Categorieën

De wereld van de verlichting.


U wilt uw huis of appartement verlichten, u bent op zoek naar ideeën en lampen om uw avonden te verlichten?
Côté Lumière is de specialist in de verkoop van binnen en buitenverlichting producten op het internet.
Dankzij ons advies en het brede productaanbod vindt u de lamp die u nodig heeft om het heldere en verwachte resultaat voor uw huis te bereiken.
Hieronder vindt u een lijst van de gidsen die wij voor u hebben gepubliceerd over de verschillende thema's en producten van het verlichtingsuniversum.

Binnenverlichting.

De sector van de binnenverlichting is samengesteld uit verschillende families. Voordat u een lamp kiest, is het belangrijk om te weten de locatie waar de lamp, de functie zal worden geplaatst dat het moet en de blik die het beste past bij uw huis.
Te verlichten uw onderzoek, deden we een rondleiding door onze familie van producten categorieën uit te leggen van hun functies en kenmerken in aanmerking te nemen om de beste keuze aan de beste prijs.

  • Veel meer dan een gloeilamp aan de muur, is de wandlamp een over het algemeen kleine armatuur die functioneel moet zijn en perfect in uw decoratie moet integreren. De wandlamp wordt gespeeld door zijn vorm, zijn kleuren en zijn ontwerp om onze muren een spel van licht en schaduw te geven....
    Om uw zoektocht te vergemakkelijken, hebben we onze wandlampen in verschillende categorieën ingedeeld.

  • Voor de verlichting van een ruimte is de hanglamp de centrale armatuur die de eerste lichtbron in de ruimte zal vormen. Afgewezen in verschillende categorieën, zal de armatuur ophanging worden samengesteld uit een of meer lampen en zal verschillende stijlen nemen, afhankelijk van waar de kroonluchter zal worden opgehangen.

  • LED verlichting zijn essentiële lampen geworden voor de uitrusting van onze huizen. Economisch en duurzaam, lampen uitgerust met LED-diodes zijn beschikbaar in alle categorieën van armaturen, wij bieden LED straatverlichting met LED-wandlamp, het zal voor u gemakkelijk zijn om de LED-lamp te vinden om uw interieur te kleden.

  • Om uw interieur efficiënt en discreet te verlichten, is de inbouwspots het licht dat aan uw behoeften kan voldoen. Of het nu gaat om inbouw of opbouw, opbouw of opbouw, opbouw of rail, u heeft alle mogelijkheden om uw woonruimtes te verlichten.

  • Een vloerlamp is een vloerlamp en leeslamp die is aangepast om een aanvullend licht te brengen op de algemene verlichting van het huis. De woonkamer vloerlamp is verkrijgbaar in verschillende stijlen.

  • Veel meer dan een armatuur om een gloeilamp te verbergen, zijn lampenkap uitgegroeid tot een meester-shopper om ons interieur uit te rusten met verlichtingsarmaturen. Onze ruime keuze aan lampenkap en ophanging van de lampvoet biedt een oneindig aantal combinaties voor gepersonaliseerde verlichting.

Buitenverlichting.

Er zijn diverse brede categorieën van lampen voor buiten, variërend van functionele verlichting voor sfeerverlichting.
Licht uw huis om uw inschrijving en uw plaatsen van zichtbare en veilige passages te maken.
De muur licht buiten brengt een lichte aanraking aan uw gevel terwijl het creëren van een spel van licht afbeelding. Aangebracht op de muur van het terras, van toepassing is of de plek geeft een hoeveelheid licht nuttig voor uw avonden met vrienden.
Licht omhoog uw verblijfplaats, is het mogelijk om kleine vlekken tags te accentueren de paden, het bepalen van de rand van een terras.
Beveiligen van uw inschrijving door het aansluiten van uw externe berichten of terminals naar een detector, lichten zal automatisch inschakelen bij aankomst!
U veronderstelde het, zomer en winter, de buitenverlichting uw thuis meer veilig zal maken en het zal worden aangepast om te genieten van uw tuin en patio's avonds.


0