LED Plafondlamp  

(Er zijn 556 producten.)

Filters

Prijs

15 € - 2040 €

Afstandsbediening verstrekt

Hoogte

1 cm - 172 cm

Middellijn

5 cm - 100 cm

Kracht

0 w - 105 w

Filters

Prijs

15 € - 2040 €

Lichtstroom

180 lm - 7800 lm

Bewegingsmelder

Afstandsbediening verstrekt

Kracht

2 w - 100 w

Lengte

4 cm - 120 cm

Breedte

2 cm - 150 cm

Hoogte

1 cm - 172 cm

Middellijn

5 - 100

Dikte - Diepte

0 cm - 114 cm

Citaat

Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 556 items
Weergegeven: 1 - 60 van 556 items

Alle uw LED's voor uw interieur plafond verlichting

Kies de LED Verlichting voor uw verlichting. Zijde licht biedt een ruime keuze aan LED plafond van merken die uw huis met stijl, en wat kunnen verlichten uw budget. Hier vindt u onze selectie van producten, het strakke, klassieke ontwerp modellen voor u en voor uw kinderen slaapkamers.

Sober licht, kies een licht in suspensie met een top-down-verspreiding. LED lampen in het bijzonder, kunt u een onvergelijkbare wit licht terwijl het bereiken van aanzienlijke energiebesparingen. Er zijn vele soorten verlichting en LED-verlichting, LED-lampjes of zelfs zaklampen LED.

Zijde licht biedt een selectie van suspensies LED dat u voor buitenverlichting bevredigend, ongeacht uw budget hangen kunt. Met prijzen variërend van 15 tot 1500 euro, verwend u voor de keuze tussen meer moderne modellen van moderne stijl en anderen met een blik meer vintage. Bijvoorbeeld, ontdek de steunkleur LED Dyna zwart; met een ontwerp dat vergelijkbaar is met die van een projector, kan het worden geplaatst in hoogte met een verstelbare licht volgens uw wensen. Er zijn ook modellen speciaal voor kinderkamers met een LED-lamp en een glazen houder die u van de kleuren van hun favoriete tekenfilms aanpassen kunt. Voor de delen van leven waarvoor Kies een stijl meer sober en elegant, LED plafond licht in ronde buis in roestvast staal met een licht wit en warm, gastvrij en vriendelijk.

Volgens uw smaak en uw budget, kijk op verschillende modellen van verschillende kleuren, materialen en stijlen in onze selectie van schorsing lichten

Als je hoe afvraagt je te kiezen, het installeren van uw plafondlamp, volg welke specificaties voor wat voor soort stuk, of gewoon wat er is om te weten voor het kopen van uw LED plafondlamp, hem gids.

Hoe kiest u een plafond LED licht?

Want er vele soorten zijn plafond verlichting op de markt, breed is het bereik van keuzes die wij bieden, is het moeilijk om uw keuze te maken. Bovendien, lijkt er te zijn zo veel parameters te overwegen dat u nog meer verward voelen. Wij zullen u vertellen over de dingen te overwegen dat zijn eenvoudige, namelijk technische informatie en nuttige tips om te helpen u kiezen uw Design LED-plafondlamp.

De duur van het leven

In het algemeen, de fabrikanten en verkopers van ledverlichting kondigen een levensduur die tussen de 25.000 uur, 50 varieert 000-100 000 uren meer zien. Maar in werkelijkheid moet worden rekening gehouden, zowel de kwaliteit van de LED-lampen geïnstalleerd binnen en de motor gebruikt (Driver) converter. De norm NF EN 62717 op de hoogte gebracht alleen na een gebruik dat groter is dan de levensduur aangekondigd, 90% van de LED zal hebben een afname van 80% op verlichting geproduceerd. Met andere woorden, zal het merendeel van de lampen verliezen in hoeveelheid licht na de uren van gebruik geëvalueerd. Het is echter dienstig is te bepalen dat deze aangekondigd duur geldt niet voor hun uitsterven, maar de vermindering van de lichtstroom. Dan kunt u vragen wat goed gebruiken bijvoorbeeld een Muur spotlight die produceert slechts 20% van de originele verlichting... dat is waarom hij moet informeren over het merk en de kwaliteit van het product in kwestie.

