LED Hanglamp  

(Er zijn 156 producten.)

Filtres

Prijs

60 € - 4290 €

In hoogte verstelbaar

Hoogte

4 cm - 320 cm

Lengte

6 cm - 154 cm

Breedte

4 cm - 120 cm

Middellijn

3 - 190

Afstandsbediening verstrekt

Lichtstroom

118 lm - 8545 lm

Kracht

3 w - 124 w

Citaat

Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 156 items
Weergegeven: 1 - 60 van 156 items

LED kroonluchter en opschorting leidde tot uw interieur

LED kroonluchter is de ster van LED Verlichting Omdat het tegenwoordig moeilijk te krijgen voor het verlichten van het interieur. Bovendien, de schorsing en de kroonluchters LED te verminderen uw elektriciteit bill terwijl u geniet van een prachtige lamp hangen in het huis. Daarnaast zijn er een grote verscheidenheid van vormen met betrekking tot dit soort armatuur met een LED-lamp. Inderdaad, de LED geïntegreerd in de laatste kunnen zijn zeer discreet, die sterk verbetert de esthetiek van uw LED-licht. We zetten tot uw beschikking een groot aantal lampen LED, alle dimensies en alle decoratieve stijlen, van modern tot retro op te schorten.

U vindt in onze online winkel ook de imposante LEDs ontwerp van ophangingssystemen voor het decoreren van uw eetkamer of woonkamer dan de mini witte kroonluchter die perfect is voor uw kinderkamer. Zo kunt u verleiden door deze LED-lampjes die zich door hun kwaliteit en hun moderne uitstraling onderscheiden. Wij kunnen tonen u de eigenschappen voor elk van onze modellen. Het gaat hierbij om het aantal lumen, dat de hoeveelheid licht die door de armatuur worden aangeboden is wanneer het is ingeschakeld.

Wij hebben een brede selectie van modellen, kleuren en design, om exact overeen met uw behoeften en uw budget. Om dit te bereiken, werken we nauw samen met de meest gerenommeerde merken in Europa op het gebied van armaturen.

Tegenwoordig, investeren de schorsingen en kroonluchters LED in veel huizen. Om te beginnen, gelieve te begrijpen het verschil tussen de glans en de schorsing. De eerste wordt meestal geschorst vanaf het plafond van een kamer via een metalen ketting. Bovendien is het vaak beter dan de tweede werkte. Met andere woorden, dit laatste is meestal opgebouwd uit een enkel stuk, zelfs als we vinden meer en meer modellen de laatste tijd dat verschillende elementen en heten "rij" of "cluster". Aan de andere kant, bevatten de kroonluchters veel elementen, of van kwasten, van ornamenten, slingers, lampenkappen, wapens, enz. Het is daarom belangrijk om te weten van de criteria voor het selecteren van deze verschillende armaturen.   

Hoe kiest u uw kroonluchter of uw schorsing?   

Er zijn een aantal criteria om te helpen u bij het kiezen van de beste armatuur die geschikt voor elke kamer is.

Afhankelijk van de aard van het stuk

Als een eerste stap, het moet rekening houden met de aard van de ruimte waarin u uw meubilair. Inderdaad, de behoefte aan helderheid verschilt afhankelijk van of het nu gaat om een kamer, een woonkamer of keuken. De materialen gebruikt voor de kroonluchter is ook afhankelijk van het stuk. Bijvoorbeeld, in de badkamer is het nodig om een gerichte lichtniveau en de spiegel boven de wastafel. Aan de andere kant, moet u de kamer met een relatief lichte algemene verlichting oplichten. Over de materialen van deze specifieke armaturen voor de badkamer, het moet richten op degenen die niet bang zijn de vochtigheid in de kamer heerst. Dit is het geval met name glas of PVC. Aan de andere kant, zou u moeten vermijden stoffen en papier.

