Alle uw schorsingen voor uw interieur verlichting  

Prijs

8 € - 3352 €

Middellijn

0 - 200

Dimbaar als lamp OK

Hanglamp

U zoekt een jeugd-lamp uw plafond?
Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor uw armatuur van de opschorting van de bollen opknoping van het ontwerp van de kroonluchter. Onze armaturen van merken zijn er om te voldoen aan alle smaken en tegen elke prijs. Schorsing armatuur de eenvoudigste tot de meest werken, van de meest traditionele tot de meest ontwerp, alle modi zijn beschikbaar met zijde licht. Onze selectie van zwevende verlichting zal voldoen aan elke stijl van inrichting.

De kroonluchter is een decoratieve armatuur meestal geïnstalleerd in de kamers om te leven als de woonkamer waar de dining room.  Armatuur om deze ruimte te benadrukken terwijl het verstrekken van de belangrijkste lichtbron in de kamer. De geselecteerde lamp geeft ook de algemene kleur van de kamer.

Het is ook mogelijk om een decoratieve kroonluchter in een inkomhal, of in een trappenhuis, nodig in dit geval ten minste een meer dan 2,5 meter hoogte plafond, zodat de lamp kan worden gemarkeerd zonder het breken van de ruimte waar het zal worden geplaatst.

Hoe hoog moeten we vaststellen een kroonluchter of een schorsing lampen?

Een zwevende lamp is per definitie een plafondlamp die is geschorst, she's gonna nemen een bepaald volume in de ruimte en de grootte een visuele impact zal hebben op de plaats waar het zal worden geplaatst. Enkele criteria dienen te worden beschouwd voor de keuze en de uitvoering van uw schorsing armatuur.

De diameter van de lamp:
Volgens de kamer waar het lichtpunt wordt geïnstalleerd, zal de grootte van de lamp die u kiest zijn zeer belangrijk.
In een kamer of het plafond op grote hoogte, zal u zitten kundig voor kiezen een schorsing armatuur met een grote diameter. Het zal genoeg ruimte om te worden geschorst en zal zitten kundig voor zijn omvang te brengen naar het stuk een echte esthetische en decoratieve aanwezigheid nemen.

Het tweede criterium in aanmerking worden genomen, zullen uw plafondhoogte:
Voor een woonkamer zoals de woonkamer, keuken of een andere kamer in het huis waar zich de passage. Het is zeer belangrijk niet neer te halen het te laag.
Het doel is niet te hinderen van verkeer in de ruimte, maar ook om niet te blokkeren de blik op het stuk.
Meer dan dit plafondhoogte zal groot zijn, of meer de lamp kan een grote diameter hebben en hoogstens het kan dalen.
Voor een standaard plafond hoogte van 2,5 meter, vereist een maximale afstand variërend van 30 tot 40 cm van het plafond aan de onderkant van de armatuur gebeurt bij een maximale hoogte 2,10 meter boven de grond.

Sommige kleine subtiliteiten bestaan:
De grootte van de lamp en de hoogte van de draden kan in sommige gevallen, doen niet rekening houden met de twee regels eerder gezien.
Zwevende glazen zal smelten weg in de ruimte, bestaande uit een transparante schaduw en licht zal kruisen het verschijnt automatisch veel lichter.
Zal zitten kundig in het cluster worden geplaatst en zal spelen op een tempo met verschillende hoogtes.
Vertellen de luchtvaartmaatschappij zoals opschorting rotan lampen of ontwerp van ophangingssystemen brengt een echte aanwezigheid aan uw space. Ze zijn afbeelding en hun ontwerp zal bijdragen aan de algehele sfeer van de kamer.
Deze lampen zijn gonna hebben een dubbel doel. De eerste zal zijn om de verspreiding van het licht en de tweede bij te dragen tot de bestaande decoratie sublimeert van uw interieur.

De plaats waar de zwevende lamp zal worden geplaatst.

Het is mogelijk om een lamp geschorst in bijna elke kamer van het huis. Nochtans, zullen de stijl en de grootte van de lamp verschillend in functie die in een woonkamer, boven een eettafel of lampen voor een keuken geplaatst.

Wat glans kiezen voor uw woonkamer:

De woonkamer is een belangrijk stuk in het huis, het is een plek waar we graag onze vrienden, maar het is ook een plek van ontspanning en rust.
Voor dit stuk, we zullen veel aandacht besteden aan zijn stijl en decoratie een belangrijke rol zal spelen.
Het is daarom logisch dat de kroonluchter zijn plaats in deze kamer vindt.
De huidige trend is in het universum van armaturen, en met name design lampen gericht op grote afmetingen. Deze variëren van 80 centimeter tot meer dan een meter. Hoewel uw plafondhoogte niet Haussmann, wenst u te plaatsen het ontwerp van ophangingssystemen armatuur die u in het oog hebt getypt. Deze lamp heeft echter een veel te groot om worden opgeschort.
Eigenlijk, u moet rekening houden met het feit dat de lamp van uw dromen niet de moeite van de visie op de kamer en dat wordt het hinderlijker dan esthetiek.

