Categorieën

Filtres

Categorieën

Prijs

15 € - 30 €

Afficher/masquer plus d'options

voltage

Categorieën niveau 1

Categorieën niveau 2

Citaat

Lijst van producten per fabrikant Elimex

Elimex: een zekere waarde om uw woningen uit te rusten!

Elimex is een naamloze vennootschap die gespecialiseerd is in de groothandel in elektrische, elektronische en verlichtingsapparatuur. Het hoofdkantoor is gevestigd in Brussel, België. Deze distributeur brengt het merk Elix Belgium en vele andere op de markt. In de verlichtingsmarkt zijn de lampen van het merk Elix een referentie. Bovendien worden ze aangeboden in de grote bouwmarkten. Het assortiment is echter niet beperkt tot verlichting, of omvat andere materialen op het gebied van connectoren, draden en kabels, telefonie, enz.

Terugkomend op de geschiedenis, Elimex is een bedrijf dat in 1963 werd opgericht door Georges Kohner en Georges Goossens. Het is een grootschalig bedrijf dat sinds zijn oprichting een reputatie heeft opgebouwd. Oorspronkelijk was het actief in de distributie van elektronische componenten en dakantennes. In de loop der jaren heeft het zijn werkterrein uitgebreid en biedt het nu elektronische systemen, elektronische accessoires en meetinstrumenten aan. Deze producten zijn beschikbaar op Côté Lumière.

Een reeks armaturen met een unieke stijl


De door Elimex aangeboden verlichtingsoplossingen zijn bedoeld voor de residentiële markt. Het gaat om armaturen, centrale voedingen, domino's en vele andere. De armaturen van dit merk zijn vrij basaal in hun ontwerp. Ze zijn, a priori, functioneel om uw interieurs te verlichten. Elimex-ontwerpers gebruiken tijdloze grondstoffen voor alle interieurstijlen. Als specialist op het gebied van verlichting zetten ze de lamp in de schijnwerpers voor zijn ophangingen, wandlampen en zelfs vloerlampen. Een merkstijl die zich onderscheidt van de massa. Deze armaturen zijn ontworpen om te voldoen aan hedendaagse, vintage, industriële, Scandinavische en klassieke stijl huizen.

Elimex vloerlampen hebben een zeer originele stijl die zich onderscheidt van de gebruikelijke modellen. In feite kunnen ze zelfs zonder lampenkappen worden gebruikt. Hetzelfde geldt voor de wandlamp. Combineer het gewoon met de gloeilampen van het merk met zichtbare LED-filamenten. Ze projecteren een warm licht om uw woonruimtes op te vrolijken. In een andere, uitgebreidere versie zijn de armaturen uit de Atelier-collectie voorzien van een lampenkap of zelfs een klassieke reflector, maar die is verkrijgbaar in verschillende kleuren: zwart, wit, zilver, chroom. In de uitvoering voor wandmontage kan de scharnierarm worden ingesteld om het licht naar een bepaald deel van de ruimte te sturen.

Voor buitenverlichting zijn de Helix bolders de ideale armaturen voor het verlichten van een oprit, parkeerplaats, terras, tuin of de ingang van uw huis. Het wordt gekenmerkt door hun 5 W SMD LED-lamp die een levensduur heeft van 25.000 uur. In dezelfde collectie zijn er buitenwandlampen die ontworpen zijn om de grillen van de tijd te weerstaan. In ieder geval zijn de producten uit het Helix-assortiment gemaakt om lang mee te gaan. Bovendien zijn ze gemaakt met een speciaal soort staal dat het apparaat tot 6 keer meer beschermt tegen corrosie dan een klassiek roesteffect.

Elimex rails, hoogwaardige voedingen


Voor uw elektrische installaties heeft Elimex allerlei rails om uw armaturen van hetzelfde systeem te voorzien. In het besef dat de lineaire connector altijd onmisbaar is, ontwikkelt Elimex verschillende oplossingen als centrale voeding. Het merk vertrouwt in zijn ontwerp op hoogwaardige materialen in combinatie met een modern en innovatief design. De meeste rails hebben een zeer harmonieus modulair concept. Daarnaast bestaan hun gepatenteerde en bekroonde systemen uit een hoogwaardig aluminium profiel.

Meer
Filter
Weergegeven: 1 - 4 van 4 items
Weergegeven: 1 - 4 van 4 items
0