Levering: Tarieven - termijnen - voorwaarden

Bij de bestelling bij Côté Lumière zijn er verschillende oplossingen beschikbaar voor levering. Wij werken samen met verschillende logistieke professionals om u de beste formules op de markt aan te bieden. U heeft de keuze tussen een levering aan huis of een levering aan huis.

Gratis levering vanaf 99€*

*Houd er echter rekening mee dat sommige leveringsmethoden niet worden aangeboden als uw pakket te groot of te zwaar is of als uw land niet beschikbaar is voor gratis verzending.

*Als uw pakketje niet in orde is, kan een extra toeslag van x € worden gevraagd (lichtbalk, fauteuil of vloerlamp bijvoorbeeld).

Hier is een overzichtstabel van onze tarieven, volgens de formules:

Tarieven vervoerder

Ongeacht de gekozen leveringswijze, zorgen wij voor eventuele problemen die zich tijdens het transport kunnen voordoen (breuk, verlies,....) om u een vlotte aankoop te garanderen.

Levertijden

De levertijden variëren van de ene leveringsformule tot de andere. Houd er echter rekening mee dat de beschikbaarheidsperiode moet worden toegevoegd aan deze periode wanneer het artikel niet op voorraad is.

Bestellingen bestaande uit meerdere producten worden in één zending verzonden

Tenzij anders aangegeven, als u meerdere artikelen bestelt en deze verschillende verwerkingstijden vereisen, is de verwerkingstijd voor uw bestelling de langste verwerkingstijd voor uw artikel.

Standaard levering aan huis

Wilt u uw bestelling direct bij u thuis laten bezorgen? Dat is de formule die je nodig hebt. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een persoonlijke code om de voortgang van het pakket te volgen.

In geval van afwezigheid op het moment van levering, wordt het pakketje gewoon afgezet bij een nabijgelegen relais of postkantoor.

 

Heeft u een vraag over onze leveringsmogelijkheden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij zullen u graag antwoorden.


0