Calabria schorsing-roest

LUCI-34351-01-97

MaterialenMetaal
kleurKoper
stijlKlassiek/Antiek
formulierRond
hoogte88 cm
breedte32 cm
lengte32 cm
gewicht1,4 kg
Aantal lamp(en)1
Inclusief lamp(en)Nee
EnergieklasseA++ - E
baseE27
Kracht24W
klasse1
IP-indexIP20
verstelbaarNee
garantie2 jaar
MarkLucide

Beschikbaarheid: 5 tot 7 dagen

Voorgestelde prijs : 64,95 €


-8.98%

59,12 € BTW Inb.


48,86 € belastingen excl.

 

  • Satisfait ou remboursé
Descriptif
Bent u op zoek naar een ophanging voor uw huis? De Calabrische ophanging is een gastvrij en warm armatuur dat in een modern of meer klassiek interieur kan worden geïnstalleerd.
Als u uw interieur wilt personaliseren met smaak, is de Calabrische ophanging de ideale lamp die u garandeert de juiste keuze te maken. Het is gemakkelijk te herkennen aan zijn eigenschappen, want het is gemaakt van een aluminium materiaal dat het een sterke structuur geeft en zijn koperkleur geeft het een mooie uitstraling. Een combinatie die de duidelijk gedefinieerde vorm van de Calabrische ophanging als armatuur in de nieuwe Lucide collectie onderstreept. Klasse en verfijnd, is deze armatuur uitgerust met een E27 lamp die 24W vermogen levert. In verhouding tot de doordachte afmetingen heeft de lamp een diameter van 32 cm en een instelbare hoogte van 88 cm. Hierdoor kan de hoogte worden aangepast aan de ruimte waar het wordt geïnstalleerd. Deze armatuur is discreet ontworpen om alle soorten interieurs te integreren. Deze verlichting is CE-gecertificeerd en voldoet aan een kwaliteitsverlichting met een garantie van 2 jaar.
Met haar verfijnde karakter kan deze verlichting in elk interieur worden geïnstalleerd en zal de ruimte waar ze wordt geplaatst verbeteren.
Accessoires
You will also like ...
0