Maar wat dan?
Het is altijd mogelijk om de lamp plaats zo dicht bij het plafond en slechts een zeer korte lengte van de vaststelling van de kabel. Door deze tip, kunt u uw lamp ophangen zonder ruimte toe te voegen of het zal worden geïnstalleerd.
Opgelet, voor een plafond hoogte norm van 2,5 m is het belangrijk niet te nemen een lamp met een diameter groter dan 80 cm. Anders is deze truc zal niet werken.
Een grote lichtpunt betekent altijd een lamp die veel ruimte in de hoogte neemt. Het is mogelijk om verlichting met een grote diameter, maar met weinig dikte. De Vertigo kroonluchter is een lucht-lamp waarmee tot de kamer waar het wordt geplaatst de knap terwijl het brengen van een vleugje decoratieve en grafische.

Onze Raad van bestuur, een groot licht de voorkeur boven uw eettafel.
Deze lamp zal uw maaltijden hoogtepunt ruimte zetten en zal inrichting van de ruimte of het zal worden geïnstalleerd.

De ideale keuze voor een kroonluchter kamer dineren.
Hoe goed licht uw tafel met een armatuur voor ruimte om te eten?

Om goed verlichten het ontwerp van een tabel of een meer conventionele tabel, is de methode hetzelfde zal zijn en zal afhangen van een paar belangrijke criteria.
Naast het aankleden uw eetkamer, dient deze lamp een hoeveelheid noodzakelijke en voldoende licht om de maaltijd zelf.
Dit licht moet mooi en warm en dient voldoende licht, maar zonder ook schitterende voor niet te verblinden uw gasten.
De truc om te gaan met dit ongemak en aan te passen van de intensiteit van het licht op zijn best is om aandrijving met een schakelaar waarmee de variatie van de lichtintensiteit.
Hiermee lijnt u de lamp aan uw tabel en de ruimte waar het zal worden geïnstalleerd.
Je moet in gedachten houden, de grootte en de voetafdruk, omdat je licht evenredig zijn aan de kamer waar hij zal worden geschorst moeten, noch moet te groot noch te klein.

De stijl van de lamp die u kiest aan het licht uw tabel zal ook worden beïnvloed door de eetkamer tafelmodel die je hebt.
De vorm van uw tabel is een element dat zal invloed hebben op de keuze van de lamp die erboven zal worden geplaatst.
Als de tabel is rond, kiezen voor een lichtpunt dat een ronde vorm heeft, als de tabel rechthoekig is, kiezen voor een schorsing Toon die zal een deel en het evenwicht in de ruimte houden zodat het niet meer dan 30% van de lengte van de tabel.

Het universum van de lichte keuken :

De verlichting van de keuken is heel bijzonder, omdat het vereist een grote weerspiegeling. De keuken is één van de kamers van het huis waar verlichting zeer belangrijk is.
Het moet aangenaam en functioneel, het is belangrijk om rekening te houden, dat slechts een schorsing keuken niet voldoende zal zijn, maar het zal een aanvulling aan het licht en een belangrijk element van decoratieve.
Afhankelijk van uw voeding die is gelegen in het centrum van de zaal of boven je keukentafel, het mogelijk is naar y ' installeren, een plafondlamp keuken of een keuken een kroonluchter.
De stijl van het meubilair die u kiest zal de decoratieve kant van de kamer.
Een Scandinavische kroonluchter of een schorsing bal zal brengen aan uw keuken een effect en een vleugje moderniteit. Tijdloze, deze moderne kroonluchter is gonna be gelakt metaal of glas ter vergemakkelijking van de reiniging.
De neo- en de industriële stijl zijn weer de smaak van de dag. Dit soort lamp vintage is meer naar voren gebracht voor het interieur van een keuken.
Het is mogelijk om te vinden tal van modellen voor de keuze van een industriële schorsing. Beschikbaar in kleine hanglamp van type bistro, ze zijn over het algemeen samengesteld uit een koepel waarvan witte reflector de gloeidraad van een lamp brengt.
Zij kunnen ook grotere maten nemen en moeten worden rekening gehouden dat de lamp industrieel ontwerp een sterke aanwezigheid in uw kamer hebben zal.
Deze lampen geven een knipoog en authentieke karakter aan de kamer waar ze zijn geplaatst. Industriële schorsing, verschillende kleuren zijn beschikbaar en u zal zitten kundig voor kiezen een gepatineerd metaal, geschorst koperen afwerking.

