LED wand licht voor uw huis  

Filters

Prijs

15 € - 1290 €

Dimbaar als lamp OK

Middellijn

2 - 52

Show/hide more options

Bewegingsdetector

Inclusief lamp(en)

Uitgesneden diameter

4 - 7

Inbouwdiepte

4 - 10

Citaat

Er zijn 365 producten.

Subcategorieën

Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 365 items
Weergegeven: 1 - 60 van 365 items

LED Wandlamp

U wilt een moderne touch aan uw interieur, brengen de LED Verlichting kosteneffectiever en duurzamer zijn.
Kiezen voor een LED naast uw belangrijkste lichten geldt. Deze verlichtingsinrichtingen vinden hun plaats op de muur en zijn geschikt voor alle kamers van het huis. Ontdek alle details te weten rond deze armaturen zonder DRALEN.

Hoe het optimaliseren van de keuze van ledverlichting?

De indoor LED muur is voor extra verlichting. Dankzij haar, wordt de helderheid van een kamer versterkt, terwijl zij ook de kwaliteit van de decoratie optimaliseren. Als u op zoek bent naar armaturen die best voldoen aan uw huis, zijn hier een paar criteria waarop u kunt vertrouwen.

Modellen:

Er zijn verschillende modellen van LED-verlichting op de markt om beter te voldoen aan klanten. Onder de meest voorkomende zijn klassiekers. Dit type van meubilair is meestal met een plek of versierd met een lampenkap. Dit is het model ondervonden vooral in Franse huizen. Het is perfect voor woonkamers en sommige modellen zijn verstelbaar voor meer efficiëntie.
De LED is een zeer kleine lamp, dit soort lamp aanzienlijk verkleinen van onze lampen, dat is waarom dat was over het algemeen in een LED wall light ontwerpt, dit type lamp. De minimalistische aan de uitgeruste lens voor een lichteffect licht, deze lichten zullen hun plaats vinden in bijna alle interieurs.
Naast klassieke en hedendaagse modellen, vinden wij de kamer geldt ook en de flexibele lamp of wand lampenkap. Zoals hun naam al suggereert, zij regelden naast het bed en zijn uitgerust met een schakelaar voor gemak. De zachte verlichting zorgt voor een rustige sfeer in de slaapkamer, de beste voorwaarde voor kwaliteit slaap. Deze armaturen vervangen effectief de bed lichten.
Andere lampen zoals de led ingebouwde en externe geldt LED modellen zijn ook beschikbaar. De eerste is perfect voor discrete verlichting in de gangen of de trap. De tweede ondertussen is bedoeld voor gebruik buitenshuis en voldoet aan de normen die nodig zijn voor dit doel (weer, vocht en schok weerstand).

Materialen:

Ontwerp materialen zijn ook de criteria mag niet worden vergeten bij de keuze van de LED licht muur. Merk op dat voor effect meer voormalige geluid meestal kleur brons of messing, terwijl de modernste modellen meestal van aluminium gemaakt zijn en een zwarte of witte hebben afwerking of met een afwerking chroom voor de LED badkamer muur.

Ontwerp:

Wanneer u uw LED-verlichting koopt, kies het ontwerp zodat het stof goed met de stijl van uw interieur mengt. Als uw huis is ingericht in een eigentijdse manier, kiezen voor een LED licht wanddecoratie waarvan formulier zowel eenvoudig en overzichtelijk is. Aan de andere kant, als je in een huis ingericht in de oude woont, kies een model lamp vleermuis dag. Wakker worden de decorateur die binnen u om te vinden van het model die past bij uw verwachtingen.

Wat gebruikt voor dit soort LED licht?

