Alle onze schansen badkamer waterdicht maken van normen  

Prijs

26 € - 630 €

Schakelaar

Dimbaar als lamp OK

Middellijn

2 - 32

Geavanceerd zoeken

Inclusief lamp(en)

Valider les filtres
Er zijn 158 producten.

Subcategorieën

Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 158 items
Weergegeven: 1 - 60 van 158 items

Badkamer wandlamp

Wanneer we praten over Badkamerverlichting is het element die komt voor de geest eerst. Inderdaad, is het huidige allermeest naar de tijd rond de badkamerspiegel. Want het biedt een goede helderheid ter een ideale voorbereiding voor het uitgaan of wanneer je wakker wordt. En make-up zoals in het daglicht, nodigen wij u uit om te kiezen van de lampen die een neutrale witte uitgezonden. We bieden ook onze verschillende modellen van armaturen die een warme wittemperatuur zoals gewenst bieden.

De badkamer heeft tegenwoordig een ruimtehoogtepunt van het huis geworden. Inderdaad, wij zijn gemiddeld twee uur per dag, ook besteedt de ochtend voor gaan uit 's nachts terug naar huis. De badkamer muur figuur prominent onder het publiek de keuze voor de verlichting van deze belangrijke ruimte voor onze gezondheid en ons welzijn. U moet weten dat zij voldoet aan de belangrijkste verwachtingen van alle als het gaat om badkamer verlichting. Dit omvat om te zorgen voor optimale verlichting it terwijl markeren en positief beïnvloeden onze stemming van morgen, en dus van de dag. Bovendien, kan dit soort licht een aantal rollen spelen in de verlichting van de kamer water.

Een lichtbron voor een ingetogen sfeer

De meeste van de tijd, wordt de toegepaste muur badkamer gebruikt als functionele verlichting. Dit betekent dat het is bedoeld om het bieden van een dicht genoeg licht van het licht van de dag om jezelf voor te bereiden en u in uw spiegel kijken in een ideale manier. Met een beetje vindingrijkheid en tips is het echter mogelijk te exploiteren als als nadruk of zelfs sfeerverlichting. En om te voltooien de algemene verlichting van de badkamer. Inderdaad, kunt u kiezen voor een slimme verlichting die zorgt voor beide voldoende licht om te bereiden in de ochtend en die zorgen voor een sfeer van ingetogen in de kamer.

Er is ook een grote verscheidenheid van badkamer muur aan te sluiten bij de inrichting van de kamer. Tussen de modellen om de etnische, industriële, design, strakke, klassieke, vintage stijl, eigentijds of zelfs futuristische, de mogelijkheid is echt zeer breed. Ook heb je de keuze met betrekking tot de vorm van dit armatuur voor badkamer die in de voorhoede van de trends is. Cilindrische, rond, ovaal, rechthoekig, of in de vorm van lampenkappen, ontwerpers vie verbeelding om te bieden die werkelijk voldoen aan uw smaak en de lampen die in overleg met de inrichting van de badkamer. Ook zijn de materialen waarmee de lamp is vervaardigd gevarieerd. Als chrome een belangrijk succes, aluminium, metaal is, glas en andere materialen hebben ook hun volgers.

Elimineren van schaduwen via de badkamer schansen  

Meeste van de kamers hebben geen ramen of openingen, met uitzondering van de deur toegang naar de kamer. Dit betekent dat er een aantal grijze zones. Het is belangrijk om gelijkmatig verlicht zodat water eigenlijk wordt een plek om te ontspannen en ontspanning. Daarom is het nuttig dat lampen die zorgen voor een optimale verlichting en zonder u verblinden. In, moeten ze perfect overeenkomen met de inrichting van de kamer of zelfs een plus brengen door de esthetiek van de laatste.

Het is in dit kader geldt badkamer ziet eruit als een interessant alternatief. Inderdaad, dit soort armatuur kunt effectief verlicht elke hoek van de kamer. Bovendien past het met geluk aan de inrichting van de badkamer, of hedendaagse, rustieke, vintage stijl, moderne, enz.
Het is aanbevolen om uw verlichting te installeren met de omroep naar beneden. Aan de ene kant, hierdoor nauwkeurig richten de schaduwpartijen. Aan de andere kant geeft het de mogelijkheid om discreet een kabinet als een niche plank of dressoir.

