Merken Er zijn 29 merken

Weergegeven: 1 - 29 van 29 items
 • Alittex

  Alitex is het gespecialiseerde onderdelen en LED lampen


  Alitex is een Belgisch bedrijf dat is gespecialiseerd in elektronische componenten voor de verlichtingsindustrie voor meer dan 20 jaar.

  Met zijn ervaring, Alitex biedt ook LED oplossingen zowel voor binnen als buiten.

  Voor de bijzondere binnenlandse armaturen bereik strekt zich uit van de keuken tot de badkamer en voor de veranda in de tuin buiten. Ontdek hun producten voor natte ruimtes zoals een fontein of een zwembad...

  Voor de professional, Alitex biedt technische oplossingen om te markeren van kantoren, planken, tellers, gevels, musea bieden zelfs lichteffecten voor themaparken...

  Het is ook mogelijk om uit te voeren voor het gebied van industrie en de medische oplossingen van licht aangepast aan de deposito's, productiegebieden, laboratoria...

  Al hun producten hebben een maximale garantie en aftersales service aangepast.
  Hebt u een project, Alitex is hier om u te helpen, studiebureau kunt u uw project met innovatieve en op maat gemaakte oplossingen te voltooien.

 • Andtradition

  Andtradition: armaturen in dienst van de elegantie van Scandinavisch design

  Sober, authentiek en zeker functionele, Scandinavische stijl blijft laat u verleiden door de uitzonderlijke kenmerken. Tijdens Andtradition besloten de makers om zich te concentreren op al hun verwezenlijkingen op deze beroemde Scandinavische design. Een keuze die manier ze konden om de Good Design Award in 2001. De lichten van het Deense merk onderscheiden zich door dit mengsel van natuurlijke materialen en gekleurde merkt op dat deze verlichtingsapparatuur van echte elementen van decoratie maken. Het teken is ingesteld voor de missie op design lampen die de maximale helderheid naar alle onderdelen voor een nog meer warme binnenkant brengen zal.

  Geraffineerd en gezuiverd voor een decor Andtradition verlichting faciliteiten

  Om te benadrukken het slanke ontwerp en de verfijnde kant Scandinavische, Andtradition dringt erop aan eerst over de vormen van de dragers van verlichting. De materialen zijn hervormd en opnieuw met volledige inachtneming van de regels van de kunst. De makers en selecteer vervolgens de kleuren die het meest geschikt is voor goede jurk elke steun verlichting. Met betrekking tot het licht, zijn de meest geavanceerde technologieën aangenomen. De kracht van verlichting kan worden aangepast volgens de smaken en verlangens van elk.

  Het is deze aandacht voor detail, dat heeft bijgedragen aan het Deense merk appliques aan zeker noordelijke stijl maken, zoals u kunt zien met de stukken in de collectie Formakami. De lampen zijn afgetopt een prachtige lampenkap in rijstpapier. De ontwerpers werden geïnspireerd door de beroemde papieren lantaarns Aziatische maken deze originele apparatuur die zullen zeker hun plaats vinden in de salons of moderne woonkamers. Haakjes zijn ook beschikbaar in vele vormen en kleuren. Het idee is om consumenten een perfect aangepast aan hun decoratie item zoeken te helpen.

  Voor wie zoekt naar een nog origineler model, de Scandinavische designverlichting door de beroemde maker Jaime achterklep zijn een aanrader. De lampen worden gekenmerkt door hun moderne vorm, evenals hun zeer elegante kleur. Deze veelzijdige stukken aan het decoratieve aspect zal voldoen aan de meest veeleisende.

  Een tijdloos design

  Er wordt vaak gezegd dat Scandinavisch design een tijdloze stijl is. Andtradition nam ook de moeite om te wijzen op deze zeer speciale functie van de noordelijke thema. Om dit te doen, de toegepaste fabricagetechnieken van ontwerpers waarmee ze aan het werk van materialen aan hun grenzen. Het creatieve proces combineren traditionele praktijken met moderne methoden. Het is deze benadering die tot de zeer esthetische kant van elk van de creaties van het Deense merk leidt.

  Consumenten kunnen gemakkelijk zien door de Scandinavische bureaulampen, ontworpen door de architect Arne Jacobsen. Deze faciliteiten zijn vergelijkbaar met echte kunstwerken met hun structuur die bestaat uit een mengsel van materialen en hun prachtige sierlijke lijnen. En hoe zit het met opknoping lampen van grote ruimte Kopenhagen? Als wat ze getuige van een echte know-how en een grote artistieke inspiratie. De makers konden combineren het industriële aspect aan de elegante kant van de noordelijke stijl gemaakt voor een zeker tijdloos.

