Geld-terug-garantie voor 30 dagen.

 

De consument heeft het recht om afstand doen van zijn aankoop, zolang hij het met Côté Lumière binnen een maximum van 30 dagen, te rekenen vanaf de datum van ontvangst van het artikel meldt en op voorwaarde dat het bedrag van de bestelling niet meer dan € 2.000.

Als tijdens de terugkeer die een item, Côté Lumière realiseert zich dat het heeft gebruikt of opzettelijk gedegradeerd, het behoudt zich het recht om te weigeren de restitutie voor het item en hem zal reforward naar de koper ten koste van de laatste of brengt vergoedingen het aantasting veroorzaakt.

De aanvraag voor restitutie van koper moet geschieden per e-mail naar het volgende adres: klant@cote-lumiere.com of per aangetekende post naar het volgende adres: straat Auguste Saintes, 8-7100 haat-Saint-Paul - België

Wanneer de opheffing van een product, de koper moet voldoen aan de termijn zoals beschreven in de bovenstaande alinea. Dit moet worden ingegeven door postadres klant@cote-lumiere.com en het zal worden rekening bij de bevestiging per post of e-mail service aan de Côté Lumière klant aanbevolen. 
Zal worden gevraagd aan de klant beschermen met grote zorg de geretourneerde artikelen. 

Côté Lumière zorgt voor het prepaid label dat nodig is om het product terug te sturen.

De restitutie voor het item via de dienst van betaling door de klant gekozen met het oog op de veiligheid en de snelheid van de transactie. 

Wij zullen zo spoedig mogelijk (maximaal 30 dagen) nadat Côté Lumière kennis heeft gekregen van de ontheffing en nadat de producten aan ons zijn geretourneerd, terugbetalen.

In geval van een onrechtmatige terugzending behoudt Côté Lumière zich het recht voor om een volgende bestelling te weigeren.


0