Een is van toepassing op gelijkmatig verlicht de badkamerspiegel   

Tegenwoordig is het gebruikelijker om een badkamer muur te verlichten van de spiegel. Inderdaad, het is zeker dat de meest optimale oplossing voor een voldoende helderheid voor dit belangrijke element van de badkamer is de spiegel. Het is raadzaam om te kiezen voor een kleurtemperatuur die varieert tussen de 3.500 en 4 500 Kelvin om te verkrijgen van een neutrale witte die perfect is voor dit gebied. Inderdaad, het vermijden van het licht dat de spiegel verlicht of je gezicht is volledig wit of volledig geel. En dit, zodat u u make-up of wassen met voorspelling.

Waar uw spiegel smal en lang is, u kunt het implementeren van een muur badkamer boven de spiegel, alsof het een strip. Op deze manier heb je een licht genoeg over uw gootsteen. De andere optie is om deze te plaatsen aan beide zijden van de spiegel met het oog op een grotere concentratie van licht. Er zijn een verscheidenheid van modellen om te voldoen aan uw smaak terwijl het brengen van een bepaalde harmonie in het stuk. Dit is de reden waarom de verstelbare armaturen of Knikarm armen momenteel een enorm succes. Het is ook mogelijk worden verleid door de muur badkamer met schakelaar modellen of stopcontacten voorzien. Erg handig om te verbinden op hetzelfde moment uw haren droger of elektrisch scheerapparaat. Tot slot hebt u een grote spiegel, zou het verstandig om de bronnen van licht, zowel boven als aan de zijden van de spiegel te diversifiëren.

Muur badkamer: een decoratief element volledige

In termen van armatuur voor badkamer, appliques prominent evenals met de professionals van de sector als het publiek. Het is waar dat het mogelijk is te kiezen die voldoet aan hun smaken en die past perfect bij haar begroting. Bovendien, u kunt het model dat meer aan de stijl van uw badkamer decoratie past. Dus, als je wilt om een nogal Boheemse sfeer, kiezen voor een bad stijl artist's kleedkamer muur. U kunt zelfs meer persoonlijkheid geven aan uw decoratie door het installeren van uw meubilair op een originele manier, d.w.z. verticaal in plaats van horizontaal.

Je kunt nog steeds vallen voor de gouden lichten die een afbeelding weergeven als u wilt markeren een decoratie trends en moderne ontwerp naar uw badkamer. U wilt uw decoratie gids op de vintage, in dit geval aarzel niet om te kiezen voor bollen gloeidraad rond de spiegel om te accentueren deze duik in het verleden. Zij zullen gepaard gaan met oordeelkundig geplaatste LED lampen van bovenstaande en op de zijkanten van de spiegel. Hoe dan ook, u zijn bedorven voor keus met betrekking tot badkamer Wandmodellen tot het verfraaien van uw badkamer.

De normen voor de badkamer schansen

Wat alle armaturen bestemd voor natte ruimtes, is het belangrijk op te merken dat hun installatie altijd moet worden toevertrouwd aan professionals op dit gebied. Inderdaad, de nabijheid van het water met elektriciteit presenteert een groot gevaar voor alle mensen gebruik van de badkamer. Het is daarom essentieel dat elke elektrische installatie normen van kracht om de veiligheid van het hele huishouden. Dit is de norm NF C 15-100 die definieert 3 delen waar apparaten zoals lampen voor badkamer die zijn toegestaan of niet en volgens hun klasse van bescherming die van 1 varieert tot 3 en mate van bescherming (IP).

1 de 3 volumes

Zone 0: in de douchebak of badkuip. Geen licht is toegestaan in dit gebied.

Gebied 1: boven de ontvanger of de kuip, tot op een hoogte van 2,25 m. en klasse 3 aangedreven armaturen op zeer lage spanning (TBT) 12 V maximale evenals modellen van elektrische water verwarmers horizontale accumulatie en geïnstalleerd zo hoog mogelijk zijn de enigen die is toegestaan in dit gebied. Met betrekking tot het soort bescherming, moet u kiezen voor apparaten met een IPx5 tegen waterstralen en een IP44.

