Categorieën

Professionele ruimte

 

U bent een architect, ontwerper, elektricien, managen van een bedrijf, of u advies om aankopen te doen voor de gewoon nodig?

 

Deze ruimte is Voor jou !

Als u profiteren wilt van een Raad, een prijsofferte voor uw technische of decoratieve armaturen zijn wij hier voor u adviseren!

Voor elke kamer verlichting :

Wij bieden meer dan 7000 verschillende referenties in verlichting, thats waarom we hier om te helpen met het maken van uw keuze.
Volgens de kamer waar je je lamp zal installeren, zullen de kenmerken van de lamp verschillend. Bijvoorbeeld, een LED-spot, het zal aandacht besteden aan de plaats die u in de diepte van verankering hebt. Het zal ook nuttig om aandacht te besteden als het is om te worden geplaatst in een kamer van water, in dit geval, de index van bescherming zal niet hetzelfde zijn.
Aan een muur, de keuze mogelijk meer of minder ingewikkeld afhankelijk van of geplaatst binnen of buiten, u woont in de zee waar in de stad.

Wat bieden wij ?

 Te bereiken tegen de beste prijs en Zodra een offerte bij u past en wie zal kunnen inspelen op uw behoefte.

Zoals u zien kunt, zijn wij hier om u te helpen en samen een oplossing te bieden u de meest samenhangende en de meest geschikte voor uw behoeften en uw budget vinden.  

Of het nu een korting dat u ter aanvulling van uw project, een vraag of twijfel over uw keuze, kan u ons contacteren via e-mail op het volgende adres: klant@cote-lumiere.com of via telefoon 0031 (0)85 208 67 26

 

Wij waarderen onze reactievermogen, dat is waarom u kunt rekenen op een antwoord in de dag.

 

 

 

 

 


0