Categorieën

Onze betaalmogelijkheden:


BETALING PER CREDITCARD
PayZen is de meest veilige betaaloplossing op de markt. Wij verzekeren u de veiligheid en vertrouwelijkheid van alle persoonlijke gegevens die tijdens uw betaling worden verzameld. Onze betaalpagina's maken gebruik van het TLS-protocol (codering van alle kaartgegevens) en zijn onderworpen aan talrijke goedkeuringen (PCI DSS-certificering, goedkeuring van CB Cartes Bancaires, goedkeuring door de handelsagent van Visa...). 

Uw bankgegevens verschijnen op geen enkel moment als duidelijke tekst en zijn niet zichtbaar voor de webwinkelier.
PayZen is geen bank, noch een betaalmiddel. PayZen is een betalingsplatform waarmee de e-handelaar uw aankoop kan beveiligen en de betalingsopdracht van uw bank naar de zijne kan overmaken.

3D Authenticatie

Paiement par paypal

Als houder van een Paypal-account kunt u bij Côté Lumière eenvoudig aankopen doen met uw Paypal-identificaties, zonder dat u uw creditcardnummers hoeft in te vullen. Het is ook mogelijk om met Paypal een eenvoudige, veilige betaling te doen zonder een geregistreerd account.

Met Amazon Pay kunt u met uw Amazon-account online aankopen doen bij Côté Lumière. Wat u ook kiest, geniet van de vrijheid van een betrouwbare, vertrouwde betalingservaring zonder een nieuw account aan te hoeven maken en leer hoe u veilig en vertrouwd online kunt betalen.

Gebruik maar één enkele rekening

Bespaar uzelf de vervelende taak om alle gebruikersnamen en wachtwoorden te onthouden van uw Amazon-account. Als u al een Amazon-account heeft, accepteer dan gewoon onze gebruikersovereenkomst wanneer u een aankoop doet bij Côté Lumière, dan is er verder geen registratieproces nodig.

Betaal in een oogwenk

Betaal snel online met informatie die al is opgeslagen in uw Amazon-account.

Koop met een gerust hart

Online betalingen via Amazon Pay zijn veilig en de betreffende aankopen worden beschermd door de A tot Z-garantie.

BETALING PER TELEFOON

logo paiement par téléphone

Voor uw telefonische bestellingen kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling op 0033 (0)1 84 17 06 68 voor Frankrijk en/of 0032 (0)64 86 00 88 voor België (aan het lokale tarief) van maandag tot vrijdag van 9.30 tot 18.30 uur.

BETALING PER BANKOVERSCHRIJVING

Paiement par virement bancaire

Als u ervoor kiest om te betalen via een bankoverschrijving, sturen wij u de bankgegevens per e-mail. De verzending van uw bestelling wordt gestart bij ontvangst van de overschrijving. Wij vragen u vriendelijk om de referentie van de bestelling aan te geven bij de overschrijving.

IBAN : FR76 1627 5006 0008 0012 4506 006 - BIC : CEPAFRPP627

Bankcode: 16275 - Agentschapscode: 00600 - Rekeningnummer: 08001245060 - RIB-sleutel: 06

 

BELANGRIJK: In geval van betaling per bankoverschrijving wordt uw bestelling verwerkt na ontvangst van de betaling. De levertijden beginnen te lopen op de dag dat de bestelling wordt verwerkt


0