De outdoor LED wall is slechts gereserveerd voor buitengebruik. Inderdaad, in de afgelopen jaren, fabrikanten en ontwerpers deze lampen voor in het huis hebben ontwikkeld. Het is aan de ene kant om te voldoen aan de vele aanvragen van de klant met betrekking tot de noodzaak energie te besparen en aan de andere kant voor de dunnere, meer minimalistische design lampen. Deze keuze kan de oprichting van de lampen aan de gevarieerde en beslist meer eigentijdse vormen.
Het komt in verschillende vormen, zoals vierkant, ronde of rechthoekige. U kunt eenvoudig installeren met die klassieke moderne interieur. Eenvoudig het hebben van een power supply beschikbaar op de muur.
Wees ervan bewust dat we met zijde licht, onze LED-armaturen door type en installatie gebied gecatalogiseerd. U zult gemakkelijker te vinden van de LED-lamp die u zoekt zonder gevaar voor het kopen van sjablonen die zijn bedoeld voor gebruik binnenshuis als u naar een verlichtingssysteem voor uw tuin of uw werf zoekt.
Deze LED-verlichting kunnen ook worden gebruikt voor extra belichting. Zij kunnen verlichten een werkplan in een keuken, kunstwerken of verf in uw huis net als worden gebruikt als scenografische verlichting in een museum of culturele instelling.
Modellen voor witte LEDs zijn meest populaire als extra verlichting in een badkamer of op een werkplek, omdat hun licht is de kleur die zich het dichtst bij daglicht. Het voorzien van een LED lamp warm wit LED-armatuur draagt haar sfeer zowel sereen en ontspannen in de kamer waar het zal worden geïnstalleerd.
Merk op dat sommige van deze armaturen een verstelbare opening waarmee aanpassing presenteren kunnen te concentreren op specifieke gebieden.

Waar te installeren een LED wall?

Bij het kiezen van dit soort muur licht, moet het vinden van een antwoord op deze vraag. Inderdaad, elk model reageert op een specifieke locatie.
Als je kennis van decoratie, interieur hebt, is het duidelijk dat u het antwoord op deze vraag hebt. Zo ja, neem dan gerust één van onze consultants online vragen voor de ontwikkeling en de studie van uw inrichting voor uw huis.
Op het gebied van interieur, de keuze van elke lichtpunt gebeurt met volledige inachtneming van de decoratieve stijl van de kamer en de service die brengt. Waar de lamp wordt gebruikt naast een ander meubilair, is het interessant om een secundaire lichtbron. Dus, dit zijn lampen LED leveren van zachte verlichting of dimbare die het best past bij.
Als u wilt markeren een bepaald gebied, kiezen voor een LED-lamp met een balk of hoek van lichte uitzending meer beperken, kunt u een meer gericht licht. Dit type lamp is ideaal voor de verlichting van een kunstwerk of nadruk wordt gelegd op een decoratief object, zal het effect worden gegarandeerd.
Ten slotte, sfeer die de ledverlichting voor de muur krijgt mag nooit worden verwaarloosd.
Zoals hierboven uitgelegd, zijn de wandlampen secundaire lichtbronnen. Ze gemonteerd hoofd bed worden geplaatst of als extra lampen in een woonkamer, deze moeten voorzien in een specifieke behoefte, decoratieve of praktische, maar zij kunnen in geen enkele manier voldoen aan de unieke verlichting in een ruimte.

Verlichting die zal kopen de muur lamp moet worden aangepast aan de plaats aan het licht omhoog.

De meest voorkomende modellen

Fabrikanten ontwerpen ledverlichting volgens het gebruik waarvoor zij zijn bestemd.
In dit concept is het heel normaal om te plaatsen in het hoofdeinde van een muur met een flexibele arm uitgerust met een 1 watt LED. Deze lamp is ruim voldoende om te voldoen aan de behoefte van de persoon die wenst te lezen zonder maar wie wil slapen naast haar. De lichtstraal concentrische zal worden, en zal zij geschikt voor het gebruik dat u wenst te maken.
Dientengevolge, het energieverbruik in de muurschilderingen LED lampen zal altijd worden aangepast aan het eindgebruik van het product en u zal hebben geen probleem maken van uw keuze bij de aanschaf.
Als u geen omkijken naar de uitvoergegevens vermogen van uw meubilair, u wordt echter geadviseerd om na te denken over de sfeer die u wilt zoeken. Deze sfeer zal worden verstrekt door de temperatuur van de LED die je lamp zal rusten.

De decoratieve LED-stoffen

Gezocht voornamelijk voor zijn decoratief en scenografisch effect, is dit armatuur bedoeld om een aanvullende lichtbron in de kamer waar het zal worden geïnstalleerd. Het lichteffect, hierdoor moet geven extra licht naar de kamer om te wijzen op de muren en markeer de ruimte perspectief. Uw lamp moet vierkante of ronde, met hoge en lage of indirecte verlichting, alle formulieren en effecten zijn mogelijk.

De badkamer muur

Wat betreft een buiten muur lichtpunt die zal worden geplaatst in een badkamer moet voldoen aan een zekere mate van bescherming tegen vocht.
Inderdaad, als het is geplaatst in zone twee of twee volume, d.w.z. op een afstand van minder dan 60 cm van het ene punt van water, moet het een minium beschermingsklasse IP-3 X.
Voor een badkamer, is het wenselijk om een lamp met een temperatuur van wit licht.

