Lijst van producten per fabrikant Grok by Leds C4

Armatuur ontwerp Grok door LEDS C4


Grok is onderdeel van de groep van Leds-C4, één van de grootste fabrikanten van Spaanse armaturen. Het biedt zowel technische en decoratieve kwaliteit lampen. Dit merk verleidt met zijn gevarieerde stijlen armaturen. Inderdaad, of puur design, architectural of klassieke stijl, er zijn voor iedereen op Grok.

In 2016, Grok Lighting de Duitse Design Award voor zijn onzichtbare collectie heeft ontvangen. Het won een award in de categorie van de Excellence voor het ontwerp van het product.

LEDS - C4, aan de andere kant bestaat voor meer dan 40 jaar gedurende welke zij veel heeft geëxperimenteerd. Van ontwerp tot productie, door de ontwikkeling van lampen, is Leds-C4 een compleet en ervaren bedrijf. Het biedt haar diensten in 140 landen overal ter wereld volgt. De groot merk biedt overdekt en gevarieerde buitenverlichting en onderscheidt zich door zijn flexibiliteit, zodat maatwerkoplossingen.

De wil van Leds-C4 is te maken van de comfortabele woonruimte. Door de invloed van licht is het mogelijk om te veranderen de perceptie van de verschillende plaatsen. Ervaring en kennis die zijn benut voor de eindverbruiker.

Meer
Filter
Weergegeven: 1 - 34 van 34 items
Weergegeven: 1 - 34 van 34 items
0