Lijst van producten per fabrikant IP44

Duitse high-end buitenarmaturen IP44

Het merk IP44.de verlichting is een vooraanstaand merk in de sector van de buitenverlichting, dat Duitse knowhow en kwaliteit combineert met innovatieve LED-technologie.

De filosofie :
IP44 wilde buitenarmaturen creëren met hetzelfde of zelfs betere design en kwaliteit dan lampen die normaal gesproken ontworpen zijn voor gebruik binnenshuis.
Al meer dan 25 jaar is het doel om een esthetisch perfect ontwerp en een kwalitatief hoogwaardig product te creëren met de basisovertuiging dat elke plek veel licht verdient.
Wat de IP44.com onderscheidt van andere merken armaturen is de combinatie van een uitstekende esthetiek met een perfecte functie.

Het verhaal:
IP44.de in Rheda-Wiedenbrück is al drie generaties lang een verkoper van armaturen, die particulieren verkoopt en adviseert op het gebied van lichtontwerp. 1993 IP44.de werd opgericht om hun klanten hoogwaardige buitenproducten te kunnen aanbieden. Het doel was om robuuste armaturen aan te bieden die geschikt waren voor gebruik buitenshuis.
De keuze van onvergankelijke materialen zoals glas, roestvrij staal of aluminium en de hoogwaardige LED-elektronica (IvyLight) maken hun lampen uitzonderlijk efficiënt en duurzaam.

De oorsprong van de naam :
Om de waterdichtheid van een lamp te communiceren, verwijzen we naar een industrienorm die IP of beschermingsklasse is: Beschermingsklasse (IP).
IP44 verwijst naar een armatuur die IP4-beschermd is tegen vaste stoffen groter dan 1 mm en IP-4-beschermd tegen waterspatten uit alle richtingen.

Een armatuur met een IP44-beschermingsgraad betekent dat het robuust is en geschikt voor gebruik buitenshuis. De naam van het bedrijf voldoet aan de eisen van de door het bedrijf gecreëerde producten.
Conservatief in termen van normen en kwaliteit en met name in de zorg voor de productiegegevens, werd de codenaam (.de) toegevoegd aan de merknaam (IP44) om de Duitse kwaliteit te benadrukken.

Meer
Filter
Weergegeven: 1 - 23 van 23 items
Weergegeven: 1 - 23 van 23 items
0