Lijst van producten per fabrikant Elimex

Elimex: een zekere waarde om uw huis uit te rusten!

Elimex is een naamloze vennootschap (SA) die gespecialiseerd is in de groothandel in elektrische, elektronische en verlichtingsapparatuur. De hoofdzetel is gevestigd in België, in Brussel. Deze distributeur brengt het merk Elix Belgium en vele andere op de markt. In de verlichtingsmarkt zijn gloeilampen van het merk Elix een referentie. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in de grote bouwmarkten. Het assortiment is echter niet beperkt tot verlichting, of omvat andere apparatuur zoals connectoren, draden en kabels, telefoon, enz.

Om terug te keren naar zijn geschiedenis, Elimex is een bedrijf dat in 1963 werd opgericht door Georges Kohner en Georges Goossens. Het is een groot bedrijf dat sinds zijn oprichting een reputatie heeft opgebouwd. Oorspronkelijk was het actief in de distributie van elektronische componenten en dakantennes. In de loop der jaren heeft het bedrijf zijn werkterrein uitgebreid en biedt het nu elektronische systemen, elektronische accessoires en meetinstrumenten aan. Deze producten zijn verkrijgbaar aan de Côté Lumière.

Een assortiment armaturen met een unieke stijl

Elimex' verlichtingsoplossingen zijn ontworpen voor de residentiële markt. Dit zijn armaturen, centrale voedingen, domino's en vele andere. De armaturen van dit merk zijn vrij basic in hun ontwerp. Ze zijn a priori functioneel om uw interieur te verlichten. Elimex ontwerpers vertrouwen op ruwe en tijdloze materialen voor alle interieurstijlen. Als specialist op het gebied van verlichting eert hij de lamp voor zijn ophangingen, wandlampen en zelfs straatlantaarns. Een stijl die specifiek is voor het merk en die zich onderscheidt van de massa. Deze armaturen zijn ontworpen om te passen in moderne, vintage, industriële, Scandinavische en klassieke woningen.

Elimex straatlantaarns hebben een zeer originele stijl die zich onderscheidt van de gebruikelijke modellen. Ze kunnen zelfs zonder lampenkappen worden gebruikt. Hetzelfde geldt voor de toepassing ervan. Combineer het eenvoudigweg met de gloeilampen van het merk met zichtbare LED-gloeidraden. Ze stralen echter een warm licht uit om uw leefruimte op te fleuren. In een andere, grotere versie zijn de armaturen in de Atelier collectie voorzien van een lampenkap of zelfs een klassieke reflector, maar zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren: zwart, wit, zilver, chroom. In de wandversie is de scharnierarm instelbaar om het licht naar een bepaald deel van de ruimte te sturen.

Voor buitenverlichting zijn Helix-bolders het perfecte licht voor het verlichten van een steeg, parkeerplaats, terras, tuin of ingang van uw huis. Het wordt gekenmerkt door hun 5 W SMD LED-lamp met een levensduur van 25.000 uur. In dezelfde collectie zijn er buiten wandlampen ontworpen om de grillen van de tijd te weerstaan. De producten uit het Helix-assortiment zijn in ieder geval gemaakt om lang mee te gaan. Bovendien zijn ze gemaakt met een speciale staalsoort die het apparaat tot 6 keer meer beschermt tegen corrosie dan een conventioneel roest effect.

Elimex-rails, hoogwaardige stroomvoorzieningen

Voor uw elektrische installaties heeft Elimex allerlei soorten rails om uw armaturen van hetzelfde systeem te voorzien. In het besef dat de lineaire connector altijd essentieel is, ontwikkelt Elimex verschillende oplossingen als centrale voeding. Voor het ontwerp van het merk wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen in combinatie met een modern en innovatief design. De meeste rails hebben een zeer harmonieus modulair concept. Bovendien zijn hun gepatenteerde en bekroonde systemen gemaakt van een hoogwaardig aluminiumprofiel.Meer
Filter
Weergegeven: 1 - 4 van 4 items
Weergegeven: 1 - 4 van 4 items
0