Categorieën

Algemene voorwaarden van verkoop Côté Lumière

Met behulp van de online verkoop service en valideren van een bestelling via de site Côté Lumière, de klant erkent gelezen te hebben en de onderhavige algemene verkoopsvoorwaarden accepteert.

Definities

Elke persoon die een commerciële band met Côté Lumière wenst aan te knopen in overeenstemming met deze Algemene Verkoopsvoorwaarden zal "Klant" worden genoemd.

Wordt "leverancier" genoemd, alle bedrijven of belanghebbenden van wie Côté Lumière haar producten koopt of laat produceren.

De "Carriers" zullen de bedrijven zijn die door Côté Lumière worden gebruikt om haar producten te vervoeren.

1 geldigheid en acceptatie van onze voorwaarden:

Alle klanten worden geacht op de hoogte te zijn van onze algemene verkoopsvoorwaarden en deze te aanvaarden wanneer de aankoopvoorwaarden van toepassing zijn, met uitzondering van een schriftelijke overeenkomst tussen Côté Lumière en de klant.

Om een bestelling te plaatsen op de website van Côté Lumière, moet u minstens 18 jaar oud zijn of de leeftijd die vereist is door het land van waaruit de bestelling wordt geplaatst.

2. bestellingen:

Bestellingen worden geaccepteerd en bevestigd wanneer de betaling is afgerond door de dienst van uw keuze aangeboden door Côté Lumière.
Een orderbevestiging wordt automatisch naar de klant gestuurd via klant@cote-lumiere.com. Zodra de bevestiging door ons is verzonden, wordt de bestelling gevalideerd.

Annulering kan worden overwogen door binnen 24 uur na bevestiging een nieuwe e-mail van de klant te sturen naar klant@cote-lumiere.com, onder voorbehoud van aanvaarding door de webmaster van Côté Lumière.

In geval van annulering van de bestelling, en op voorwaarde dat onze webmaster de terugzending van het product heeft aanvaard, zal Côté-Lumière het door de klant betaalde bedrag zonder vergoeding terugbetalen; de kosten voor het terugsturen van het pakket zijn ten laste van de klant.
Zie artikel 5 "Tevreden of terugbetaald".

Productfoto's zijn niet contractueel.

3. teruggave van de goederen:

Voorwaarden voor terugname:

-Toestemming van onze diensten.

-De maximale periode van 120 dagen na levering.

-Volgorde van een bedrag van minder dan € 2.000

-Product verpakt in de originele verpakking, geïntegreerd en niet gebruikt.

Voor Frankrijk, België, Duitsland, Nederland en Luxemburg zijn de verzendkosten voor retourzendingen gratis. Voor landen die niet in deze lijst zijn opgenomen, zal het bedrag van de retourzending kosten in mindering worden gebracht op de terugbetaling zal gelijk zijn aan de verzendkosten. Dit bedrag kan worden geherwaardeerd als het geretourneerde product volumineus is (afmetingen of gewicht), zoals licht meubilair, straatlantaarns enz.

In geval van twijfel over de mogelijke hervatting van een artikel, aarzel niet om ons een e-mail op het adres klant@cote-lumiere.com. Voor vragen over hoe een product te retourneren, raadpleegt u sectie 4: 'terugkeer van goederen Procedure'.

4. procedure voor de teruggave van goederen:

Elke procedure voor terugkeer dient te geschieden binnen 120 dagen endeans de receptie sectie, of per e-mail naar klant@cote-lumiere.com of per aangetekende post naar het volgende adres: straat Auguste Saintes, 8-7100 La Louvière.

Moeten worden opgenomen in de e-mail of de aanbevolen: de voor- en achternaam van de koper, en de coördinaten, de factuur en/of volgorde nummer.

Indien na ontvangst van het product, de koper een beschadigde verpakkingen en het defecte item vindt of beschadigd, we vragen hem om toe te treden zijn e-mail (of aanbevolen) een foto zodat we kunnen het nemen van maatregelen tijdens de uitwisseling van het product.

Zodra Côté Lumière wordt ingelicht door de klant voor de terugkeer van een artikel en als de voorwaarden voor terugkeer wordt voldaan, de koper ontvangt een code worden geplaatst op de verpakking van het product alsmede het adres waarnaar u wilt verzenden van het object. Voor grote hoeveelheden artikelen, zal een fietsverhuurservices dienst worden aangeboden.

