Lijst van producten per fabrikant Giarnieri

Italiaanse licht Giarnieri

De collectie Giarnieri is een fabrikant van Italiaanse topsegment lichten uitzonderlijk aanbod resoluut hedendaagse lampen.
De aandacht voor detail kenmerkt de kwaliteit van producten die zijn gemaakt in Italië.

De geest van Giarnieri is het aanbieden van een nieuw perspectief op de wereld van design lampen.
Een paar fijne lijntjes zijn genoeg te trekken van de contouren van een lamp op een subtiele manier van licht in een leefruimte.
Als een kunstwerk, wordt de focus naar het formulier dat de blik zal vleien gebracht. De magie zal gecreëerd worden door een spel van de schaduwen en lichten aanbieden van teken verlichting en perspectief op de lamp.

Ervan overtuigd dat het ontwerp van moderne inrichting moet georiënteerde ecologie en energie prestatie. Al hun lampen zijn uitgerust met systemen die gebruikmaken van uitsluitend kwaliteit en verwisselbare LEDs.

Presentatie van sommige producten uit de Giarnieri collectie

Een plafondlamp, LED wall of een lichtpunt opschorting schorsing Italiaans design resoluut modern, het bereik van de daling zal u verleiden met zijn eenvoudige vorm verwijst naar een ronde van rook. De vintage stijl van de jaren 1960 wordt geëerd door de fijnheid van de structuur en de achtergrondverlichting.

Nostalgie en fan van video games van de jaren 1980, de Pixel-lamp brengt ons subtiel dergelijke een knipoog naar dit universum. De lamp in gelakt aluminium was gegraveerd formulieren te laten verschijnen van een tekening van de lichten die herinnert aan de gevolgen van de programmacode. Deze lamp is ontworpen om LED wall, opschorting of LED plafond licht worden geplaatst.

KAMAK of de kunst van de achtergrondverlichting.
Dergelijke een zonsverduistering, Kamak geldt is samengesteld uit twee metalen bollen die speelt een spel van schaduw en licht door de magie van de achtergrondverlichting. De reverb-effect zal het trekken van een maan die de zon op uw muur omarmt.

Meer
Filter
Weergegeven: 1 - 22 van 22 items
Weergegeven: 1 - 22 van 22 items
0