Lijst van producten per fabrikant IP44

Buiten armaturen van de Hoogduitse van IP44 bereik


High-end sector van de buiten verlichting, verlichting van merk IP44.de bindt Duitse kwaliteit, knowhow en technische innovaties LED.

Filosofie:
IP44 wilde maken buiten armaturen met een ontwerp en kwaliteit dezelfde of zelfs betere lampen normaal ontworpen voor binnenshuis.
Het doel is meer dan 25 jaar het creëren van een perfect esthetisch design en een kwalitatief hoogwaardig product met als fundamentele overtuiging dat elke plek een groot licht verdient.
Wat onderscheidt IP44.de van andere merken van lichten is de combinatie van een uitzonderlijke esthetische look met een perfecte functie.

Geschiedenis:
Reseller van armaturen voor drie generaties, de IP44 bedrijf gestationeerd in Rheda-Wiedenbrück zorgde voor de verkoop en advies van personen om studie in verlichting. Angstig om te kunnen bieden aan hun klanten van de outdoor producten van kwaliteiten, in 1993 IP44.de wordt gemaakt. Het doel was om robuust en geschikt voor externe beperkingen armaturen. 
De keuze van duurzame materialen, componeren hun lampen zoals glas, RVS of aluminium en LED (IvyLight) van hoogwaardige elektronische componenten maken hun buitengewoon effectieve en duurzame lampen.

De oorsprong van de naam:
Verbinding maken met de afdichting van een lamp, verwijzen we naar een industriestandaard thats IP- of index van bescherming:
Index van bescherming (IP)
IP44 wijst een armatuur die is beschermd - IP4 tegen sterke oversten bij 1 mm en een beschermingsklasse IP-4 tegen splash water vanuit alle richtingen.

Als een lichtpunt dat een IP44-beschermingsklasse heeft, betekent dit dat het is robuust en geschikt voor buitengebruik. In antwoord op de eisen van de producten gemaakt door het bedrijf, werd de naam van het bedrijf gevonden.
Conservatief op het gebied van normen en kwaliteit, en met name de zorgvuldigheid in de details van de productie, codenaam (.de) werd toegevoegd aan de merknaam (IP44) wil de Duitse kwaliteit.

IRES

Meer
Filter
Weergegeven: 1 - 23 van 23 items
Weergegeven: 1 - 23 van 23 items
0