Voor Frankrijk, België, Duitsland, Nederland en Luxemburg zijn de verzendkosten voor retourzendingen gratis. Voor landen die niet in deze lijst zijn opgenomen, zal het bedrag van de retourzending kosten in mindering worden gebracht op de terugbetaling zal gelijk zijn aan de verzendkosten. Dit bedrag kan worden geherwaardeerd als het geretourneerde product volumineus is (afmetingen of gewicht), zoals licht meubilair, straatlantaarns enz.

Na ontvangst van de geretourneerde goederen, zullen we controleren als zij voldoen aan de voorwaarden voor de terugkeer van de goederen.
In het geval waar de terugkeer voldoet aan onze product retourbeleid, zal het volledig worden terugbetaald.
Anders, de koopwaar blijft uw eigendom en zul je persoonlijk te komen verwijderen binnen een termijn van 15 dagen, naar het adres dat u verwittigd.
Na deze periode, zullen de goederen verzonden naar de koper met een toeslag voor het vervoer, hetzij opnieuw de eigenschap van Côté Lumière.

5. tevreden of terugbetaald:

De consument heeft het recht om afstand doen van zijn aankoop, zolang hij het met Côté Lumière binnen een maximum van 120 dagen, te rekenen vanaf de datum van ontvangst van het artikel meldt en op voorwaarde dat het bedrag van de huidige bestelling niet meer dan 2.000 euro.

Als tijdens de terugkeer die een item, Côté Lumière realiseert zich dat het heeft gebruikt of opzettelijk gedegradeerd, het behoudt zich het recht om te weigeren de restitutie voor het item en hem zal reforward naar de koper ten koste van de laatste of brengt vergoedingen het aantasting veroorzaakt.

De aanvraag voor restitutie van koper moet geschieden per e-mail naar het volgende adres: klant@cote-lumiere.com of per aangetekende post naar het volgende adres: straat Auguste Saintes, 8-7100 haat-Saint-Paul - België

Wanneer de opheffing van een product, de koper moet voldoen aan de termijn zoals beschreven in de bovenstaande alinea. Dit moet worden ingegeven door postadres klant@cote-lumiere.com en het zal worden rekening bij de bevestiging per post of e-mail service aan de bronzijde lichte klant aanbevolen.
Zal worden gevraagd aan de klant beschermen met grote zorg de geretourneerde artikelen.

Voor Frankrijk, België, Duitsland, Nederland en Luxemburg zijn de verzendkosten voor retourzendingen gratis. Voor landen die niet in deze lijst zijn opgenomen, zal het bedrag van de retourzending kosten in mindering worden gebracht op de terugbetaling zal gelijk zijn aan de verzendkosten. Dit bedrag kan worden geherwaardeerd als het geretourneerde product volumineus is (afmetingen of gewicht), zoals licht meubilair, straatlantaarns enz.

De restitutie voor het item via de dienst van betaling door de klant gekozen met het oog op de veiligheid en de snelheid van de transactie.

Zullen we de restitutie snel (maximaal 120 dagen) vanaf het moment waar Côté Lumière eigenlijk nam kennis zal opheffing en nadat de producten zijn geretourneerd.

In geval van terugkeer beledigend behoudt Côté Lumière het recht om te weigeren een volgende opdracht.

6. prijs, levertijd, vervoersbeleid:

Côté Lumière reserves het recht om de prijs van een product als het verkeerd (verkeerde spelling of provider fout,...), maar altijd de klant in kennis voordat het finaliseren van de bestelling.

Waarnaar wordt verwezen in een orderlevering tijden zijn indicatief en kunnen variëren afhankelijk van de beschikbaarheid van voorraden. Côté Lumière is echter vastgelegd zijn voorraden regelmatig bij te werken teneinde elke overlast voor de consument in termen van tijd.

Transportkosten worden berekend bij het afrekenen van de bestelling afhankelijk van het land of de goederen moeten worden verzonden. In het geval van terugkeer naar het pakket, de terugkeer van de vergoedingen zijn altijd betaald door de klant.
De geleverde goederen dient te betalen voordat ze worden verzonden.
Transportkosten zijn € 4,94 voor alle pakketten van de standaardgrootte. Een samenvatting komt ter beschikking van de koper op de site in het tabblad "Verzending."

