Al onze LED-schijnwerper en plafond licht LED-spot  

Prijs

7 € - 493 €

Schakelaar

Dimbaar als lamp OK

Middellijn

2 - 64

Geavanceerd zoeken

Inclusief lamp(en)

Valider les filtres
Er zijn 292 producten.

Subcategorieën

Nos Produits
Filter
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 292 items
Weergegeven: 1 - 60 van 292 items

LED Spot

 LED Verlichting is ontworpen voor alle steunen en ruimtes, zowel binnen als buiten.

Om een effectieve en discrete verlichting in uw huis of appartement te bieden, kiest u voor spotlights. Deze armaturen zijn essentieel geworden in de verlichting van een huis en ze zijn verkrijgbaar in verschillende types, de spots kunnen worden verzonken of belicht, vast of verstelbaar.
De installatie van LED spots en LED plafondverlichting vormt de belangrijkste basis voor de verlichting van uw huis.
Ze stellen u in staat om een efficiënt en gericht verlichtingseffect in uw huis te brengen. Met de nieuwste technologieën vindt u gemakkelijk een LED-spot die voldoet aan uw behoeften op het gebied van kleur, kracht en decoratieve stijl, of deze nu rond of vierkant is.
Discreet en esthetisch tegelijk verbruiken spots met LED-lampen zeer weinig elektriciteit en de geïntegreerde LED-lampen of -modules hebben een veel langere levensduur dan onze oude halogeenlampen. Daarom kunnen we zeggen dat dit type armaturen goede fabrikanten zijn en dat ze gemaakt zijn om lang mee te gaan.
In de familie van de LED-verlichting is er een lampsysteem dat LED-strookverlichting wordt genoemd. Dit type armatuur is niet alleen eenvoudig te installeren, maar ook onzichtbaar. Geïntegreerd in een aluminium profiel van 1 tot 1,5 cm dik, kunt u de gewenste lengte kiezen. Dit profiel wordt op een meubelstuk geplaatst of ingebed in de muur.
Met dit systeem kunt u de ruimte die aan de armatuur wordt besteed zoveel mogelijk beperken en tegelijkertijd een extra lichtbron leveren. Het zal de bestaande verlichting subtiel ondersteunen.
Sommige LED-spots zijn uitgerust met geïntegreerde lampen, andere zijn niet voorzien van lampen. In dit geval kunt u de lamp kiezen die het beste voldoet aan uw verwachtingen op het gebied van kleurtemperatuur, vermogen of lichtopbrengst.

De schijnbare LED-spot of de verzonken plek?

De verzonken plafond of downlight spot geeft een krachtige verlichting en doelgroep, compact en discreet, de LED Inbouw spot biedt een effectieve oplossing om te verlichten van uw huis.
Voor dit type van armatuur van plan als basis voor verlichting voor uw huis, is het belangrijk te kijken naar de afstand die beschikbaar zijn voor installatie van de inbouwspots, zullen we praten verankering diepte of ruimte nodig om te Installeer dit type lamp. Als de ingebouwde plek compact is en niet veel op het geïnstalleerde oppervlak neemt, altijd ruimte genoeg binnen het plafond te ontvangen van de bedrading en de lamp (technische gedeelte).
Hebt u niet de mogelijkheid om te installeren LED inbouwspots, het is altijd mogelijk om een plafondlamp spot.
Deze plek is eenvoudig en uitgerust met een klassieker of lamp samengesteld uit verschillende lampen, deze armatuur zal altijd duidelijk structuur, dat wil zeggen, niets moet worden geïntegreerd of ingebed in uw plafond.
Zoals uitgelegd, deze kan uit één of meerdere lichtbronnen in LED bestaan, zijn ze vaak meer verstelbare dan een verzonken plek, omdat de as waarop zal worden vastgesteld de bulb stand in alle richtingen kan worden ingesteld.
Uw vlek is verzonken LED of LED licht plafond, de twee systemen bieden een hand-, esthetische en minimalistische uitstraling voor de geïntegreerde en functionele voor de schijnbare, beide zal daadwerkelijk toegevoegde waarde bieden zowel vanuit het oogpunt van de lichte comfort. de mogelijke oriëntatie en scenografisch effect.

Halogeen of LED schijnwerpers spot?

Geen twijfel over bestaan en in de afgelopen jaren, de LED-lamp of LED module eindelijk hervat de brieven van adel die had onze oude halogeen lampen.
Aan de ene kant door de lichte weergave werd bijna identiek zijn, aan de andere kant door het uiterlijk, duurzaamheid en economische is te gaan.

