Alle onze plafond verlichting badkamer waterdicht maken van normen  

Prijs

13 € - 898 €

Dimbaar als lamp OK

Middellijn

7 - 40

Geavanceerd zoeken

Bewegingsdetector

Inclusief lamp(en)

Uitgesneden diameter

Valider les filtres
Er zijn 99 producten.

Subcategorieën

Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 99 items
Weergegeven: 1 - 60 van 99 items

Badkamer plafondlamp

De badkamers zijn meestal vrij klein omdat ze een gemiddelde oppervlakte van 5 m² hebben. Bovendien heeft een grote meerderheid van hen geen ramen of openingen die naar buiten opengaan. Over het algemeen brengen mensen er echter ongeveer twee uur per dag door, zowel 's morgens voor het verlaten van het huis als 's avonds voor het naar bed gaan. Het is daarom belangrijk om dit gebied goed te verlichten en tegelijkertijd agressief licht te vermijden. In de Badkamerverlichting familie wordt van de plafondlamp verwacht dat ze een belangrijke rol speelt bij het leveren van functionele verlichting en tegelijkertijd een aangename en ontspannen sfeer in de ruimte creëert.

Hoe te kiezen voor geluid badkamer plafondlamp ?

Het is belangrijk op te merken dat de keuze van de armatuur is afhankelijk van twee essentiële criteria, namelijk de grootte van de kamer en het type van verlichting gebruikt. Zelfs als u een specialist op dit gebied te installeren van dit type van armatuur, is het essentieel om te overwegen bij het kiezen van uw badkamer verlichting.

  • De plafondlamp Afhankelijk van de grootte van de kamer

Als het gaat om het kiezen van zijn licht, moet hij eerst richten op het oppervlak van het stuk dat u wilt verlichten. Inderdaad, is het zinvol om de verlichting op het oppervlak van de water-kamer. De badkamers zijn echter gemiddeld over het algemeen klein in grootte, rond 5 m². Dus, kies een armatuur die een homogene biedt en verlichting die laat geen dode hoeken.

Vergeet niet dat deze rechtstreeks is aangesloten op het plafond, zoals de naam suggereert. Het zorgt voor algemene verlichting van de kamer, zonder echter te kunnen verlichten km². Met andere woorden, altijd associëren deze belangrijkste verlichting met schijnwerpers of appliques. Bovendien moet opgemerkt worden dat omwille van esthetiek en efficiëntie wordt de grootte van de plafondlamp in verhouding met de kamer moet.

  • De plafondlamp Afhankelijk van het soort verlichting LED

Als het gaat om het kiezen van zijn licht, moet hij houd in gedachten dat we de keuze hebben tussen twee soorten verlichting. Aan de ene kant hebben we plafond verlichting LED-schijnwerper die bijzonder geschikt zijn voor onderdelen van passage als de wandelgangen leidt tot de badkamer. Aan de andere kant zijn er de LED plafond lichtontwerp die meer geschikt is voor onderdelen van het leven zoals de keuken of de woonkamer. Voor het bijzondere geval van de badkamer is het LED plafond lichtpunt die het meest geschikt. Inderdaad, het biedt een voldoende helderheid in de kamer terwijl het vermijden van te verblinden het oog, die ideaal is voor het gebruik van deze kamer.

Design plafondlampCentrale aan de verlichting van de kamer water

We mogen niet vergeten dat, zoals de naam al doet vermoeden, hij aan het plafond van de badkamer hecht. Inderdaad, het wordt vaak gebruikt als belangrijkste water ruimtelicht. Het is vaak weinig omvangrijk en zeer discreet, alle bieden optimale helderheid in de kamer. Echter moet worden opgemerkt dat de verlichting niet altijd voor alle de badkamer geldt. Waar de behoefte aan andere armaturen, zoals vlekken koppelen of muur lichten. Daarnaast moet voorkomen om doek of papier te kiezen. Deze materialen zijn over het algemeen moeilijk te handhaven en zijn heel kwetsbaar, omdat dit soort materiaal niet geschikt voor vochtige ruimten is. Aan de andere kant, is samengesteld uit glas lamp het meest geschikt voor de badkamer want hij niet bang voor vocht is en is gemakkelijk schoon te maken.

De klassen en de volumes voor de armatuur plafondlamp.

