Lijst van producten per fabrikant Giarnieri

Italiaanse Giarnieri Luminaire

De Giarnieri collectie is een Italiaanse fabrikant van hoogwaardige en uitzonderlijke verlichtingsarmaturen die resoluut eigentijdse lampen aanbiedt.
Aandacht voor detail kenmerkt de kwaliteit van de producten die in Italië worden gemaakt.

De geest van Giarnieri is het bieden van een nieuwe kijk op de wereld van de designverlichting.
Enkele fijne lijntjes volstaan om de contouren van een lamp te traceren en zo op subtiele wijze licht in een leefruimte te brengen.
Net als bij een kunstwerk ligt de nadruk op een vorm die het oog zal flatteren. De magie ontstaat door een spel van licht en schaduw dat de lamp karakter en perspectief geeft.

Overtuigd dat het ontwerp van moderne armaturen gericht moet zijn op ecologie en energieprestatie. Al hun lampen zijn uitgerust met systemen die uitsluitend gebruik maken van hoogwaardige en verwisselbare LED's.

Presentatie van enkele producten van de Giarnieri-collectie

Een plafondlamp, een LED-wandlamp of een resoluut moderne Italiaanse designlamp, de Drop-serie zal u verleiden met zijn eenvoudige vorm die verwijst naar een rookcirkel. De vintage stijl van de jaren '60 wordt geëerd door de finesse van de structuur en de achtergrondverlichting.

Nostalgie en fan van de videogames van de jaren '80, de Pixel lamp brengt ons op een subtiele manier als een knipoog naar dit universum. De gelakte aluminium lamp is gegraveerd met vormen om een ontwerp van lichten te onthullen dat doet denken aan programmeercode-effecten. Deze lamp is ontworpen om te worden geplaatst als een LED-wandlamp, een hanglamp of een LED-plafondlamp.

Kamak of de kunst van de achtergrondverlichting.
Als een eclips bestaat de Kamak-wandlamp uit twee metalen bollen die een spel van licht en schaduw spelen door de magie van de achtergrondverlichting. Het effect van de nagalm zal een maan die de zon kust op je muur tekenen.

Meer
Filter
Weergegeven: 1 - 22 van 22 items
Weergegeven: 1 - 22 van 22 items
0