met respect voor een harmonie en een gewilde stijl.
Het ontwerp en de verlichting zijn perfect aangepast aan het dagelijks gebruik, want de lamp geniet een garantie van 2 jaar en een Europees CE-certificaat.
Accessoires
0