Uw keuken is een centrum eiland?
Met de toevoeging van fijne lampen geschorst en gerangschikt in een reeks, krijgt het eiland een supplement van meer gericht licht.
Vergeet niet om een oneven nummer, een reeks van lampen die bestaan uit kleine schorsing drop of lichtgevende bol gevormd glas. Het decoratief en praktisch effect zal worden gewaarborgd.
Voor het bedrag van schorsing plek te voorspellen, het zal altijd meer elegante plaats hen in oneven getal, het visuele en de weergave zullen meer harmonieuze. 

Ook overwegen uw vulling licht, dat het kan worden gemaakt met een oordeelkundig geplaatste keuken LED-Strip onder de hangende meubels.
Met de plek van een keuken, brengt extra licht naar uw spoelbak-lade.

De kroonluchter in een kamer:

Of u voor de schorsing van een lampenkap of een ontwerp schorsing armatuur kiest, moet de kamer worden uitgerust met een lamp die een schemerig licht en zacht krijgt. De kamer is vooral een plek van ontspanning, en zal zij absoluut noodzakelijk om het verbannen van elke directe en koud wit licht.
Voor een kinderkamer, de regels de zelfde blijven, maar het is mogelijk om te spelen met de formulieren die dat ze rond, vierkant zijn, vliegtuig of ster-vormig. Laat uw verbeelding spreken en brengen magie aan de ruimte dank aan uw schorsing kamer.

Voor een bad:

Het is aan te raden om een schorsing bal glas in een zaal van water, en als uw plafond laag is, kan alleen raden wij u aan een chroom afwerking LED licht plafond plaatsen. Dit zal minder omslachtig en geeft uw badkamer de hoeveelheid genoeg licht zonder weging van uw ruimte.

Wat is de ideale grootte voor mijn kroonluchter?

Op basis van het hoge plafond van de kamer, of waar u wilt plaatsen uw kroonluchter LED, de grootte van de lamp zullen afwijken.
Voor een gedeelte dat zal niet meer bedragen dan de 15 vierkante meter, is het raadzaam om naar te kijken van schorsing armatuur niet te overschrijden van 40 cm in diameter.
Voor een kamer grootte medium min of meer 20 vierkante meter, een kroonluchter maximaal 50 cm diameter zal worden in harmonie met de ruimte om te verlichten.
Voor grote ruimtes, kunt u de lamp die u wilt plaatsen. Het is mogelijk om een koperen glans of een breed Luchtvering-air, alles is mogelijk.
Als u een grote ruimte hebt, maar uw keuze op een klein lampje is, opteren om te beschikken over verschillende cluster en spelen met verschillende hoogtes.

Welke lamp u kiest voor een kroonluchter?

De eerste regel is om nooit hoger zijn dan de kracht die is voorgesteld door de armatuur. Dit aangegeven vermogen komt overeen met het maximumvermogen dat de soquet kan ontvangen waar het zal de lamp, maar ook de temperatuur die de lamp zal duidelijk worden geplaatst. Voor oudere armaturen, deze bevoegdheid is berekend op basis van onze oude lampen die had een aanzienlijk groter dan onze huidige LED lampen gebruiken.
De gloeilamptype hangt af van de gewenste functie en ondersteuning waar het moet worden geplaatst.
Het is een klassieke gloeilamptype (kleine schroef) E14 of E27 (grote schroeven), er zijn natuurlijk vele andere soorten lampen beschikbaar op de markt.

Hoe Bereken het vermogen van een gloeilamp en haar licht rendering?

Er is een standaard die adviseren om een ampul van 20-25 W of 290 lm per m², afhankelijk van het stuk te verlichten, kunt u eenvoudig berekenen hoeveel bollen u nodig hebt.
Lichte weergave zal worden uitgedrukt in lumen en de kleurtemperatuur in graden Kelvin. Voor een schorsing lounge adviseren wij dat u een warm wit, die zal worden uitgedrukt tussen 2500 ° K en 3500 ° K, de temperatuur van de kleur zal brengen aan uw huis een warme en comfortabele sfeer.
Tot slot, het zal ook rekening houden met de werkelijke waarde van uw hedendaagse kroonluchter en weergave die u wilt brengen in uw kamer.
Als uw kroonluchter ontwerp een hoeveelheid boven aan uw behoeften geeft licht, krijgt een op verlichting, zal hetzelfde voor een bedrag van weinig licht waardoor uw ruimte van schaduwen. In beide gevallen moet u wellicht een visuele ongemak en thats wat absoluut vermijden anders, deze prachtige meubilair wordt nooit ingeschakeld omdat alleen slecht aangepast aan uw interieur.

Als u wilt uw opsporings- en aanbiedingen volgens uw behoeften te vergemakkelijken, hebben we een module van zoek aan de rechterkant van de lampen geïnstalleerd. Door te blijven gebruiken door criteria, zult u zeker vinden kroonluchter of licht schorsing die bij u van onze grote collectie lampen past.Er zijn 837 producten.
per pagina
Weergegeven: 1 - 60 van 837 items
Weergegeven: 1 - 60 van 837 items
0