De tabel van toepassing

Distributeurs van LED-verlichting zijn er ook speciale verlichting voor de tabel. Dit zijn de modellen van de meest uitgebuite en waardoor een betere ontwikkeling van uw schilderijen en foto's. Dit soort lamp vestigt zich boven de tabel om te markeren en zorgt voor een serene en vriendelijke sfeer.

Het hoofdeinde stoffen

Een ander model van licht die LED wordt steeds meer benut is de lamp hoofdeinde. Dit soort verlichting is verkrijgbaar in verschillende versies en populairste omvatten een directionele verlichting en bed geleid decoratieve lampen met omgevingslicht. Deze tweede LED-lamp is interessant met name voor degenen die liefde lezen voor het slapen gaan. Het bed Ledlamp is meestal voorzien van een schakelaar voor een beter gebruikscomfort.

LED-spot

De muur plekken worden ook gebruikt in interieur ledverlichting. Zij verlichten juist om het vergroten van de verlichting in een specifiek gebied. De bijzonderheid van dit type lamp is dat zij meestal verstelbaar zijn en kunnen worden gebruikt voor het verlichten van een werkplan, een kantoor, of zelfs een object om te markeren.

Een LED-licht om te genieten van een groen licht

De LED wall en zoals de naam suggereert is uitgerust met een led. De laatste is bekend om zijn lange levensduur en ook voor het lage energieverbruik. Het gebruik ervan is een ecologische gebaar, omdat ze waarschijnlijk niet tegen het milieu schaden. Het is een bron die is recyclebaar. Het onderdeel LED komende einde van leven worden gerecycleerd en fabrikanten geven ze een nieuw leven.
We horen vaak dat de LED zuinig en duurzaam, maar hoe is?
Om beter antwoord, er rekening mee dat LED lampen geïnstalleerd op dit soort armatuur een levensduur van 30.000 uur ongeveer bieden. Wat betreft hun consumptie, te onthouden dat kost 10 keer minder dan conventionele lampen.
Bovendien, een LED-lamp biedt een snelle verlichting die zorgt voor een flitslicht. Dit is niet het geval voor sommige gloeilampjes, die enige tijd tot ontsteking nodig. LEDs zijn ook alleen kleine bollen om te genieten van een wit licht dat is hetzelfde in het licht van de dag.

Modern design en een ruime keuze aan helderheid

LED-lampen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, omdat we vinden dat alle soorten LED lampen. Deze substituut effectief voor andere soorten bollen. Daarnaast werken allermeest naar de nieuwere modellen met LED waardoor de keuze aan de kant van de consument.
Kleurtemperatuur kant, merk op dat de LED levert niet allemaal hetzelfde felle kleuren. Dus, u kunt ook deze licht temperatuur wanneer u uw aankoop. U kunt kiezen licht wit, warm geel of de blauwe koud is afhankelijk van de sfeer die u wilt brengen bij u thuis.  Merk ook op dat de Toon van het licht gegeven door uw muur lamp van het omgevingslicht afwijken kan. Dit contrast kan je maken de sfeer die u in uw huis wilt. Om dit te doen, wakker van de decorateur die in u.

Wat zijn de voordelen voor het gebruik van deze LED-lampen?

Er zijn vele modellen van armaturen, maar de LED-lampen vandaag deel uitmaken van de bollen in de meest trendy en om vele redenen. Verschillende voordelen zijn om van te genieten met deze verlichtingsinrichtingen namelijk, en degenen die ze gebruikt tevredenheid hebt verkregen. Hier zijn enkele van de voordelen:

Hoge prestaties

Één dergelijke LED-lamp is bekend dat de energie-efficiëntie op de orde van 100 Lumen/Watt tegen 70 voor CFL's bieden. Voor gloeilampen bronnen is deze voorstelling veel lager niet omdat het in de orde van 15 lumen. Onderzoek blijft op het gebied van de productie van deze specifieke verlichting zoals LED's die momenteel het aanbieden van een rendement van 300 lumen/Watt bestaan.