Als het gaat om het kiezen van de armatuur dat meest aan uw badkamers aanpast, niet voorbijgaan aan veiligheidsnormen die moeten worden gevolgd om de brief te verwijderen van alle risico's. Er zijn dus 2 soorten isolatie voor alle elektrische apparaten klasse. Klasse 1 is eenvoudig isolatie en noodzakelijkerwijs vereist een aarding. Ze presenteert een dubbele isolatie klasse 2 en doet niet gemalen. Tot slot klasse 3 doet niet planten ook vordering maar gebruiken in zeer lage spanning (TBT), dat wil zeggen minder dan 50 V.  Aan de andere kant stelt de norm NF C 15-100, die veranderd er binnenkort, 4 delen voor gebruik van badkamer meubilair. Met andere woorden, zijn er 4 gebieden van veiligheid, elk zijn eigen elektrische installatie-eisen heeft.

Geen elektrisch toestel is toegestaan in het volume 0, met uitzondering van die welke direct in de douchecabine zijn geïnstalleerd en die hebben een toereikende mate van bescherming. Ter herinnering is deze ruimte in het bad en de douche-receptor. Met betrekking tot elektrische toestellen en switches toegestaan in volume 1, alleen degenen die op zeer lage spanning werken, is jonger dan 12 V, beschikken over een IP-X 5 en daarom beschermd tegen water jets zijn toegestaan in deze ruimte. Opgemerkt dient te worden in het voorbijgaan dat volume 1 komt met de afmetingen van het bad of de douche in de breedte overeen, en dit, op een hoogte van 2,25 m. elektrische apparaten zoals lampen die kunnen worden geïnstalleerd in volume 2 alle tot klasse 2 behoren en beschikken over ten minste een IP X 4, die is de bescherming tegen splash water. Merk op dat volume 2 een breedte van 0,60 m naar volume 1, toevoegt met behoud van dezelfde hoogte. Vervolgens volume 3 kan niet geschikt voor dat apparaten van klasse 1 die ten minste één IP-X 1, wat betekent dat ze worden beschermd tegen verticaal vallende druppels water. Vergeet niet dat deze ruimte komt met de rest van de badkamer overeen.  

De belangrijkste criteria voor het kiezen van een badkamer plafondlamp

Er zijn een aantal criteria waarmee u plafondlamp die daadwerkelijk aan uw behoeften beantwoordt te kiezen. De eerste van hen is de grootte van de badkamer. Als u slechts een kleine ruimte hebt, is het beter om te kiezen voor een licht vrij omvangrijk. Aan de andere kant, als uw badkamer ruim genoeg is, moet niet aarzelen om te kiezen van een grote plafondlamp. Aan de andere kant, moet je aandacht besteden aan het soort verlichting die geschikt is voor uw meubilair. Als de halogeenlamp een zachte en warme licht in de kamer geeft, zal de gloeilamp het gelijkmatig verlichten. Maar steeds vaker de ingebouwde LED-licht is gekozen omdat het niet alleen besparen op zijn elektrische factuur, terwijl rommel optimale verlichting te voorzien van een dikte verminderd.

De andere criteria voor het kiezen van dit soort verlichting voor uw badkamer's stijl van decoratie die al in de badkamer bestaat. Inderdaad, het is normaal dat het armatuur met de inrichting van de badkamer aan te passen om harmonie en samenhang van alle te creëren. Tegenwoordig is het ook gemakkelijk te vinden in handel een plafond licht modern, vintage, klassiek, rustiek, retro, industrieel, modern, art deco, enz. Ook is een ruime keuze beschikbaar met betrekking tot de vorm.

Rechthoekig, vierkant, kubus bal, eigenlijk heb je veel keuzes. Dit geldt ook voor de materialen waarmee u uw badkamer verlichting brengen. Het is met name van glas, aluminium, hout, gips, messing, kunststof, de opaline en andere metalen. Tot slot, uw budget is de grens, wetende dat er verschillende soorten lampen die geschikt voor elke beurs zijn. De meest betaalbare modellen draaien rond €20, terwijl u kunt vinden een goedkope plafondlamp tegen een prijs rond €500.

De verschillende soorten plafond verlichting.

Gezien de geavanceerde technologie, zijn er een aantal licht bestemd tot verlichting van de badkamer. Het gaat hierbij om:

  • De glazen plafondlamp

Vandaag, is glas een geweldige manier om de kamer oplichten met een subtiele, zachte licht zonder echter verhogen de water kamer. Daarnaast zijn er modellen van plafond bal glas met hoogte verstelbaar om beter aan te passen de armatuur om de beschikbare ruimte in de badkamer.

  • De metalen plafond

Echte alternatief voor het glas, metalen plafond armatuur is een bestseller in welke armaturen voor de badkamer. Het wordt meestal gemaakt met industriële materialen, waardoor ze een mooie look terwijl een extreme degelijkheid. Dit armatuur ook geeft een warm licht in de kamer terwijl het houden van een meer dan interessante decoratieve aspect. Kies ter ondersteuning van de hedendaagse stijl van uw badkamer, koperen of zilveren plafondlamp. Maar als u wilt om op te helderen van meer van uw badkamer, kies een lichtpunt met een levendige kleuren.