Voor het geval van de show, is het noodzakelijk dat LED schorsing die zal verspreid licht in de kamer, zonder echter te verblinden het oog. Met betrekking tot het materiaal waarmee de armatuur is vervaardigd, kunt u alle mogelijkheden verkennen. Plastic, metaal, glas, papier of stof, is alles toegestaan. Als u installeren van dit type van meubilair in uw keuken wilt, herinneren dat u twee soorten lampen. Aan de ene kant, moet u een algemene verlichting helder genoeg om het licht van de kamer. Aan de andere kant is het noodzakelijk dat een gericht licht, met name over het werkplan. Bovendien, zoals armaturen van aanvallen van het vet en vuil lijden zal, moet het kiezen relatief makkelijk te reinigen materialen. Het gaat hierbij om PVC, glas en metaal.

Tot slot, de kamer om te beslissen voor een algemene verlichting op dezelfde tijd zacht en zoet. Aan de andere kant, wees voorzichtig dat de lamp wordt weergegeven vanaf de onderkant van de armatuur. Anders, het licht kan verblinden u zodra u vouwen. Met betrekking tot het materiaal van uw armaturen hebt u de keuze tussen het plastic, textiel, papier, glas, metaal, en zelfs een schorsing pen het mooiste effect!

Afhankelijk van de hoogte onder maximum en beschikbare ruimte

De ruimte waar u uw kroonluchter zal installeren geleid of uw ontwerp opschorting leidde ook bepaalt de grootte van uw meubilair. Hier, moet het rekening houden met de verhoudingen en gezond verstand. Inderdaad, zou het ongepast om een enorme licht in een kleine kamer, of een model van klein formaat in een grote ruimte. Daarom is het nuttig om te volgen een paar eenvoudige regels om fouten te voorkomen:

a. de hoogte van uw meubilair:

Het is raadzaam om te vertrekken van een minimale afstand van 2.15 m tussen het onderste deel van uw armaturen en de grond.

b. de ideale diameter van de armatuur uit een kamer:

U moet eerst meten de breedte en de lengte van de kamer. U voegt deze twee waarden voordat u met 8 vermenigvuldigen. Dit is hoe je de diameter ideaal zijn voor uw armatuur op te schorten LED, perfect aangepast aan het oppervlak van uw stuk. Dus, voor een show die is 4 meter lang en 3 meter breed, u doen 4 + 3 = 7, vervolgens 7 x 8 = 56 cm, waarmee dus de diameter van je lamp die u kiest.

c. de ideale diameter van de armatuur geplaatst boven een tabel:

Eerst, meet de breedte van de tabel. Verwijder vervolgens 30 cm van deze waarde en krijg je de diameter van uw ledverlichting op te schorten om boven de tafel. In het geval waar er een eettafel, moet worden overgelaten aan een hoogte van tussen de 80 en 120 cm tussen het onderste deel van uw meubilair en de bovenkant van de tabel.

Afhankelijk van uw smaak en inrichting van de kamer

De laatste stap bij de selectie van de kroonluchter of schorsing die uw verblijf, uw kamer, uw keuken of uw badkamer verlichten zal hangt af van uw persoonlijke voorkeuren. Inderdaad, Sommigen verkiezen de industriële stijl die grotendeels codes van planten is in het verleden en die brengen een rauwe en authentieke notitie in de kamer. Anderen liefde de Scandinavische stijl modellen die zeer trends met hun lijnen van grote gematigdheid en hun pastel kleuren zijn.

Het is nog steeds mogelijk om te verleiden door de barokke stijl, die zorgt voor een elegante, luxueuze en vrouwelijke sfeer in uw huis. En dankzij de weelde van de details van de armatuur en de schoonheid van de curven. Wat betreft de klassieke stijl heeft het nog steeds veel aanhangers van onze dagen. Ik moet zeggen dat het de authentieke en charmante inrichting kant aanzienlijk verhoogt. Dat is waarom het tijdloze en tijdloze zelfs in de 21e eeuw blijft. Tot slot onderscheidt de ontwerpstijl zich voor haar oorspronkelijke, schone lijnen en zeker sober. Veel mensen nemen de schorsingen in deze stijl, want het zorgt voor een notitie van de moderniteit in hun interieur.

