Lijst van producten per fabrikant Il Fanale

Il Fanale: Italiaanse armatuur met originele en tijdloze creaties

Met ruime ervaring in de behandeling van de traditionele metalen, Fausto Dalla Torre en diens vrouw besloten Luisa Martin hun armaturen in 1949 productie bedrijf. Verlichtingssystemen geboren van dit geweldige initiatief onmiddellijk trok de aandacht van het publiek. Elke tentoonstelling toonde de passie en expertise van makers zodat het Italiaanse merk onmiddellijk steeg tot de rang van de bekendste merken. Fanale lampen onderscheiden zich door hun zeer mooie afwerking, hun elegantie en hun originaliteit. Functies waarmee u gemakkelijker een echt tijdloos licht apparatuur.

Geboren uit passie en werk verlichting

Te onderscheiden van andere fabrikanten in een tijd waar concurrentie op zijn hoogtepunt was, had Fausto Dalla Torre en zijn vrouw om aan te tonen een sterke vastberadenheid en toewijding. Het echtpaar wist vooral vooruit bij de uitvoering van alle knowhow die het heeft verworven in de kunst van het vormgeven van de traditionele metalen, maar ook door het cultiveren van deze passie die hem drijft goed totdat hij op het gebied van verlichting werkte. Deze verschillende kwaliteiten, die hebben bijgedragen aan de makers voor het ontwerpen van unieke armaturen en hun bedrijven leiden tot succes.

Onder de stukken die onmiddellijk de aandacht van de consument, hebt bijvoorbeeld de kap van de collectie IL Fanale appliques. Lampen ontwerp is geïnspireerd uit de elementen van Scandinavische, rustieke stijl die herinnert aan de specifieke kenmerken van de noordelijke thema decoratie. De structuren bestaan uit een Elise S1 diffuser in messing gegarneerd met een groot wit licht glas en zwart rebrule rand. Het licht is discrete, elegante en brengt een vleugje gezelliger in de salons van het huis.

Degenen die liever wil de kant eigentijds en modern in hun buiten ruimten zal zeker waarderen het esthetische aspect, evenals krachtige en zeker functionele verlichting van rechthoekige buiten schansen Decori Parete. Natuurlijk, het is hier dat een paar illustraties sinds Fanale collecties ook andere soorten lampen binnen en buiten.

De voortreffelijkheid van de kwaliteit "Made in Italy".

Met Il Fanale toont de "Made in Italy" een zeer speciale kenmerk is de unieke kwaliteit. Maar om te houden van dit richtsnoer, moest de ontwerpers onderzoek van technische en materiaal te altijd onderscheiden van de concurrentie. Het merk werkt bovendien voortdurend met ontwerpers en gepassioneerde architecten. Deze cultuur van uitmuntendheid heeft geholpen het teken van grote projecten, zowel op de nationale en internationale niveaus.

Deze aanpak, bijvoorbeeld geboorte gaf aan de mooie stukken van Bekijk de collectie. Armaturen, zoals grote industriële schorsingen, verschijnen schoon, essentiële regels biedt uitzonderlijke decoratieve. De structuren hebben zes verstelbaar hoofd en arm scharnierend voor meer originaliteit. En met hun zeer elegante vintage design, lampen zeker hun plaats zal vinden in de mooiste salons, eetkamers of woonkamers.

Meer
Filter
Weergegeven: 1 - 43 van 43 items
Weergegeven: 1 - 43 van 43 items
0