Er is een andere parameter om te zien ook voor de levensduur van een LED licht : kruising bedrijfstemperatuur. Inderdaad, de levensduur van het leven en de doeltreffendheid van de lamp worden ook geconditioneerd door de temperatuur. Omdat het koud is, meest duurt en meer effectief het is. Natuurlijk, de locatie waar u hebt geïnstalleerd en de vochtigheid in de kamer een aanzienlijke invloed op dit moment.

Aan de andere kant, maak je geen zorgen, als uitgaande van 5000 uren van jaarlijkse gebruik, deze armaturen zal worden gebruikt tot 5 of 10 jaar nog steeds.

Lichte efficiëntie

Afgezien van de levensduur van de lamp is het belangrijk om te overwegen de lichtopbrengst. Omdat er niets boven verlicht een kamer genoeg om ervoor te zorgen uw welzijn.

Lichte efficiëntie wordt uitgedrukt in lumen/watt (lm/W). Lumen betekent de hoeveelheid uitgestoten lichtstroom en de watt energie consumptie. Lichte efficiëntie hangt natuurlijk af van de kwaliteit van uw LED lamp armatuur, maar zij moet ook rekening houden met het verslag met de grootte van de kamer.

Daarom, kies de juiste maat en de juiste hoeveelheid licht het plafond aan te passen aan het oppervlak van het werkstuk. Kleine kamers zoals de badkamer of gangen vereisen bijvoorbeeld slechts één plafond armatuur. Aan de andere kant, vereisen grotere kamers zoals de keuken of de woonkamer meer lichtopbrengst. U hebt de keuze tussen Installeer groter en helderder, lampen of meerdere lichten lagere stroom.

Kies dat de hoeveelheid licht in uw kamer, zoals het hoort is een passage die niet springen. En vaak een slechte keuze voor de grootte of het aantal armaturen leidt tot het opofferen van de esthetische kant die leven aan de inrichting geeft.

Keuze voor decor

Wat is de stijl van uw huis, uw smaak? Ontwerp, klassieke, moderne, Scandinavische enz.? Omdat de keuze van een plafond lichtpunt hangt onvermijdelijk de stijl van de kamer zodat de resulterende sfeer consistent en vriendelijk is. En de verschillende kamers van het huis van een stijl en een bijzondere sfeer. Kiezen bijvoorbeeld vlekken of schorsingen te zetten in de keuken, aangezien zij een tijdgenoot en minder omvangrijk in de ruimte geven.

Het mengsel van twee soorten armaturen in de kamer kunnen daarnaast ook een ontwerp zeer in zwang op dit moment. We vaak nemen deze stijl voor de woonkamer en de slaapkamer, want afgezien van twee gecombineerde lichten is de omkering van een sfeer naar de andere.

Vergeet niet dus niet die vorm, het type duidelijk licht, de grootte en type van armatuur invloedrijke overal in het landschap. Daarnaast, correspondentie of het mengsel van stijl kan bieden ook ontwerpen innovatief en uniek, maar op het risico van een niet-conventionalite hand.

Wat voor soort plafondlamp voor welke kamer?

U van plan bent meerdere kamers in uw huis, en het is niet gemakkelijk om te kiezen wat licht of welk plafond in elk van hen zetten. En zoals we hierboven zagen, het moet rekening houden met de grootte van de ruimte, de nodige hoeveelheid/lichtkwaliteit en die geproduceerd door de lamp, maar ook esthetische rendering, en sommige details zorgen voor comfort en welzijn.

Inderdaad, de juiste keuze voor een armatuur voor een bepaald deel altijd komt niet natuurlijk. Omdat elke kamer verdient een andere sfeer, zijn de hoeveelheid licht, de temperatuur van het licht, de keuze van lampen en hun locatie allemaal betrokken bij invloed op deze. Hier is hoe om te gaan over elk stuk.