Côté Lumière hecht bijzondere aandacht voor de verpakking van haar producten. De aandacht die we aan de verpakking besteden laat ons toe om levering in de beste omstandigheden te bieden. Producten verzonden zijn verzekerd tegen verslechtering en diefstal tijdens de duur van het vervoer kosteloos. Daarom moet u ervoor zorgen de integriteit van uw bestelling na ontvangst van het pakket en in aanwezigheid van de persoon die de levering om te reserveren indien nodig.

In het geval waar de klant een enige twijfel omtrent de staat of de inhoud van de bestelling heeft, het moet de goederen bij ontvangst te weigeren. Alle geweigerde producten moet worden geleverd aan de vervoerder in zijn geheel en in de originele verpakking.
De koper betaalt in dit geval niet retour kosten.

Bij afwezigheid tijdens een levering door onze vervoerder wordt een kennisgeving gestort in uw mailbox. De klant heeft vervolgens meegedeeld door onze vervoerder te halen van het pakketje bij het dichtstbijzijnde depot op de aankondiging van de aangegeven tijd.

Indien artikel niet aan de klant op tijd bij het bestellen, neem contact op met onze klantenservice per mail op het adres klant@cote-lumiere.com.

De volgende gevallen van overmacht inclusief gratis Côté Lumière van haar verplichting om te leveren: oorlog, opstand, brand, staking, ongeval en door de leveranciers of normale vervoerders te verstrekken.

Voor vragen over levering, zal onze webmaster graag reageren op de klant die een e-mail naar klant@cote-lumiere.com.

Côté Lumière neemt de procedures voor de terugzending van pakketten buiten de Europese Unie niet over. Eventuele inklaringskosten voor het geretourneerde pakket zullen in mindering worden gebracht op de uiteindelijke terugbetaling van de bestelling.

7. klachten:

Elke claim (staat van het product, de kwaliteit, het model,...) moeten worden gerapporteerd aan kant-light per aangetekende post naar het adres van het hoofdkantoor of per e-mail (klant@cote-lumiere.com) en binnen 15 dagen na levering van de goederen. Na deze periode zal geen vordering rekening worden gehouden. Als geen uitdaging ons over de toestand van de goederen binnen een termijn van 15 dagen na ontvangst daarvan ontvangt, zullen we aannemen dat het geschikt voor de koper is.

Schade door een externe bron aan het product niet kan worden toegeschreven aan ons.

Hier is een gedeeltelijke lijst van vaak voorkomende en stoppende schade aan Côté Lumière: ongeval, schok, bliksem, stroomfluctuaties, vervanging verbruiksartikelen zoals batterijen of gloeilampen of zekeringen, misbruik van de Als gevolg van bijvoorbeeld werkgelegenheid of klant installatie die voldoen aan de specificaties van de fabrikant, aan gebruik schadelijk is voor de goede bewaring van de eenheid, gebruik van commerciële of collectieve, van het gebruik van apparaten, accessoires of verbruiksartikelen buitenbeentjes.

Als de koper de aanvraag gerechtvaardigd is en dat het voldoet aan de hierboven genoemde termijnen, stemt Côté Lumière te vervangen zo spoedig mogelijk de goederen of restitutie van de klant volledig als ze kiest. Côté Lumière, is echter niet verplicht te betalen schadevergoeding aan de koper.

Voor alle vragen over de voorwaarden van de vrijstelling, stuur gewoon een e-mail naar klant@cote-lumiere.com.

8. termen van betaling:

Om te verwerken in de kortste online bestellingen en bieden de beste service, nodigt Côté Lumière de klant te betalen voor het item volledig op moment van bestelling. Om dit te doen, biedt Côté Lumière de koper verschillende transactie diensten zodat kunt u de service die u het beste uitkomt.
Alle diensten helpen beschermt de informatie op uw credit card met de beste systemen op de markt voor veiligheid en preventie van fraude.

Omdat deze server een van de eerste aanbieders van betaling via het internet in Europa is, gebruiken we diensten van Ogone, het zorgt voor codering van financiële gegevens aan de koper zodat ze veilig worden gebruikt en kan de gebruiker Kies uit een quarantaine van betaalmiddelen.