De specifieke criteria voor de selectie van kroonluchters

Het is belangrijk op te merken dat kroonluchters niet alleen bestemd zijn voor zeer grote ruimtes. Inderdaad, zijn meer en meer binnen kroonluchters te verlichten en verfraaien van de kamer. Het is waar dat dit soort armatuur een warme sfeer in de kamer in hem biedt een mooi volume, genereert zolang de plafondhoogte voldoende is.

De criteria voor een kroonluchter.

In het hangende lamp, moet u uiteraard rekening houden met het gebruik dat u wilt maken en ook de aard van de kamer waar uw meubilair zal worden geïnstalleerd. Inderdaad, de schorsing, die zal worden geplaatst in de woonkamer zal afwijken van degene die je in de keuken of boven de eettafel. Aan de andere kant, heeft elk stuk zijn specifieke behoeften op het gebied van verlichting macht te beantwoorden van uw meubilair. Vergeet niet dat de armatuur kunnen moeten aan het licht omhoog de ruimte in zijn geheel. Anders moet je naar een extra verlichting, zoals een plek of een plafondlamp.

Aan de andere kant, moet u ervoor zorgen dat uw LED armaturen zijn opgeschort tot de gewenste hoogte. U kunt verwijderen of koppelingen toevoegen in de keten van de schorsing in geval van nood, om aan te passen de hoogte aan uw behoeften. Met betrekking tot de vorm van uw armatuur is de keuze zeer breed. Het is echter raadzaam te staan door te kiezen voor de originele modellen, die uit de gewone en die echt meer aan de decoratie van uw kamer brengen. Tot slot is het belangrijk om te kiezen van het type materiaal waardoor een authentieke aspect aan het stuk en ideaal voor uw interieur. Dus kunt je de vrije loop om uw verbeelding en uw smaak ten aanzien van het materiaal waarmee je lamp is gemaakt.

Verschillende modellen van kroonluchter

Het is belangrijk op te merken dat er een veelheid aan verschillende modellen op het gebied van de kroonluchter of schorsing zijn. Dit kunt u vinden de zeldzame parel die echt karakter aan de inrichting van uw kamer geven zal. Echter kunnen we onderscheiden drie hoofdcategorieën van verlichting waaruit u kunt kiezen. In de eerste plaats, hebben we het ontwerp kroonluchter die door zijn kleuren en originele vormen staat. Deze moderne lamp draait beide trend en authentiek, terwijl de onmiskenbare lucht van de moderniteit wordt weergegeven.

U kunt nog kiezen voor de klassieke kroonluchter die is best bekend voor zijn metalen ketting en die komt in verschillende vormen om te voldoen aan uw smaak. Dit soort LED armaturen is ook verkrijgbaar met verschillende materialen, die soms high-end. Tot slot hebt u de kristallen kroonluchter die luxe, eenvoudige of zelfs extravagant, afhankelijk van uw keuze worden kan. Hoe dan ook, kan het een opmerking van weelde brengen in uw kamer. Bij de prijsklasse van de hanglamp, zijn de eenvoudiger modellen handel ongeveer 40 euro. Als u op zoek bent naar een grotere en meer moderne lamp, dan toestaan tot 100 euro. Maar als u op zoek bent naar een echt origineel model en dat echt het effect maakt, kunt u doorbrengen maximaal 500 euro, of zelfs meer.  