-Ten eerste, de keuken is een ruimte waar veel te actief maaltijden bereiden, maar sommige mensen graag tijd voor lezing of gewoon voor werk. Algemene en neutraal te hebben van een goed algemeen beeld, maar niet vermoeiend moet er een goede verlichting. Kiezen voor een schorsing of een plafondlamp geplaatst in het midden van de kamer, boven een eettafel of de werkruimte. De keuken spot geplaatst over het meubilair of geplaatst getallen ook een modernere lucht zou geven.

-De eetkamer en de keuken serveert meermalig gebruik. Voldoende verlichting, het creëren van een klimaat van gezelligheid zou welkom zijn. Het is raadzaam de schorsing boven de tabel voor de uitvoerbaarheid, bijvoorbeeld het kiezen van de monte-and-drop-model in de hoogte verstelbaar.

-Voor het verblijf is het mengsel van armaturen goed, want u zult moeten veranderen surround afhankelijk van of u zal bespreken met een paar drankjes met vrienden of TV kijken met uw partner of uw kinderen. Een woonkamer plafondlampgerangschikt rond de kamer kleurtemperatuur mengen of verstelbare appliques in helderheidsniveau, krijgt u een groot ambient comfort.

-De kamer is een intieme ruimte en zelfs zoetheid, dus moeten specifieke verlichting voor zonsopgang, en anderen voor zonsondergang. Naast de bed lampen, algemene verlichting in het plafond mogen geen belemmering vormen de weergave als het ligt op het bed. Gebruik schijnwerpers belichten de dressing of de kast en de kamer, maar een diffuser in stof bedekt suspensie bijvoorbeeld te snijden het licht tijdens de zonsondergang op het bed zetten.

-De badkamer is een natte en zeer gebruikte ruimte op elk moment. Deze kamer zou moeten een functionele verlichting. Voor een goed zicht, maar een zachte verlichting, opteren voor een plafond niet omvangrijk als een Wand plafond de ingebouwde koude kleur of vlekken of is. De vlekken zal voorkomen de gevaren van elektriciteit en koud of neutrale kleur voorkomen visuele effecten beschadigen uw make-up.

-Tot slot moet de corridor alleen dat voldoende licht om te voorkomen dat struikelen oorzaak objecten die zelf bij toeval zou plaatsen. Aan de andere kant, vlekken opgesteld langs het plafond aanbod een goed verdeelde helderheid en een inrichting naar de meer moderne stijl.

Hoe om te vragen of het installeren van een LED plafondlamp?

Als de plafondlamp een bron op hetzelfde moment uw kamer te verlichten en tegelijkertijd het versieren, haar vele en oneindige modellen geven u de mogelijkheid om te kiezen van verschillende typen en ze op uw gemak veranderen. En, aangezien de installatie niet één dagelijks dan de kennis-expertise hoeft. De totstandbrenging of wijziging van uw plafondlamp ontwerp zal u niet te veel problemen. Maar er zijn zoveel technieken om het te doen, dus hier bieden wij het minimum om te weten.

Dus, om te beginnen met, de instrumenten zal worden: een elektrische boor een platte of stervormige schroevendraaier, tangen, tangen draad-stripper, rocking enkel en een potlood.

Voordat het aanraken van de draden, door ervoor te zorgen dat de gemeenschappelijke of goed gesneden aan de vermogenschakelaar en alles wat het systeem is uitgeschakeld. Veiligheid is prioriteit in alle werkzaamheden in verband met elektriciteit.

De volgende stap is het markeren van de locatie van uw plafond met een potlood. In het algemeen plafond verlichting worden geplaatst in het midden van de kamer, als de LED kroonluchter. Maar in een keuken, bijvoorbeeld, het armatuur zal bij voorkeur net boven een stuk van het meubilair, een tafel om te eten bijvoorbeeld.

Vóór het boren van het plafond, zou het hebben moest kiezen enkel rocker die is aangepast aan het type plafond en het gewicht van de armatuur. De installatie van de schorsing vereist een specifieke bijlage voorzien van een haak of een piton. De plafond licht hout Misschien zwaarder zijn dan anderen. Na het boren schroef je de haak of de metalen piek van schorsing. Vervolgens moet een nieuwe gat invoegen van de stam van de aansluitdoos.