   

 • Artemide

  Artemide: de kunst van verlichting opnieuw gedefinieerd door een iconisch merk

  De oprichting van Artemide in 1960 markeerde bijna het begin van een nieuw tijdperk in de wereld van verlichting. Het was in 1958 dat de ingenieur Ernesto Gismondi en Sergio Mazza zakenpartner nam het initiatief om een structuur die is gespecialiseerd in design verlichtingsontwerp gevonden. Voor twee jaar, hebben de twee oprichters allemaal geïmplementeerd zodat hun bedrijf een symbolisch teken in het veld. Het succes is snelle sinds het bedrijf erin geslaagd te nemen van goede praktijken door gerenommeerde ontwerpers. De creaties van het Italiaanse merk zijn vandaag tentoongesteld in vele grote musea over de hele wereld en leverde hem prestigieuze prijzen zoals de "Compasso D'Oro" in 1967 en de iF Product Design Award 2017.

  Functionele, slim en zeker comfortabele verlichting

  Om te begrijpen van de manier waarop Artemide het licht onderneemt, eenvoudig observeren het merk motto: "de mens licht. De makers vinden verlichting als een essentieel element in het leven van de mens als het is belangrijk om ervoor te zorgen dat elke armatuur aangepast aan de behoeften van de consument in de woonwijk of de professionele sector is. Deze hoek van visie heeft geholpen het Italiaanse merk te wijzen op de essentiële kenmerken van een lamp: functionaliteit, design en comfort.

  Verlichtingssystemen moet slim zijn om te kunnen aanpassen aan de omstandigheden en de specifieke omgevingen die mensen worden geconfronteerd op een dagelijkse basis. Het lampje moet krachtig genoeg zijn. Ontwerp, het is geopenbaard wordt door de vorm en de kleuren van elk stuk. Artemide willen ontwerpers beschouwen hun werken als kunstobjecten vanwege de liefde en passie die afkomstig zijn uit. Voor hen, verlichting, wat het is en waar het zal worden geïnstalleerd, moet ook een bron van fysieke en emotionele welzijn en dus tot het maximale comfort te verkrijgen.

  Bijvoorbeeld, kunt u elk van deze functies in de zaken van de reeks prijs zien. Met hun structuur in gelakt aluminium en witte kleur hebben inrichting van het merk Artemide een zeer origineel gemeten design. Verlichting van klasse 1 is bedoeld om het bieden van een functioneel en comfortabel licht geschikt voor alle binnenlandse omgevingen.

  Een breed scala van design en moderne lampen

  Sinds haar oprichting in 1960, Artemide heeft wist dat meteen de aandacht van het publiek door middel van zijn innovatieve creaties waaruit veel creativiteit en knowhow geavanceerde van de kant van de ontwerpers. Maar het is door de combinatie van technologie en passie dat het Italiaanse merk kon tot stand brengen van ontwerp en zeker moderne verlichtingssystemen.

  Het teken is bekend in de designwereld om haar beroemde Tolomeo, kwik of haar beroemde kosmische, stukjes die worden beschouwd als ware meesterwerken. Ze werd beloond, bijvoorbeeld, door het beste van het beste ontwerp van de rode stip award 2008 voor de opschorting van de kwik-serie. Veel consumenten hebben ook toonden zich tevreden met de Dalu collectie tafellampen.

  Onbetwistbaar mark van architecten, zoals armaturen de lamp "Tizio", "Toloméo" en onlangs de schorsing "Kwik" worden vaak gebruikt in hun project. Wacht niet langer om een lamp Artemide uitzonderlijke.

 • Astro Lighting

  Astro Lighting: kwaliteit verlichting die ontwerp en eenvoud combineert

  Sevenoaks, 1997. Terwijl de competitie op de markt woedde, nam twee mannen het initiatief om te delen hun ontdekking in de wereld van verlichting en design. John Fearon en James Bassant had al veel in de kelder van hun huis in het Engelse dorpje doorgebracht. Toen was het tijd om te publiceren hun creaties. Het is evenals de verlichting van de Astro Lighting merk is gemaakt. De teken-armaturen onderscheiden zich door de eenvoud van hun ontwerp en de kwaliteit van hun finish. Functies die het publiek hebben verleid. Al meer dan 20 jaar, heeft het bedrijf zich onderscheiden door het aanbieden van originele en innovatieve oplossingen.