Aangeboden door de schorsingen en kroonluchters LED verlichting

Opgemerkt moet worden dat er mogelijk ter vervanging van gloeilampen over een schorsing met traditionele sockets door LED's. Deze manier, krijg je een groot LED licht die uw kamer met zijn duizenden lampjes verlichten zal. Aan de andere kant, volgens de kamer waar u uw armatuur wilt installeren, hebt u de mogelijkheid te kiezen tussen verschillende kleuren van licht. Het moet worden erkend dat er nog een paar jaar, zij de schuld van de LEDs geven een te koud licht. Maar vandaag, dit is niet langer het geval en nu kunt u uw schorsing en uw kroonluchter tinten die u, afhankelijk van het stuk en de gewenste sfeer wilt aanbieden.

Dus hebt je het warm wit, die wordt aangeboden door conventionele gloeilampen gloeilampen kleur. Deze schaduw heeft een temperatuur van tussen 2300 en 3 200 ° Kelvin. U kunt nog steeds een natuurlijke aanbieden uw ledverlichting te hangen van de witte kleur. Zoals de naam suggereert, het benadert het meest natuurlijke lichtinval en de temperatuur varieert tussen de 4.000 en 5 500 ° Kelvin. Maar als u denkt dat naturel ook wit is en warm wit te geel is, kunt u kiezen voor de "light" warm wit De kleurtemperatuur schommelt tussen de 3500 en 3 800 ° Kelvin. Tot slot, heb je het koud wit die ideaal is voor gerichte verlichting. Haar witte bevat een blue note, dit is waarom u het niet moet gebruiken als een belangrijkste licht. Als de temperatuur van deze tint, het varieert tussen 6.500 en er 8000 ° Kelvin.

Hoek van tips verspreiding en het gebruik

Tegelijkertijd te installeren uw schorsing, moet je kijken naar de hoek van de verspreiding van uw lamp of LED-Strip. Als bijvoorbeeld gebruik je je licht als belangrijkste licht, moet u kiezen een lamp waarvan verspreiding hoek van meer dan 90 °. Maar in het geval dat uw meubilair zal dienen als lichtbundel of gerichte verlichting, is het raadzaam om te kiezen voor lampen met lage hoek, d.w.z. 15 ° en 30 °. Aan de andere kant, moet opgemerkt worden dat de huidige LED-lampen kunnen genieten van de meest recente vooruitgang in technologie als de dimmers aan de lichtintensiteit.

Dit is zodat u tussen 3 soorten lampen kiezen kunt voor de verlichting van uw LED-armaturen. Aan de ene kant, hebt u LED lampen "dimbare" die zijn uitgerust met een externe schijf om de lichtintensiteit in een geleidelijke manier. Aan de andere kant, kunt u kiezen voor "dubbel-kraan" bollen die de lichtintensiteit met 30% verminderen kunnen door te klikken op 2 keer op de switch. Tenslotte is het mogelijk om te genieten van «zonsondergang» LED lampen Deze laatste categorie van lamp kunt spelen op de lichtintensiteit zonder warm wit naar een meer 'geel' wit Wat maakt de sfeer in de kamer warmer.  

Bovendien moet worden opgemerkt dat sommige fabrikanten vandaag aan het publiek bieden te maken zelf hun LED-armaturen te hangen. Inderdaad, de wijze van Do It Yourself (gezegd) ging ook in het universum van de armaturen. Dit is zodat kunt u de kleur van het snoer, socket porselein of metaal, de stijl waar de klassieke staat nog steeds met de mogelijkheid dat een lampenkap op de kaart, het type lamp, enz. Geef een opmerking persoonlijke en unieke bij u thuis! Inderdaad, raden ontwerpers meer deal tussen stijlen, om een opvallende en absoluut decoratief contrast. Het is zelfs mogelijk om buiten de doos voor uw opknoping kleine lampen aan beide zijden van haar bed ter vervanging van de eeuwigen bed lampen voor LED lampen.

Ontdek onze andere LED Verlichting:

LED Plafondlamp

LED Wandlamp

LED Spot

LED Leeslamp

LED Tafellamp

LED Strip

0