Categorieën

Filtres

Categorieën

Prijs

0 € - 675 €

Middellijn

5 - 72

Afficher/masquer plus d'options

voltage

Bewegingsdetector

Inclusief lamp(en)

Uitgesneden diameter

6 - 8

Inbouwdiepte

4 - 4

Categorieën niveau 1

Categorieën niveau 2

Citaat

Lijst van producten per fabrikant Brilliant

Brilliant: kwaliteitsarmaturen tegen lagere kosten

Met de vele referenties op de markt is het niet altijd eenvoudig om producten met een goede prijs-kwaliteitverhouding te vinden. Sommige merken slagen er echter (meer dan andere) in zich te onderscheiden door hun zeer betaalbare aanbod dat voldoet aan de behoeften van de consument. Briljant is zo'n merk. Het Duitse bedrijf werd in 1951 opgericht. Het bedrijf specialiseerde zich in eerste instantie in de verwerking en productie van glas. Maar door het diversifiëren van haar activiteiten is ze erin geslaagd om naam te maken in de wereld van de verlichting. Briljante merkarmaturen worden in veel landen verkocht tegen onklopbare prijzen.

Lamp bereik om aan alle budgetten te voldoen

Met meer dan 65 jaar ervaring in de sector heeft Brilliant een enorme hoeveelheid kennis in huis om elk jaar een breed scala aan armaturen aan te bieden. De catalogus groeit mee met de verwachtingen van het publiek. Maar of het nu gaat om residentiële verlichting of om oplossingen voor professionals, het Duitse merk weet de aandacht van het publiek te trekken dankzij de prijzen en de kwaliteit van zijn creaties. Volgens de feedback van veel consumenten vallen Brilliant lampen op door hun functionaliteit en elegant design. Maar het punt dat steeds weer opduikt is de prijs. Het aanbod is geschikt voor alle budgetten.

Om dit te doen, hebben de ontwerpers ervoor gezorgd dat al hun apparatuur beschikbaar is in een breed scala van modellen om aan alle budgetten te voldoen. De meest klassieke stukken zijn het meest populair vanwege hun goede prijs-kwaliteitverhouding. Maar zelfs met de nieuwste trends heeft het merk de juiste balans gevonden om altijd klanttevredenheid te bereiken. Als voorbeeld kunnen we het geval van de Bulb Brilliant 3-light wandlampen nemen. De armaturen zijn gemaakt van een verchroomde aluminium structuur. Het frame is compatibel met een instelbare dimmer. Deze kenmerken kunnen je doen denken aan een vrij duur product. En toch is deze lamp nog steeds zeer betaalbaar qua kosten.

Verlichtingssystemen die functionaliteit en esthetiek combineren tegen betaalbare prijzen.

Het feit dat de prijzen van Brilliant lighting producten de beste op de markt zijn, doet niets af aan het feit dat ze ook van zeer hoge kwaliteit zijn. De ontwerpers hebben twee essentiële kenmerken gecombineerd om dergelijke voordelige modellen te maken: functionaliteit en esthetiek. Vooral omdat de Duitse onderneming de technologische vooruitgang die in haar vakgebied is geboekt om haar verlichtingssystemen nog praktischer te maken, altijd in de praktijk heeft gebracht.

Momenteel biedt het merk energiezuinige lampen aan die zijn uitgerust met energiebesparende en milieuvriendelijke LED-lampen. Professionals hebben zelfs een punt gemaakt van het benadrukken van deze functionele kant door het aanbieden van apparatuur die op afstand kan worden bediend via een mobiel apparaat. Bij bepaalde modellen Brilliant wandlampen of bureaulampen kan de intensiteit van het licht en de kleur van het licht in een paar klikken worden aangepast dankzij een applicatie die vooraf op een smartphone of tablet is geïnstalleerd. Wat de esthetiek betreft, vertrouwen ontwerpers over het algemeen op een sobere en elegante stijl die aangepast is aan alle soorten interieurs.

Meer
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 797 items
Weergegeven: 1 - 60 van 797 items
0