Leeslamp  

(Er zijn 122 producten.)

Filtres

Prijs

15 € - 1080 €

IP-index

Dimbaar als lamp OK

Lengte

6 cm - 62 cm

Breedte

3 cm - 200 cm

Hoogte

4 cm - 400 cm

Middellijn

2 - 50

Dikte - Diepte

3 cm - 54 cm

Kracht

1 w - 60 w

Citaat

Onze producten
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 122 items
Weergegeven: 1 - 60 van 122 items

Lezing en lichte vloer leeslamp toepassen

In de categorie vloerlamp en leeslamp wij bieden muur voorzien van een flexibele arm en verlichting uitgerust met een lezer. 

Bent u gepassioneerd (e) door te lezen?
Inderdaad, niets beter dan te lezen zijn favoriete polar binnenkant van zijn bank of zijn bed? Om u het comfort dat u verdient, moet u een LED leeslamp, dat is de beste oplossing tot uw beschikking op het gebied van led lampen.

Het LED licht heeft vele voordelen. Eerste, de discretie met zijn kleine formaat, het zeer energieverbruik verminderd en zijn lange levensduur. U kunt dit ook lezen van licht in uw woonkamer in uw slaapkamer. Er zijn zelfs modellen die u direct op het hoofd van je bed installeren kunt om te lezen aangenaam. Zodat de armatuur met de decoratie van uw huis harmoniseert, u vindt hoofdeinde van de lampen in verschillende kleuren, materialen en ontwerpen, of warm wit en neutraal wit. Aan de andere kant, levert deze lamp een lichtstroom van hoge nauwkeurigheid om de best mogelijke comfort te lezen. En dat, zonder dat andere mensen die in de kamer te worden verstoord, zelfs 's nachts.

Een groot aantal van deze lampen hebben een verstelbare bovendorpel voor de lichtbundel worden omgeleid als gewenste. Wij nodigen u uit om te lezen dit onderwerp eenvoudig, maar zeer nuttig.

De lamp van lezing weet tegenwoordig, een groot succes, met name onder mensen die graag lezen alvorens in te gaan om te slapen 's nachts. Het is waar dat deze lampen een lichtstraal direct op het boek stralen. Allermeest naar de tijd, ze hebben een verstelbare bovendorpel en gearticuleerd om direct het licht met grotere precisie.

De verschillende soorten licht lezen

Opgemerkt moet worden dat we vandaag verschillende soorten lampen voor lezing te vinden kunnen om te voldoen aan de specifieke behoeften van elk. Het gaat hierbij om:

Het hoofd van bed voorzien van een flexibele lamp is van toepassing:

Zoals hun naam al doet vermoeden, wordt dit type van armatuur klampt zich vast aan de muur. Plaats ze dan ook in hoogte zodat het licht dat het levert rechtstreeks op uw boek of tablet komt. Opgemerkt moet worden dat dit soort eReader hoofdeinde nu zeer populair is en het vindt zijn plaats zowel in de kamers als in de woonkamer.

De lichte vloer leeslamp:

Ook vindt genaamd vloerlamp met natuurlijk licht lezen zijn plaats in de woonkamer. Inderdaad, Hiermee kunt comfortabel een boek lezen of neem contact op de tablet, terwijl u geniet van een licht genoeg en zoet dat zal een gezellige ontspannen sfeer. Opgemerkt moet worden dat deze LED naar het lezen van de lampen zijn beschikbaar in verschillende materialen aan de inrichting van de kamer.

Het licht van de lezing:

Dit armatuur is ideaal op een stuk van meubilair zijn geïnstalleerd. Het laat een afstand van 40 cm tussen u en de lamp, om te voorkomen dat het licht niet kunt u verblinden.

De draagbare lamp:

Accessoire voor enthousiaste lezers, dit soort lezen LED licht hecht rechtstreeks aan het boek. Deze lamp brengt u een bepaalde hoeveelheid licht, en het zal toestaan u om te lezen met comfort nogmaals in de avond. Merk op dat deze lamp ook zal u toestaan om te worden gebruikt als een zaklantaarn voor de verlichting van een gebied in een kamer, ook wel genoemd zaklamp en dit type van armatuur biedt een lichte neutrale kleur ter verbetering van het comfort van uw lezing en dat in alle omstandigheden.