Met de verschijning van halogeen Reflector ervaren bollen laagspanning GU53 of 220 volt Typ GU10, inbouwspots en spots blijkt een echte enthousiasme op het gebied van verlichting design en functionele. Dit type van meubilair vaak genoemd lichttechnische geworden een must-see bij ontwerpers en interieurarchitecten om in restaurants, hotels en kleine te kleine eerste lichtbronnen binnenkant van onze verlichting.
Een nieuwe kijk op verlichting, oogpunt effect licht, werd rendering, dat bollen produceren door het spel en de wederopbouw van het licht, de hitte van de temperatuur van het licht de lamp produceert, geboren.

De eerste LED lampen.
In de afgelopen jaren, en om het verminderen van de milieu-impact, zijn LED-lampen begonnen met de overstroming van de markt. In eerste instantie deze bollen we we vooral verkocht het economische aspect, maar deed niet aan onze verwachtingen en kleurtemperatuur, vaak veel te blauwige kleur views en in termen van macht.

Huidige LED-lampen.
Afhankelijk van de kracht en de rendering lumen kan worden gevonden, de nieuwe generatie LED-lamp biedt kracht vergelijkbaar met onze klassiekers van de halogeen lampen. Anyway, ik vestig uw aandacht dat de prijs van een goede LED-lampje duurder dan de prijs van een conventionele lamp blijft. Dit prijsverschil is de technologie die wordt gebruikt in deze lampen of wat wij noemen de module LED of lampje.
Leven is ook niet hetzelfde als dit soort lamp een langere levensduur maximaal 8 keer heeft.
Het is echter mogelijk te vinden van LED lampen tegen zeer lage prijzen in de grote bouwmarkten, maar pas op, hoewel de buitenkant van een goedkope lamp ziet er buiten een kwaliteit lamp, moet u ook geïnteresseerd in de kwaliteit van LED die het product en deze technische functies componeert: Lumen, kleurtemperatuur, duur van het leven...

Welke LED-spot kiezen voor uw huis?

Om zich te richten op de LED-spot die u nodig hebt op zijn best, is het belangrijk om te weten wat de locatie of het wilt plaatsen. De verschillen die we kunnen hebben zal worden op het niveau van de temperatuur van de kleur, het onderzoektijdvak rating en als de plek herkenbaar of ingebouwde zullen.

Voor een badkamer :
Het duurt een waterdichte LED-spot die een beschermingsklasse met ten minste hebben zullen IP44. We zullen graag deze plek met een LED lamp warm wit 2700K tot 3000K uit te rusten.
Als deze plek aan het licht een spiegel is, wordt het aanbevolen een LED-lamp met een temperatuur die neutraal wit 4000K. 

Voor een salon :
In het leven als een lounge-kamers, zullen we altijd de voorkeur te gebruiken van de vlekken met behulp van bollen type warm wit 2700 K of 4000 K neutraal wit, en afhankelijk van de gewenste sfeer. Het is ook interessant te kunnen variëren met de intensiteit van de gloeilamp om de hoeveelheid licht die u op het juiste moment wilt.
De woonkamer is meestal uitgerust met andere lichten, is het aanbevolen om het plaatsen van inbouwspots ter vermindering van de visuele rommel op het plafond. Als u wilt met behulp van zal deze plekken verlicht een tabel, in dit geval beter gebruik een schijnbare LED spot bij haar licht licht op het object dat moet worden gewezen op zijn best.
Opgelet, moet absoluut nooit overbelasten uw plafonds, de LED spots moeten worden discreet en effectief. Dit zijn de extra verlichting, ze zijn over het algemeen geplaatst in omtrek van een kamer. Maak geen een dambord op uw plafond.

Voor een keuken. 
Zeker een van de belangrijkste ruimtes in huis is de keuken. Deze plaats is slechts een ruimte gewijd aan de voorbereiding van uw gerechten, maar ze is ook een plaats geworden van leven, dat vandaag de dag is, vaak openen op de rest van het huis.
Uit het technisch oogpunt bekeken is het belangrijk om te zorgen voor voldoende verlichting voor alle gebieden van schaduwen.
Niets is meer onaangename dat voor de keuken bereiden, volgen een receptenboek in een schemerige kamer, gelegen in uw terug verlichting automatisch tot een grijs gebied op de werkruimte voor u leiden zal.
Neemt om te voldoen aan de eisen van een moderne keuken, twee soorten verlichting.
De eerste zal technische, hij zal denken om te zetten in de verschillende plaatsen van passage van de LED spots. Of ze ingebouwd of door de schijnbare zijn, zal zij worden jacht in slecht verlichte gebieden. Door het plaatsen van zwarte verzonken plafond spots, zal zij ook bijdragen tot de esthetiek van de kamer een contrast te geven aan uw plafond.
Ook nadenken over de verlichting van het werkplan, een gelegen onder opknoping meubilair. Er zijn verschillende oplossingen, hetzij in hoek vlekken, linten LED.
Zodra uw technische verlichting is geïnstalleerd, wordt in het tweede type van verlichting geadviseerd voor een keuken zal worden "decoratieve" zei verlichting.
Gegaan zijn de dagen of onze keukens waren voorzien van een eenvoudige centrale ophanging of een plafondlamp met bollen economische en koud.