De cutter zal nu dienen te snijden van de kabel volgens de gewenste lengte, voordat weer worden opgenomen in de verdeeldoos. Vervolgens moeten we de draden ongeveer 10 millimeter, strip om te verbinden. De verbinding wordt gemaakt met behulp van Domino's of snelle aansluitingen. Echter is een standaard plafond verlichting in sommige vakken DCL (verbinding voor verlichtingsinrichting) sluit om veiligheid te garanderen. Sommige van deze vakken zijn gemaakt voor holle materialen met een sluitsysteem en anderen verzegelen is voor volledige materialen.

 Vervolgens de zoon volgen een kleurcode moet niet worden verward: blauw voor neutraal, rood voor de fase, en geel voor de aarde. Maar het geel is niet te worden aangesloten voor de installatie van een plafond of een plek.

Nu, sluit alle, hangen de plafond haak, invoegen van de lamp en controleer de werking van de faciliteit. De plafond spot bijvoorbeeld, doet niet haak, het past in een holte wordt aangepast. Voor de lamp, moet het respecteren van de vermeldingen op de spanning. Alles klaar, zet en zet.

Wat power voor een LED plafondlamp?

LED lampen zijn zeer trendy en bieden een zeer uitgebreide keuze. Echter de keuze van de macht schept verwarring en moet worden verlicht. Dit gedeelte wordt uitgelegd wat betreft energieverbruik en lichtopbrengst van LED lampen.

Hier is wat je nodig hebt om te helpen u bij het maken van keuzes verwijzen:

Hoewel halogeen lampen waren de meest gebruikte en bekende zoals krachtige sinds dan, LED lampen een licht bieden output naar de hoogte en verbruiken minder gloeilampen of TL lampen om te comprimeren. Het verschil in verbruik tussen de LED lampen en CFL's zijn zeker dun, maar de levensverwachting van de eerste 10 keer meer wint op de laatste. Een LED-lamp is beter bestand tegen de opeenvolging van ontstekingen en extincties.

Er zijn equivalenten van de macht tussen LED-lampen en de halogeenlampen. Bijvoorbeeld, we vaak zien verschijnen "5W = 50W". Dit betekent dat de betrokken LED-lamp slechts 5 watt verbruikt, maar ruwe licht van een 50 watt halogeen biedt. Dat komt overeen met een groot verschil in de kosten van uw elektriciteit, met een winst van 90%.

Maar voor het invoeren van de precisie, we kunnen meten de duidelijke lichtstroom door een heldere vlek in lumen (lm) of lux (lm / m2). Om te controleren vermogen duidelijk en dus verbruikte, is het belangrijk om te overwegen de lichtstroom relatie / power. Bijvoorbeeld, twee bollen van verschillende merken allemaal vermelden de twee 5W = 50W kan afgeven aan verschillende stromen; Anderzijds mag 560 lm- en de andere slechts 400 LM.

De noodzaak afhankelijk voor verlichting natuurlijk is van uw activiteit in de kamer. Een kroonluchter kantoor of een keuken plafondlamp vereist meer verlichting (meer dan 300 lux); en een kamer plafondlamp of corridor vereist dat het scherm van een laag (tussen 100-200 lux) te zijn functie vervullen.

LED-lampen staan bekend om hun lage energieverbruik. Maar het kiezen van veilige merk LED plafond verlichting, garanderen u een voldoende brandstof voor een grotere stroom. Omdat veel slechte kwaliteit LED lampen worden verkocht overal, en maken u geloven dat het helpt niet dat specifieke eisen op uw armaturen.

Hier zijn huidige waarden om u te identificeren:

Filament lamp: 12 lm/W

Halogeen gloeilamp: 20 lm/W

Gloeilamp laag verbruik: 60 lm/W

LED lamp: 100 lm/W

Dus ons assortiment te bladeren goedkope plafond verlichting te vinden van uw account en Brighten your day stralend.

Ontdek onze andere LED Verlichting:

LED Hanglamp

LED Wandlamp

LED Spot

LED Leeslamp

LED Tafellamp

LED Strip

 

 

0