Ongeacht het type LED licht voor de lezing, u hebt gekozen, is het altijd raadzaam om te kiezen voor een armatuur die een verspreiding van hoek van 45 biedt °. Hij is ook, biedt het een mate van helderheid tussen 300 en 500 lux.

Hoe te kiezen voor zijn leeslamp voor de lichte vloer of zijn lezer is van toepassing?

Wanneer het gaat om het kiezen van een leeslamp, moet het eerst ter verantwoording voor uw leesgewoonten. Leest u vaak in bed, in uw kantoor of in uw luie stoel? Bovendien u hebben de gewoonte van de lezing in de late namiddag of 's avonds voordat u naar bed gaat?

Voor de kamer:

Waarheen u zin voor installeren uw meubilair in uw kamer, moet je kiezen voor appliques lezen van lichten met verstelbare armen en hoofd. U plaatsen enkel het op het hoofd van uw bed of de muur van de kamer om voldoende licht om te lezen.   
U kunt ook een zaklamp fakkel met Tang, die, zoals de naam suggereert, focus rechtstreeks op een drager of als het is een klein formaat, direct op uw boek. Op deze manier bent u uw partner niet storend. Het moet gewoon zorgen dat de lichtopbrengst past bij uw behoeften en niet te sterk of te zwak licht en voor een lichtpunt met een matig licht kiezen.

Voor het filiaal in:

Wenst u een bureaulamp, is het raadzaam om te kiezen voor een armatuur met verstelbare bovendorpel en die uitzendingen een licht dat doet niet verblinden. Het ideaal is dat de lichtstroom ligt dicht bij het licht van de dag, om niet te vermoeien je ogen onnodig.

Voor het verblijf:

Om te lezen comfortabel in uw woonkamer, moet u een lichte vloer leeslamp bestaande uit een star lichaam en een luchtschip en flexibele lezing licht kiezen. Het ideaal is om te kiezen voor dit type van meubilair die het voordeel heeft om twee extra lichtbronnen, namelijk direct en indirect. U kunt uw licht plaatsen naast uw bank of uw stoel om te profiteren van de krachtige verlichting die het verspreidt.

Kwaliteit verlichting die zich aanpast aan uw behoeften

Het licht van de lezing wordt gekenmerkt door de kwaliteit van het licht dat het uitzendingen, het comfort biedt wanneer u leest en de grote verscheidenheid van modellen die er bestaan. U kunt de armatuur die aanpast met de inrichting van de kamer, verbetering van de esthetiek van uw huis. Inderdaad, er zijn modellen in kunststof, glas, hout, aluminium, messing, in andere metalen of zelfs textiel.

Bovendien, deze armaturen passen zonder problemen in de stijl van de inrichting van de kamer. Of uw huis Typ industrieel, retro, modern, land, moet design, klassiek, antiek, rustieke, vindt u altijd de LED-lamp die zal worden aangepast aan de lezing zijn. Inderdaad, kinderen moeten lezen, en dat is waarom er zijn sjablonen waarvan decoratieve stijl een beroep op uw kinderen doen moet. Het licht van de lezing moet zich aanpassen aan zijn smaak en zijn kamer.
Ook worden zich ervan bewust dat dit type van meubilair nu beschikbaar in verschillende kleuren is. Als chroom, brons en messing aan de bovenkant van de voorkeuren zijn, kunt u nog steeds vinden verlichting in wit, antraciet, blauw, beige, messing, in roze, goud, grijs, zilver, olijf groen, nikkel, opaal of samengesteld uit een lampenkap oester schelp, wit of zwart.