  Het comfort en de stijl in het hart van alle creaties

  Voor Astro Lighting ontwerpers is verlichting vooral synoniem voor comfort en welzijn. Elke creatie, indoor of outdoor, lamp moet helpen creëren van een serene en lichte sfeer in de ruimte waarvoor het is bestemd. Het Engelse merk werd vooral bekend door haar systemen gewijd aan de water-kamer. Voor Astro Lighting badkamer zijn plafond verlichting een echte revolutie. Naast hun zachte en functioneel licht armaturen hebben op een passende wijze structuur projecties en vocht bestendig.

  Met betrekking tot stijl, ontwerpers hebben gekozen voor een design, eigentijds en modern typerend voor Britse interieurs. Het succes van de originele systemen aangemoedigd werknemers tot nog meer interessante oplossingen. Schuine rand rond 600 blind is een van de stukken die bijzonder vermeldenswaard zijn. De lamp heeft een licht en een comfortabele design. Verlichting is geschikt voor alle soorten ruimtes (woonkamer, kamer, gang, kantoor, lobby en andere). Wanneer het gaat om stijl, geeft uiterlijk afgeschuinde witte ronde katoenen een zeer originele poëtische touch aan dit mooie stuk.

  Eenvoudig, maar zeker innovatieve lichtsystemen

  Eenvoud is een echte troef als je weet gestalte en verbetert de weergavekwaliteit ervan. In de Astro Lighting profiteerde ontwerpers van dit principe door te kiezen voor modellen tot de slanke en aantrekkelijk design. Maar ambachtslieden hebben niet vergeten het belang van innovatie in hun vakgebied. In elke nieuwe collectie wordt gemaakt, kunnen we de afgunst van professionals om te innoveren door het aannemen van de recente technologische vooruitgang zien.

  Je ziet het vooral door middel van moderne stukken zoals appliques lampenkappen Roma of schansen Avola. De armaturen zijn voorzien van een stevige structuur ontworpen voor wetlands. Het verlichtingssysteem was vervaardigd om te hebben een maximale levensduur van meer dan 50.000 uur met een index van het verbruik laag en economische.

  Om te voldoen altijd aan de richtsnoer die als een benchmark fungeert, samenwerken professionals met gepassioneerde mensen in verschillende landen. Bovendien, van nieuwe getalenteerde ontwerpers als aanvulling op de teams van elk jaar van het Britse merk. Op dit moment is deze aanpak geholpen het merk te ontwikkelen vele dochterondernemingen in alle continenten. Een agentschap ook onlangs geopend in de Verenigde Staten.

  Indoor of outdoor verlichting, de keuze is groot, terwijl de resterende zeer klassieke met het merk Astro Lighting. Ga voor kwaliteit door te kiezen voor dit unieke merk.

 • Brilliant

  Brilliant: lichten van kwaliteit tegen lagere kosten

  Met de vele referenties beschikbaar op de markt is het niet altijd gemakkelijk te vinden van producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Nochtans, kunnen sommige merken (meer dan anderen) onderscheiden zich door hun zeer betaalbaar aanbod die voldoen aan de behoeften van consumenten. De Brilliant merk behoort tot deze categorie. De Duitse firma werd opgericht in 1951. Het bedrijf specialiseert zich eerst in de verwerking en de vervaardiging van glas. Maar door de diversificatie van haar activiteiten, ze erin geslaagd om een reputatie in de wereld van verlichting. De armaturen van de briljante merk worden verkocht in veel landen tegen prijzen tarten alle concurrentie.

  Bereiken van lampen aangepast aan alle budgetten

  Met meer dan 65 jaar ervaring in de sector heeft Brilliant uitgebreide know-how waardoor elk jaar aan te bieden van brede bereiken van armaturen. De winkel groeit volgens de verwachtingen van het publiek. Maar of het nu gaat om residentiële verlichting of oplossingen gewijd aan professionals, het Duitse merk weet de aandacht trekken van het publiek met de prijzen en de kwaliteit van zijn creaties. Volgens de feedback van veel consumenten, de Brilliant lampen onderscheiden zich door hun functionele en elegante design. Maar het punt dat weerom overkomst houdt is tarieven. De voorgestelde marges zijn aangepast aan alle budgetten.

  Om dit te doen, zijn de makers verzekerd dat al hun apparatuur in vele modellen toegankelijk voor alle budgetten komt. De klassiekers zijn het meest populair vanwege hun goede kwaliteit-prijsverhouding. Nochtans, zelfs met de nieuwe trend, het merk kon het juiste evenwicht te altijd bereiken om te voldoen aan haar klanten te vinden. Als voorbeeld, kunnen we de zaak van muur lichten 3 lampen lamp Brilliant. Armaturen bestaan uit een structuur in aluminium, chroom. Het frame is compatibel met een roterende schijf. Deze functies kun je denken aan een redelijk duur product. En nog, deze lamp is zeer betaalbaar in termen van kosten.

