Categorieën

Het team van Côté Lumière wil u hartelijk bedanken, want zonder u zou dit avontuur niet mogelijk zijn geweest!

Côté Lumière is 10 jaar geleden ontstaan uit de wens om kwaliteitsverlichting aan te bieden en deze voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken.

Dit verlangen is er nog steeds, maar veel andere dingen zijn veranderd.

DE BEGINNEN

 

Het begon allemaal met een ontmoeting, een uitwisseling van ideeën en de wens om samen een winkel gespecialiseerd in verlichting op te zetten.

Met onze ervaring op het gebied van elektriciteit voor Cédric Torez en binnenhuisinrichting voor Fabrice Pietquin, dachten wij onmiddellijk aan de verlichtingssector.

Na een marktstudie stelden wij vast dat er op dat ogenblik reeds weinig kleinhandelaars op de markt aanwezig waren en dat hun aanbod hoofdzakelijk gebaseerd was op grote merken met hoge prijzen.

Bovendien boden zij vaak producten aan die te technisch of te design waren!

Het idee van een webshop die gespecialiseerd is in verlichting, maar die ook grote merken aanbiedt, maar ook kwalitatieve lampen met een meer betaalbare prijs, was geboren.

Onze wens was om u veel verschillende stijlen aan te bieden, modern, klassiek, barok, industrieel, Scandinavisch, zelfs compleet onconventioneel...

De eerste contacten met de fabrikanten van verlichting werden ondertekend, het grafisch charter en de ontwikkeling van onze e-commerce werden voltooid, de verwerving van de domeinnaam www.cote-lumiere.com, onze activiteit kon beginnen.

In 2011 heeft de onderneming TP Group de website Côté-Lumière online gezet, onze wens om een andere selectie verlichtingsarmaturen aan te bieden was compleet en deze collectie is sindsdien alleen maar groter geworden.

Een plaats voor onszelf veroveren op het web en onze eerste klanten werven was geen gemakkelijke opdracht.

Wij moesten immers al snel technologie, logistiek en klantentevredenheid combineren.

Dit laatste is altijd onze prioriteit geweest in ons bedrijf, omdat wij altijd hebben gewild dat de aankoop van een armatuur een positieve ervaring zou zijn.

Vandaag zijn wij er trots op u een catalogus met meer dan 10.000 referenties te kunnen aanbieden en u in staat te stellen alles wat u nodig hebt op één plaats te vinden.

DE KLANTBENADERINGWij zijn er altijd van overtuigd geweest dat alleen de klantbenadering ons in staat stelt te luisteren naar de behoeften van onze klanten en ons te onderscheiden van onze concurrenten.

Toen wij begonnen, hadden wij slechts één persoon die verantwoordelijk was voor de klantenservice. Dankzij zijn vastberadenheid en professionalisme en onze beschikbaarheid per e-mail en telefoon konden wij steeds het vertrouwen en de tevredenheid van de klanten winnen en hen een zo perfect mogelijke transparante service bieden.

Sindsdien is het team gegroeid tot drie personen, Ornella, Keisha en Melissa. Zij zetten de filosofie van de onderneming voort, die erin bestaat de verwachtingen van onze cliënten te overtreffen en hun een nauwkeurig en relevant antwoord te geven.

Bij Côté Lumière zorgt de ervaring die de klant omringt ervoor dat er naar hem wordt geluisterd en dat de verleende service een toegevoegde waarde geeft aan de eenvoudige commerciële transactie.

LEVERING

Het kiezen van de juiste vervoerder en de criteria die daarbij in acht moeten worden genomen.

Een van de eerste punten waarop wij een antwoord moesten vinden, was de levering van onze verkopen bij onze klanten thuis, en wel volgens de verschillende keuzemogelijkheden.

Moeten we levering aanbieden op een relaispunt of aan huis?

Met het postkantoor of met een andere operator?

Hoe lang zou het duren?

...

De levering van een bestelling op de gewenste bestemming maakt deel uit van de klantenervaring.

Om sneller te kunnen reageren en nog efficiënter te zijn, hebben wij na vier jaar besloten te gaan werken met onze externe dienstverlener, Logvad.

Deze onderaannemer is gespecialiseerd in logistiek en is voortdurend op zoek naar manieren om de dienstverlening te verbeteren en nieuwe diensten aan te bieden om de levering aan de klant sneller en veiliger te maken.

De prioriteiten van onze leveringen, waardoor wij ons hebben kunnen onderscheiden, zijn

  • De kwaliteit van het pakket bij ontvangst: de verpakking moet onberispelijk zijn om elke verslechtering bij ontvangst te voorkomen.

  • Opvolging: onze klanten worden op de hoogte gehouden van de voortgang van hun bestelling. Wanneer hun bestelling vertrekt, ontvangen zij een link om de voortgang van een pakket te volgen.

  • Garantie: Ongeacht de gekozen leveringswijze nemen wij alle problemen die zich tijdens het transport kunnen voordoen (breuk, verlies, enz.) voor onze rekening om u een zorgeloze aankoop te garanderen.

..

EN NUCôté Lumière zal haar ontwikkeling voortzetten, met behoud van haar waarden.

Wat vanaf het begin zijn kracht is geweest: een team op mensenmaat, hecht, deskundig en vooral met aandacht voor zijn klanten.

 

De voordelen en garanties die wij onze klanten bieden:

 

  • Duidelijke en volledige productbladen.

  • Kwaliteitsproducten met een zeer goede kwaliteit-prijsverhouding

  • Een assortiment moderne, trendy producten die voldoen aan de Europese normen.

  • Gemakkelijk winkelen, wanneer u maar wilt, 24 uur per dag, 7 dagen per week

  • Een dynamische klantendienst die altijd klaar staat om u te helpen voor, tijdens en na uw bestelling.

  • De betalingswijze die u past: bankoverschrijving, kredietkaart, PayPal, Amazon Pay ...

  • Ontdek de positieve ervaringen en meningen van onze klanten over Avis Vérifié


0