Categorieën

Filtres

Categorieën

Prijs

150 € - 2760 €

Schakelaar

Dimbaar als lamp OK

Middellijn

12 - 100

Afficher/masquer plus d'options

voltage

Inclusief lamp(en)

Categorieën niveau 1

Categorieën niveau 2

Citaat

Lijst van producten per fabrikant Grok by Leds C4

Designlamp Grok van LEDS C4

Grok maakt deel uit van de Leds-C4 groep, een van de grootste Spaanse armaturenfabrikanten. Het biedt zowel technische als decoratieve kwaliteitslampen. Dit merk verleidt dankzij zijn armaturen met verschillende stijlen. Of het nu gaat om puur design, architectuurstijl of klassiek, er is voor elk wat wils bij Grok.

In 2016 ontving Grok by Leds C4 de German Design Award voor zijn Onzichtbare collectie. De collectie werd bekroond in de categorie Excellence in Product Design.

Led-C4 bestaat al meer dan 40 jaar en heeft in die tijd veel geëxperimenteerd. Van ontwerp tot productie en lampontwikkeling, Leds-C4 is een compleet en ervaren bedrijf. Zij biedt haar diensten aan in 140 landen over de hele wereld. Het toonaangevende merk biedt een breed scala aan binnen- en buitenverlichting en kenmerkt zich door zijn flexibiliteit, waardoor oplossingen op maat mogelijk zijn.

Het doel van Leds-C4 is om leefruimtes comfortabel te maken. Dankzij de invloed van het licht is het mogelijk om de perceptie van verschillende plaatsen te veranderen. Ervaring en kennis die voor de eindconsument goed wordt benut.

Meer
Filter
Weergegeven: 1 - 18 van 18 items
Weergegeven: 1 - 18 van 18 items
0