  • De inbouw LED-plafondlamp  

Zijn vaste direct binnen het plafond van het sanitair dat het niet er meer tussen de lamp en het plafond ruimte. Ze onderscheiden zich door hun grote discretie en komen perfect samengaan met de inrichting van de kamer. Dit betekent dat de armatuur vooral decoratief, is als u voor armaturen met chique en prachtige kristallen van vele artistieke ontwerpen kiest.

  • De plafond spot

Dit soort plek plafondlamp wordt meestal gebruikt wanneer er alleen een stopcontact in het midden van de kamer, maar willen om het licht aan verschillende gebieden in de kamer. Dit licht is erg voordelig omdat het voorziet in richtsnoeren en gerichte omgevingslicht. Daarnaast biedt het een ruime keuze met betrekking tot de decoratieve stijl. Aan de andere kant, is het gemakkelijk te vervangen van de lampen of LED's in geval van nood.

LED plafond lichtontwerp of industriële plafond?

Vandaag, heeft u veel keuze als het gaat om badkamer meubilair. Het is echter raadzaam om beter afgestemd op de stijl van de kamer. Of het nu messing, afgeronde, chroom, brons, zwart, wit, nikkel, zilver of antraciet, aarzel dan niet om te laten zien uw smaak jaar aanpassing van uw plafond met de inrichting van de badkamer, in het bijzonder de stijl en kleur van de montage. De grootte van de armatuur moeten ook stroken met de kamer waar het zal worden geïnstalleerd.   

Hierdoor kunnen ook hem te creëren een warme sfeer in de kamer. Inderdaad, het is essentieel dat u, zowel tijdens de dag en de nacht zien kunt. Echter, voor een klimaat dat bevorderlijk is voor welzijn en ontspanning, moet u kiezen voor een armatuur waarmee een indirecte lichtstroom. Het ideaal is dat de helderheid biedt het dichtst van het licht van de dag – ongeveer 3000 Kelvin. Let wel, echter dat dit soort faciliteit stroomopwaarts, d.w.z. tijdens de fase van de bouw van het huis bereidt. Inderdaad, moet je eerder de kabels trekken, zodat ze gemakkelijker kunnen verbinding maken met de armatuur en op het plafond van de badkamer repareren.

Het is ook mogelijk om een beroep op een dimmer om de helderheid van de kamer te wijzigen. De besturingselementen deze apparatuur, of het nu gaat om een afstandsbediening, een switch of een knop om te verkleinen of te vergroten van de verlichting. Het is zelfs mogelijk om te vinden van een LED plafondlamp met afstandsbediening als uw elektrische installatie niet toestaat u om te installeren een muur dimmer. Aan de andere kant, moet u bepalen de lichtgevende kracht van uw meubilair. Als u krijgen een helderder licht wilt, kunt u kiezen voor een lichtpunt met transparant glas. Aan de andere kant, als je een rustgevende wilt en verlichting zachte, raden wij dat een plafond gemonteerd met opaal glazen lamp. Het is ook mogelijk om te verleiden door een plafond plek uitgerust met LED-schijnwerper te verspreiden een effectief licht en die de sfeer van een echte fase brengt naar de kamer.

 

Als u efficiëntie en elegantie aan de badkamer verlichting moet, check out onze catalogus die een echte grot van Ali Baba met betrekking tot sanitair is. Onze verlichting van de IP44 badkamer perfect aan alle eisen voldoen en iedereen tevreden. Sinds de roterende plekken tot de schansen bad langs de plek plafondlamp, een scala aan waterdichte armaturen die projecties en vocht bestendig zijn te uwer beschikking. Ontdek ons breed gamma van badkamer lampen metaal, acryl, staal of glas en verlichting biedt zowel krachtig en warm. Met betrekking tot de afwerking, u hebt de keuze tussen paal, wit of chroom hem. Kan u nog weerstaan aan de schoonheid van een vierkant van moderne stijl lamp die uw badkamer verlicht? Of de economie op uw factuur voor elektriciteit verkregen dankzij een mooie witte LED-lamp? Het is ook mogelijk dat u zijn dromen van een strook geïnstalleerd boven uw spiegel verstandig. Ongeacht wat uw voorkeuren zijn hebben wij een breed scala aan lampen voor de badkamer en die zal voldoen aan al uw eisen. Aarzel niet om ons te vragen alle vragen die u, hetzij telefonisch of per e-mail wilt. Wij staan volledig tot uw beschikking om u te adviseren en u helpen.

 

Ontdek onze andere Badkamerverlichting:

Badkamer wandlamp

Badkamer spots

Spiegel met licht

Inbouwspots badkamer 

 

 

0