Categorieën

Licht is leven!

 

De verlichting van een huis is in zekere zin zijn identiteitskaart, zijn potentieel voor gezelligheid en welzijn.

Voor ons zijn mooie en goede verlichtingsarmaturen net zo belangrijk, zo niet belangrijker dan succesvolle schilderijen of een geschikte keuze van gordijnen om een muur te bedekken.


Om mooie sferen te creëren, gaat er niets boven licht. 

Gedempt, discreet, gericht, of u nu kiest voor moderne verlichting of een warme sfeer creëert die doet denken aan de zachte vlammen van een open haard, de armaturen hebben een speciale plaats in het huis, net als in de tuin. 

Niets is aangenamer dan een zomeravond waarin de zachte schemerwarmte wordt gecombineerd met het spektakel van de schijnwerpers die bepaalde groentescènes verlichten of de lantaarns die over de takken van een boom verspreid liggen en die u dat vleugje exotisme geven dat u uitnodigt om te dromen en te reizen.

Wat betreft het interieur, de versterking van een schilderij, een herinnering die ons na aan het hart ligt; de verstilde sfeer van een diner tussen geliefden of een meer dynamische avond met vrienden; de ontspannende rust die de zachte, verstilde cocon creëert die nodig is na een zware dag of de ruimte van vreugde die de kinderkamer is, zijn allemaal belangrijke keuzes die onze stemmingen, ons welzijn beïnvloeden.
Zoveel ideeën, zoveel sensaties dat een doordachte verlichting zorgt, daarom hadden we het idee om Côté Lumière te creëren.

 

Om u te dienen:


Ons eerste doel is om u te helpen producten te ontdekken die weinig of niet bekend zijn in de wereld van e-commerce.

Ons tweede doel is om te zoeken naar producten die het beste aan uw verwachtingen voldoen en die u tevreden en tevreden klanten maken.
Alle producten die wij aanbieden zijn afkomstig van bekende merken, waardoor wij u de beste kwaliteit/prijsverhouding kunnen garanderen.

Onze prioriteit is ook om van Côté Lumière een site te maken die bestaat uit producten die voor iedereen toegankelijk zijn, een site waar het leven goed is en waar iedereen zichzelf kan profileren.

Onze uitdaging is om u te helpen een wereld te creëren die op u lijkt, dankzij gepersonaliseerde verlichting. Wetende dat de sfeer, de warmte, het comfort en de vriendelijkheid die u aan een ruimte wenst te geven in grote mate afhangen van de lichtpunten, hebben wij u een breed scala aan producten ter beschikking gesteld om aan uw meest subtiele verwachtingen te voldoen.

 

Om naar je te luisteren:

 

Côté Lumière is in de eerste plaats een levendig gebied, daarom zijn uw mening en uw suggesties voor ons kostbare wegen om te verkennen!

Wij zijn in constante evolutie: als het artikel dat uw hart doet kloppen nog niet in onze etalage ligt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en wij zullen met plezier de beste prijs voor uw volledige tevredenheid vinden!

Wij zijn ook getraind om u zo goed mogelijk te adviseren over de verschillende productkeuzes, dus het is met veel plezier dat wij al uw vragen zo snel mogelijk zullen beantwoorden, hetzij telefonisch of per e-mail.

 

Wie zijn wij?

 

Fabrice Pietquin 


Heeft een achtergrond in Interieurontwerp. Al snel wilde hij zijn projecten zelf uitvoeren en startte hij zichzelf op als ondernemer, gaande van het tekenen tot de realisatie van zijn ontwikkelingsprojecten en zijn op maat gemaakte ruimte-ontwerpen. Dit is wat hem een zeer gespecialiseerde kennis van de wereld van de binnenhuisarchitectuur en de verlichtingssector heeft opgeleverd.
Vervolgens werkte hij als vertegenwoordiger in België, Luxemburg en Frankrijk voor verschillende grote merken in architecturale verlichting en design, van waaruit hij in 2011 op het idee kwam om samen met Cédric Torez een e-commecre in de lichtontwerpsector te creëren.

Zijn andere passies : Ontwerp, creatie, architectuur, sport in het algemeen, reizen,...

Zijn favoriete verlichting-type : Er zijn er zoveel.... Hij houdt van zowel technische als decoratieve verlichting, hij houdt van het spel van de scenografie voor de eerste en de lamp die zijn plaats inneemt op een bureau of als staande lamp naast een fauteuil, eigenlijk alles wat een aanwezigheid en een design touch geeft aan onze interieurs.


Cédric Torez

Komt uit de wereld van elektriciteit en industriële airconditioning, en heeft altijd, door zijn vak en zijn passie voor design, grote interesse getoond in de wereld van de verlichting. Het is dan ook zonder enige vooroordelen dat hij dit universum, waar architecturale en decoratieve verlichting elkaar ontmoeten, binnendrong. Daarnaast heeft hij kennis van de ergonomie van de website.

Zijn andere passies : Zijn kinderen, de (echte) voedsel, ontwerp en sport.

Zijn favoriete verlichting-type : Lampen aan de zuivere en eenvoudige lijnen die een waarde huis objecten.

 

Maxime Aulit


Maxime is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, klanten- en leveranciersbeheer. Het doel: uw tevredenheid gedurende het hele aankoopproces aan de Côté Lumière.

Zijn andere passies : De nieuwe smaken, cultuur, geschiedenis, aardrijkskunde en e-sport.

Zijn favoriete verlichting-type : De schone en rechte lijnen die zijn gekoppeld aan een koude licht.

 

Een goede navigatie op onze site, volg het licht van de vuurtoren, het leidt altijd naar de juiste haven!

Fabrice, Cedric en Maxime.


0