Lijst van producten per fabrikant Kartell

Kartell: veelzijdige armaturen aan zeker originele esthetiek

De lampen zijn een of andere manier, kunstwerken die zijn de uitdrukking van de emoties en de passie van degenen die ze hebben gemaakt. Giulio Castelli en zijn vrouw Anna heb perfect begrepen dit toen ze besloten om te lanceren hun verlichting in 1950 apparatuur productiebedrijf. Het merk Kartell werd geboren uit de wens om de nuttige met het aangename combineren en ontwerp van armaturen zeker design en functionele modellen. De creaties van het Italiaanse merk staan bekend om hun veelzijdige kant en hun zeer verschijning. Ontwerpers richtte zich vooral op een zeer speciaal materiaal: kunststof. Een voorkeur die hen een echte bekendheid in de wereld van luxe verlichting heeft verdiend.

Functionele en innovatieve lichtsystemen

Aangezien het is ontworpen om te verlichten, moet een lamp eerst en vooral functioneel zijn. Kartell, mensen zijn zich bewust van het belang van deze functie. Dit is de reden waarom ze blijven om te experimenteren met nieuwe technologieën en nieuwe productietechnieken. Deze wens voor ontwerpers om te innoveren kan ook worden gezien door de gebruikte materialen.

Dankzij de vooruitgang, hebben de makers slagen om te verrijken het plastic en geef hem nieuwe eigenschappen. Het materiaal wordt robuuster, flexibeler en transparanter op sommige media. De structuur is bestendiger tegen verwering tijdens het weergeven van een goede reputatie esthetische. Bijvoorbeeld, is het resultaat heel verrassend met Collecties Neutra en Ge lichten. De schorsingen hebben een optimale lichtuitvoer aangepast aan verschillende delen te leven binnen.

Zwevende lampen Neutra ontworpen door de grote die Ferruccio Laviani, bijvoorbeeld vindt, hun plaats in hedendaagse eetzalen. De witte inner diffusor Opal concentreert het licht en biedt dus een zeker uniforme verlichting. De ondoorzichtige Ge-schorsingHet is perfect in een huiskamer in de klassieke stijl of industriële. Voor een nog meer decoratieve verrichting of een meer verfijnde sfeer bestaan de creaties in verschillende kleuren, maar ook in de transparante en ondoorzichtige versies.

Kunststof, altijd in het hart van de "lichte revolutie" Kartell

De Kartell merk professionals hebben gekozen zich te richten op de plastic, als vooral omdat ze het potentieel van deze ietwat ongewone materiaal ontdekt. Goed gewerkt, verandert het materiaal in een sensuele en kostbare materiaal. Het Italiaanse merk heeft, bijvoorbeeld, de kenmerken van PMMA (polymethylmethacrylaat) benut. Deze thermoplastisch polymeer bekend als plexiglas is verwant aan het glas, wanneer het wordt verwerkt volgens sommige methoden.

De structuur is licht maar zeer sterk. Echter, de echte specificiteit van dit soort kunststof is de mogelijkheid voor het verzenden van een meerderheid van zichtbaar licht (of 92%). In combinatie met de LED-technologie, kunt met deze functie verkrijgen van verlichting van hoge kwaliteit, zoals kan worden gezien met de lampen aan te vragen of de lampen van de collectie Toobe. Bovendien mogen niet vergeten dat het plastic vrij eenvoudig is te behandelen op het gebied van het kleuren systeem.

Meer
Filter
Weergegeven: 1 - 1 van 1 item
Weergegeven: 1 - 1 van 1 item
0