Een aanzienlijke levensduur

Lampen met LED-lampen, niet alleen voldoen aan de eisen van de moderne mens verlichting, beloven te gaan langer mee dan conventionele modellen. Inderdaad, een LED-lamp duurt 10 keer langer mee dan een Spaarlamp en 100 keer langer mee dan een gloeilamp. Om preciezer te zijn, bollen gemonteerd een LED-lamp heeft een levensduur van ongeveer 70 000 uur. Dergelijke duur garandeert zowel spaart geld en betere respect voor het milieu.

Esthetiek voor de poster

LED-lampjes verspreid een wit licht dat bootst het natuurlijke licht en dat is prettig voor het oog. Merk ook op dat sommige armaturen nemen dioden dat van kleur of lichtsterkte dankzij de aanwezigheid van een toezichthouder veranderen kunnen.

Ruimtebesparende

De LED-lamp te worden geïnstalleerd op een muur plaatst niet en maakt het mogelijk om het optimaliseren van de verlichting. Er zijn zelfs sjablonen, inbouwhaarden totale discretie te waarborgen. Deze modellen zijn ideaal voor verlichting in bepaalde gebieden van het huis zoals gangen of trap. Hun licht is nauwkeurig en doelgericht, dat is de reden waarom ze kunnen worden gebruikt voor extra belichting.

Een veiligheidsgarantie

LED-lampjes bieden een betere beveiliging mogelijk dan andere soorten lampen. Als de LED bronnen bij zeer lage spanning werken kunnen, is hun installatie verre van gevaarlijke. Bovendien, LED niet warmte genereren en impliceren geen brandgevaar opleveren. Het is ook om die reden dat veel mensen voor de inbouw LED lampen kiezen ter aanvulling van een belangrijkste verlichting.

Handzaam en robuust

LED lampen, in tegenstelling tot andere modellen van de lamp zijn bijzonder resistent. Zij bieden goede weerstand tegen schokken en vallen. Bovendien, is het licht onmiddellijk beschikbaar. Dit detail is zeer belangrijk, omdat sommige bollen traag zijn te verwarmen en verlichten optimaal.

Een groene lichtoplossing

LED-verlichting, in tegenstelling tot andere lichten die beschikbaar zijn op de markt zijn groen. Met andere woorden, ze bevatten geen gevaarlijke afvalstoffen en kunnen worden gerecycled zonder probleem. Merk op dat bepaalde lampen zoals de CFL's kwik bevatten en gevaarlijk voor het milieu zijn. Recycling moet rekening houden met de aanwezigheid van deze schadelijke element om verontreiniging van de bodem en water te voorkomen.

Technische specificaties van LED-verlichting:

Source type: LED
Voltage/frequentie/intensiteit: 220-240V AC, 50/60 Hz 51mA of 12 V
Vermogen: tussen 1 W en 10 W
Kleurtemperatuur: 2700-6500 ° Kelvin
Totale lichtstroom: wordt berekend in Lumen
Materiaal: Wie maakt het lichaam van het product
Kleur: meerdere
Normen: CE, schok weerstand: IK02
Index van bescherming: dit is de mate van bescherming te kiezen afhankelijk van het gebied of het zal worden geplaatst. Voorbeeld: IP44
Klasse: Als het product moet worden aangesloten op de aarde of niet.

Een muur is een van de elementen van unieke decoratie die warmte aan uw huis zal brengen. Kies het materiaal, de kleur, de kleurtemperatuur en kiezen voor de LED-beugel aangepast aan uw smaak en uw verlichtingsbehoeften. Of voor uw kantoor, uw eetkamer, uw kamer of uw woonkamer, zijn er vele modellen van ledverlichting. De levensverwachting van deze lichten kan is vrij belangrijk en gaan van maximaal tien jaar, all-in gebruiken relatief weinig energie ten opzichte van halogeen lampen. Verschillende materialen kunnen worden gebruikt bij de vervaardiging van deze wandlampen, wat bijvoorbeeld het metaal, polycarbonaat, of zelfs hout. Andere kenmerken kunnen variëren van een muur naar de andere, zoals de hoogte, breedte, de lichtstroom (lumen), de kleur-temperatuur of energie-verbruik. We bieden vele merken van verlichting om te voldoen aan alle smaken en alle budgetten.

Als u niet maar de lamp van uw dromen kunt vinden, kunt u ons contacteren per telefoon of e-mail. Door zal lopen we u deze zoekopdracht met plezier.

Bekijk onze andere categorieën van LED-lampen:

Ontdek onze andere LED Verlichting:

LED Plafondlamp

LED Hanglamp

LED Spot

LED Leeslamp

LED Tafellamp

LED Strip

0