Gratis Terugkeer - 120 dagen om van gedachten te veranderen.

Volgens de Europese wetgeving hebben consumenten 14 dagen vanaf de datum van levering de tijd om een internetaankoop te herroepen.

Met ons drukke leven kunnen de dagen snel voorbijgaan, daarom heeft u bij Côté Lumière 120 dagen!

Côté Lumière zorgt voor het prepaid-etiket dat nodig is om het product terug te sturen. Neem gewoon contact op met onze klantenservice, per e-mail of per telefoon.


De verzending is gratis voor België, Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en Nederland.

Als u een artikel uit een ander land wilt retourneren, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op de restitutie.

Côté Lumière neemt de inklaringskosten in verband met een terugkeer uit een land buiten de Europese Unie niet voor zijn rekening.

De klant zal gevraagd worden de geretourneerde artikelen met de grootste zorg te beschermen.

Indien Côté Lumière bij het retourneren van een artikel merkt dat het opzettelijk is gebruikt of beschadigd, behoudt zij zich het recht voor om de terugbetaling van het artikel te weigeren en zal zij het artikel op kosten van de koper terugsturen of hem/haar de veroorzaakte schade in rekening brengen.

In geval van teruggave van omvangrijke producten (verlicht meubilair, enz.), zal het nodig zijn om contact op te nemen met Côté Lumière om een passende oplossing te vinden.

De terugbetaling van het artikel gebeurt via de door de klant bij de bestelling gekozen betalingsdienst om de veiligheid en de snelheid van de transactie te garanderen.

Wij zullen zo snel mogelijk (maximaal 30 dagen) na het moment dat Côté Lumière echt kennis heeft genomen van de wil om af te zien van de producten en nadat deze aan ons zijn geretourneerd, het geld terugstorten.

In geval van onrechtmatige teruggave behoudt Côté Lumière zich het recht voor om een latere bestelling te weigeren.


0