Zone 2: in een ruimte van 0,60 m rond de douche of het bad, tot een hoogte van 2,25 m. de armaturen in klasse 2 en verwarmers en elektrische boilers accumulatie van klasse zijn alleen toegestaan in dit gebied. Met betrekking tot de bescherming van deze elektrische apparaten index komt hij tot de IPx4 en de IP44.

Gebied 3: ruimte van 0,75 m boven de volumes 1 en 2, en tot 2,40 m van de grenzen van volume 2. Alleen elektrische apparaten van klasse 1 of 2, als de badkamer, zijn toegestaan. Echter, zij moeten worden beschermd door een differentiële apparaat van hoge maximale gevoeligheid van 30 mijn. We moeten alleen lampen of elektrische apparaten gewaardeerd bescherming IPx1 of IPx3 te installeren.

2. het specifieke geval van de spiegel badkamer muur.

Opgemerkt moet worden dat appliques heel goed goede verlichting voor de spiegel terwijl houden enerzijds decoratieve zeer interessant bieden kunnen. De kleur van licht die geschikt is voor dit stuk hangt af van het doel in het gebruik van armaturen. U moet deze kunstmatige lichte make-up goed voordat u gaat werken in de ochtend? Of wilt u gewoon een zacht licht om te ontspannen in uw bad profiteren? In het eerste geval is het aanbevolen ter dekking van een lamp die een neutraal, wit licht van 3 geeft 300 tot 5 300 Kelvin. Als het is gewoon om je tanden poetst voordat het naar bed gaan, is een warm wit licht, dat niet hoger is dan 3 300-Kelvin meer dan genoeg.

Het is nog steeds mogelijk om te installeren een dimmer om de intensiteit van de verlichting volgens uw noden of wensen van het moment te wijzigen. Ook, sommige mensen gerust gebruik van lampen met veelkleurige functie om te baden in een sfeer van kleur die verschilt van elke keer. Bovendien moet worden opgemerkt dat de lampen voor de badkamer op verschillende manieren op de spiegel regelen kunnen. Als sommige modellen als u wilt uitlijnen of Voeg rechtstreeks aan de Raad, moeten anderen op de muur rond de spiegel worden geschroefd. Tenslotte zijn er modellen van de badkamer muur die gewoon dankzij een zuignap regelen.  Over hun wijze van ontsteking, die we kunnen gebruiken wandschakelaar of een switch is aangesloten op de lamp. En voor uw gemak, nu gevonden in handel in modellen van armaturen die kan worden omgezet in- en uitschakelen via een afstandsbediening.

Enkele tips voor het gebruik van een spiegel badkamer muur

Het is aanbevolen om het installeren van het lichtpunt boven de spiegel met het oog op een optimale verlichting. Het is nog steeds mogelijk om te kiezen voor de uitvoering van twee schansen op de zijkanten. Het belangrijkste is de spiegel gelijkmatig worden verlicht en dat het licht niet kunt u verblinden. Nog steeds kunt u kiezen voor een badkamerspiegel voor draaibare beugel om te profiteren van meer flexibiliteit. Indien nodig, moet u niet aarzelen te gebruiken een cache om te leiden van het licht naar de spiegel. Ten slotte raden professionals te kiezen voor satijn glas of opaal verlichting om te genieten van optimale helderheid.   

Onze catalogus van armaturen voor badkamer is vrij verstrekt met betrekking tot de keuze van kleuren of materialen zoals chroom, geborsteld roestvrij staal, messing, metalen, transparant of opaalglas, enz. Het is ook mogelijk om te verleiden door één van onze vele modellen van LED-verlichting voor de badkamer. Op deze manier, kunt u aanzienlijke besparingen realiseren met betrekking tot uw energiefactuur.

In het geval waar u kan niet voor een bepaald model beslissen, zijn wij geheel tot uw beschikking om u adviseren of begeleiden u bij uw keuze.  

Ontdek onze andere Badkamerverlichting:

Badkamer plafondlamp

Badkamer spots

Spiegel met licht

Inbouwspots badkamer

0