De moderne keuken is een plaats geworden van leven, deze kamer is opgesloten en verborgen, maar open op het huis uit te nodigen onze gasten te nemen van een aperitief of om onze familie maaltijden. 
Keuken heb begrepen, omdat vaak wordt voorgesteld opening van type "keuken" en centrale eilanden. 
Het idee is om uw kamer een warme sfeer, evenals de aspect praktijk LED-schijnwerper, voor het verlichten van uw centrale eiland van kleine opschorting om te accentueren over hete punten van licht werkplan.  

Welke macht u voor uw LED spot kiezen?

De eenvoudigste berekening is om te zeggen dat een ter plaatse 5W 8W LED kan licht een oppervlakte van 2 tot en met 4 m.
Echter, watt komen overeen met de energie die wordt gebruikt door de lamp, rekening houden met de lumen weten echt de lichtopbrengst van een gloeilamp.
De kracht van een gloeilamp afwijken van één fabrikant naar de andere en sommige 8 watt lamp zal dezelfde macht als een 5 watt lamp.

Welke hoek u kiest voor een LED-spot?

We onderscheiden twee soorten verschillende hoeken die zijn onderverdeeld in drie families.

Strakke variërend van 10 tot 25 ° hoek
Dit type van hoek is gebruikt nauwkeurig richten op een object of directe lichtbundel lamp op een specifieke locatie.

De hoeken van de Midden variërend van 36 tot 40 °
Het is de meest gebruikte om uit te rusten van inbouwspots die worden geplaatst in een kamer met een standaard hoogte plafond van 2, 5 m hoek. Deze hoek staat minder verblindende LED spots.

De brede hoeken variërend van 80 tot 120 °
Deze hoek maakt het mogelijk om het hebben van een zeer breed lichtstroom en verwant aan een verstrooiing van licht gelijk aan een conventionele lamp.
Over het algemeen gebruikt voor inbouwspots, wanneer de plafondhoogte zeer laag is.

Wat is de temperatuur van de kleur voor een LED-lamp?

Bij het kopen van een LED-lamp, is het belangrijk om te kiezen van de kleurtemperatuur krijgt de lamp. Kleurtemperatuur in Kelvin (° K) wordt gemeten, vindt u temperaturen van 2500 ° K tot de koel witte 6000 ° K warm wit.

Warm wit: 2700 K tot 3200 ° K
De kleurtemperatuur ligt dicht bij de temperatuur van de klassiekers van de halogeen lampen.

Neutraal wit: 3900 ° k 4500 ° K
Wit neutraal of licht wit is een temperatuur minder geel en meer wit.

Koel wit: 5000 ° K tot 6500 ° K
Het is het record van de temperatuur die zich het dichtst bij het licht van de dag.

Wat is de LED spot warm?

Om te produceren evenveel licht als een halogeen lamp, de LED-lamp straalt 90% warmte en minder.
De LED-lamp hand warmte terug, dus is het belangrijk om altijd voldoende ruimte achter de LED spot zodat het kan afkoelen.
Voor de ingebouwde LED-schijnwerper is het belangrijk dat er goede ventilatie achter deze plek om een lange levensduur van het product. 

Niet langer wachten, kom en ontdek onze verschillende armaturen. U op zoek bent naar een waterdichte LED spot, een ingebouwde LED maximum, LED projector, we hebben zeker het product dat u zoekt.

Om uw navigatie op zijde licht geïnstalleerd we een module aan waarin u kunt selecteren producten op basis van uw zoekcriteria aan de linkerkant.
Als ondanks onze uitgebreide selectie van armaturen u niet vinden wat u zoekt op onze site, aarzel niet, neem contact op met ons.
Zullen we alles op zijn plaats om te adviseren u en geven u een aanbod op maat van uw onderzoekscentra.

Ontdek onze andere LED Verlichting:

LED Plafondlamp

LED Hanglamp

LED Wandlamp

LED Leeslamp

LED Tafellamp

LED Strip

0