Categorieën

Filtres

Categorieën

Prijs

120 € - 630 €

Schakelaar

Dimbaar als lamp OK

IP-index

Middellijn

12 - 73

Afficher/masquer plus d'options

voltage

Inclusief lamp(en)

Categorieën niveau 1

Categorieën niveau 2

Citaat

Lijst van producten per fabrikant Halo Design

Halo Design - de eenvoudige elegantie van Kopenhagen | WE CREATE THE LIGHT


Wat is "typisch Deens"?
Vikingen, liefde voor het koningshuis en "Dannebrog" zouden spontaan in gedachten komen.

Maar "hygie" (comfort) is hier ook heel belangrijk. En wat is een betere manier om deze unieke houding tot leven te brengen in je eigen huis dan met klassieke, sobere maar tegelijkertijd innovatieve en opwindende verlichting. Halo Design heeft in de Scandinavische regio al naam gemaakt op dit gebied - en nu kunt u het hele Deense "halo design" assortiment tegen een zeer redelijke prijs bij ons kopen in de Côté Lumière online shop.

Michael Waltersdorff richtte op 18-jarige leeftijd het bedrijf HALO DESIGN op. Meer bij toeval dan bij het ontwerp. Het begon allemaal toen hij met een vriend in een modewinkel was en de lampen van het daar geïnstalleerde touwsysteem veel te warm vond om zich comfortabel te voelen en om te kleden in de kleedkamer. "Er moet een betere manier zijn," dacht hij. Onmiddellijk gezegd, onmiddellijk gedaan - met als doel het combineren van moderne technologie met functionele designoplossingen waarmee mensen zich kunnen identificeren. Kortom: geavanceerde technologie, helder design en vooral - betaalbaar voor iedereen.

En het concept werkt - al 25 jaar lang.

Zelf zei hij ooit in een interview: "Ik richt me op onze Deense cultuur! Het maakt het makkelijker voor ons als we bijvoorbeeld op een beurs zijn. Mensen herkennen het op het eerste gezicht - het is Deens design!

Het bedrijf, dat gevestigd is in Farum Sogn, een gemeente ten westen van de Deense hoofdstad Kopenhagen, heeft nu 26 werknemers. Maar ook nu nog ontwerpt en ontwikkelt eigenaar Michael Waltersdorff de meeste HALO lampen zelf met passie. Hij vergelijkt zichzelf met een zekering die oplicht als het gaat om het creëren van mooi vormgegeven lampen. Een andere pijler werd gecreëerd met "Colors by Copenhagen". Unieke en fantastische lampen, met grote en absoluut innovatieve effecten, zijn de perfecte aanvulling op de Halo-Design lampen en armaturen die u onder andere kunt vinden in onze muurlampen.

De wens om de ontwerpafdelingen te verdiepen en de ervaring van de ontwerpers van meer dan 20 jaar maakte het tijd om anders te denken. Zo werd in 2016 het merk "Watt a Lamp" gelanceerd onder leiding van de Deense ontwerpers Rikke Hagen en Andreas Lund. "Onze ambitie is om lampen te creëren die jarenlang helder blijven. Lampen die het resultaat zijn van zorg en een goed idee. Lampen met oog voor grillige details, sensuele dimensies en revolutionaire technologieën".

Meer
Filter
Weergegeven: 1 - 31 van 31 items
Weergegeven: 1 - 31 van 31 items
0