Wij bieden ook genoegen nemen met een andere server met betaling: PayPal.
Onbetwiste leider in online betaling, hierdoor kopers en verkopers te verzenden en ontvangen van online betalingen. PayPal heeft meer dan 100 miljoen rekeningen in 190 landen en regio's van de wereld.

9 garantie:

De garantie mag niet meer bedragen dan die is verleend door de fabrikant en in overeenstemming met de hieronder afgesproken grenzen:

De garantie geldt niet voor de zichtbare gebreken, zodra de goederen zijn aanvaard door de klant.
Met betrekking tot verborgen gebreken, de garantie wordt slechts verleend indien de goederen worden betwist schriftelijk (mail of aanbevolen) binnen 15 dagen na de levering.
De garantie is beperkt tot de vervanging door soortgelijke goederen. Alle kosten zoals transportkosten worden vervolgens ondersteund door Côté Lumière. De garantie vervalt bij het niet naleven van de instructies voor onderhoud en gebruiksaanwijzing geleverd met de goederen, in geval van misbruik geleverde goederen of als de klant wijzigingen heeft aangebracht.
In het algemeen, is de garantietermijn 2 jaar op verlichtingsarmaturen.
Côté Lumière niet aansprakelijk voor schade aan apparatuur of voorzieningen als gevolg van de weersomstandigheden, zoals stormen, sneeuw, hagel, water, bliksem, enz..., de stroomuitval veroorzaakt door een toename van de macht van de raster, stroomonderbrekingen veroorzaakt door niet-compatibele apparaten en aansluitkabels door de klant of uitval als gevolg van een onvoldoende onderhoud dragen, oververhitting als gevolg van het gebruik van een gloeilamp of een te krachtige halogeenlamp.

Het geretourneerde product moet zijn afgerond, verpakt in de originele verpakking, vergezeld gaan van handleidingen voor gebruik en andere accessoires die oorspronkelijk geleverd, evenals de documentatie van de provider.

10. privacy beleid:

Côté Lumière respect Belgische en Europese wetgeving betreffende de bescherming van de persoonsgegevens en de persoonlijke levenssfeer.

Alle gegevens op de portal Côté Lumière worden gebruikt om onze service te verbeteren en u te voorzien van informatie over onze producten. Ze zijn in geen geval doorgegeven, verkocht of verhuurd aan derden.

Om te voorkomen dat alle risico van fouten, kan elke klant hun persoonsgegevens wijzigen door het tabblad geboden voor dit doel: 'gegevens wijzigen'.
Côté Lumière is verantwoordelijk voor het beheer en de vertrouwelijkheid van deze gegevens.

de duur van het 11:

Deze voorwaarden gelden voor de duur van de diensten online aangeboden door de Côté Lumière.

12. toepasselijk recht en jurisdictie:

Deze voorwaarden zijn onderworpen en beheerst door het Belgisch recht. In geval van geschil, zal de klant behandelen in prioriteit aan kant-light met het oog op een minnelijke schikking. Anders, zijn enkel de rechtbanken van het gerechtelijke arrondissement Nijvel bevoegd, ongeacht de plaats van levering en geaccepteerde betalingsmethoden.

13 cookies

We zijn toegewijd aan het beschermen van de gegevens die is persoonlijk aan u. Alle persoonlijke gegevens u betreffende dat we verzameld worden behandeld met strikt vertrouwelijk, overeenkomstig de bepalingen van onze persoonlijke data protection policy.

Hebt u een recht op inzage en wijzigingen aan uw persoonsgegevens overeenkomstig de wet n ° 77-17 van 6 januari 1978. De door ons verzamelde gegevens hebben verklaard met de CNIL.

Wanneer u bladert https://www.cote-lumiere.com andere Web sites of we met online werken reclame-netwerken kunnen anonieme cookies plaatsen op uw computer, en soortgelijke technologieën gebruiken om te begrijpen uw interesses op basis van uw online activiteiten. Als u niet krijgen dergelijke aangepaste advertenties wilt, kunt u bezoek deze pagina om te verwijderen merendeel van bedrijven die deelnemen aan dergelijke reclame.


0