Bovendien concurreren de ontwerpers te bieden armaturen aan de oorspronkelijke shapes. Als sommigen de ronde modellen verkiezen, anderen kiezen pleinen, kubussen, ovalen, cilinders, bollen, de rechthoekige of zelfs de lineaire. Het is zelfs mogelijk om te lezen vinden dat bestaat uit een kap en een flexibele lamp lichten. Deze oplossing maakt het mogelijk om te houden van de consistentie van uw decoratie. Ook worden zich ervan bewust dat het mogelijk is te kiezen van de kleur voor uw armatuur lamp-temperatuur. Dus, kunt u kiezen voor een warm wit dat van 2 gaat 700 tot 3000 Kelvin, koud wit tot 6 000 Kelvin of zelfs een neutrale witte 4 000 Kelvin. Het is echter de laatste die is aanbevolen door vele deskundigen voor zover het wordt niet moe van de ogen.

De criteria voor een leeslamp

Zoals we eerder hebben gezien, zijn er een veelheid van lichten voor de lezing. Deze perfect voldoen aan ieders verwachtingen. Bovendien kunt u genieten van een aantal opties om het meeste uit uw meubilair. Het is evenals sommige draagbare modellen zijn uitgerust met een USB-aansluiting te laden hen of hen voeden direct op uw Smartphone of uw computer USB-poort. Dit soort armatuur kan altijd en overal worden vervoerd zodat u comfortabel lezen in de tuin, in de auto of op reis. Er zijn modellen die hebben batterijen die autonomie oplopen maximaal 20 uur tot kan.

Andere modellen hebben een dimmer om de helderheid aan uw behoeften aanpassen. Vindt u ook LED armaturen hebben een draaibare kop of een gelede arm om de lichtbundel met precisie het lezen. Het is ook mogelijk om te verleiden door een intrekbare schaduw zodat u het niveau van helderheid volgens uw behoeften aanpassen kunt. Aan de andere kant, heeft het gebruik van de LED vele voordelen voor huishoudens. Ten eerste, deze armaturen te verminderen uw energieverbruik tot 90%. Bovendien, is de levensduur van de LEDs uitzonderlijk omdat het meer efficiënte modellen ongeveer 100.000 uren van licht zijn. Tot slot, alleen duurt het hem 1 W alleen voor licht, tegen 25 W voor de compacte fluorescerende lamp, 45 W voor de halogeen lamp en vijf keer meer dan de prijsnoteringen voor de traditionele gloeilamp die gedoemd is te verdwijnen op de korte termijn.

De meest voorkomende modellen van LED-verlichting

LED-lampen voor lezing met leeftijd Pewter finish zijn tegenwoordig populair bij vele decorateurs en binnenhuisarchitecten. U kunt ook genieten van een model met twee hoofden waar hout gecombineerd met geluk met het metaal voor een harmonieuze mix met een onvergelijkbare esthetiek. In de woonkamer zijn er velen die voor een lichte vloer leeslamp kiezen, of de laatste flexibele of niet. Op de kamer, kunnen we installeren op uw hoofdeinde die een lezer geldt dat het einde instelbaar is om veilig en comfortabel te lezen. Fans van de originele stijl kunnen kiezen voor een flexibele meubilair in geld dat het einde is versierd met een ovaal-vormige lamp.

Als je die in de open lucht of in uw tuin, zijn USB oplaadbare zaklampen voor jou het meest. Klein en zeer licht, laten ze meeslepen overal zodat u in comfort lezen kunt. Er zijn ook draagbare modellen met dubbele lampen die u eenvoudig op uw boek voor optimale verlichting herstellen kunt. In termen van ontwerp hebt u een ruime keuze aan het slagen van het huwelijk tussen uw verlichting en verfraaien van uw huis. Het is verleidelijk om te kiezen voor het lezen van metalen lamp-model, dat een klassieker is, kunt u proberen uit de gebaande te verzamelen van een armatuur wiens stijl verschilt van uw woning in uw verblijf. Dit subtiel contrast kunt echt een nieuwe sfeer in uw huis, aangezien dit soort LED licht volledige hier zijn decoratieve functie, afgezien van zijn rol als verlichting spelen zal.    

Ontdek onze andere vloerlamp en leeslamp:

Vloerlamp

0