  Zeker betaalbare voorgesteld verlichting systemen die functionaliteit en esthetiek combineren

  Het feit dat de prijzen van Brilliant lichte producten het beste op de markt zijn doet niet af aan het feit dat ze ook van een zeer hoge kwaliteit zijn. De ontwerpers zijn geweest kundig voor twee hoofdkenmerken te produceren als goede modellen combineren: functionaliteit en esthetiek. Als het Duitse merk is altijd geïmplementeerd voor technologische vooruitgang in zijn vakgebied om haar verlichtingssystemen nog praktischer.

  Momenteel biedt het merk laag verbruik verlichting uitgerust met LED-lampen, economisch en ecologisch. Professionals hebben zelfs vastgehouden aan deze functionele kant benadrukken door het aanbieden van voorzieningen die op afstand kunnen worden aangestuurd via een mobiel apparaat. Op sommige modellen het Brilliant merk bureaulampen of muur schansen, kan de intensiteit van de kleur licht en diffuus worden aangepast met een paar muisklikken dankzij een eerder geïnstalleerd op een smartphone of tablet app. Met betrekking tot de esthetische weergave, zijn de makers meestal afhankelijk van een sobere en elegante stijl aangepast aan alle soorten interieurs.

 • Côté Lumière

  Côté Lumière biedt live fabriek kwaliteit armaturen.


  Gespecialiseerd in de verkoop van verlichtingsarmaturen sinds meer dan 7 jaar, biedt Côté Lumière u nu met plezier haar selectie lampen aan. 
  De voorgestelde producten zijn zorgvuldig geselecteerd in termen van kwaliteit en in directe fabriek prijzen. De armaturen zijn getest om te voltooien van ons assortiment van kwaliteitsproducten en met een prijs beschouwd als altijd dat de meest concurrerende ten opzichte van de marktprijs.
  Collectie van lichten, voorgesteld door kant licht is voornamelijk gespecialiseerd in technische architecturale verlichting voor indoor en outdoor, bieden wij ook decoratieve armaturen en lampen plezier liven omhoog uw binnenkant.
  Onze verlichting is vervaardigd met edele materialen en duurzaam zoals aluminium, ze zijn uitgerust met top kwaliteit LED om aan te bieden u producten die u in volledige tevredenheid van de tijd brengen zal.

  Al onze lampen zijn gegarandeerd voor 2 jaar.

 • Eglo

  Eglo: armaturen die de werkelijke van de consument behoeften

  Sterke van de Oostenrijkse wortels, het merk Eglo was in staat om verder te gaan naar het zich nu als een van de belangrijke referenties in de wereld van verlichting. Sinds de lancering in 1969, was het bedrijf voorbestemd om een mooie toekomst. De passie die reed van haar stichter, Ludwig Obwieser, werd van zeldzame intensiteit. In een paar jaar, de lampen van het merk Eglo snel geëvolueerd om hem op te leggen zich op de Europese markt en daarmee tot internationaal uit te breiden. Vandaag, het merk is aanwezig in meer dan 130 landen over de hele wereld en is voortdurend de ontwikkeling van nieuwe markten beter verbinden met het publiek.

  Lichtsystemen vervaardigd volgens de evolutie van de markt

  Of in de sector van de woon- of professionele verlichting, worden de verwachtingen van de consumenten gedwongen om voortdurend evolueren. Beter kennismaken, moeten topmerken verlichting nemen van nieuwe technologie om hun producten, en altijd tonen grote vindingrijkheid in elk van hun creaties. De beste, zoals in het geval van Eglo merk, moet zelfs kundig voor wekken van nieuwe trends, om de invloed van de markt.

  Het bedrijf heeft gewerkt met gerenommeerde ontwerpers begeleidende hem in elk van zijn projecten om te suggereren nog origineler verlichtingssystemen. Ideeën voor nieuwe producten worden verzameld op het niveau van de markt. Ze worden vervolgens geëvalueerd en bestudeerd door deskundigen die confieront ze dan de ambachtslieden. De laatste zal ervoor zorgen om te maken hen gebeuren.

  Dit resultaat van de unieke stukken van creatieve proces vind appliques serie Almeida lampenkap. De armaturen zijn ontwikkeld aan te passen aan elke kamer of het nu de privé kamers of ruimtes om te wonen. In het geval van de slaapkamers van kinderen in de collectie die quixi toegepast, ontwerpers gericht op de behoeften van gezinnen. Deze vriendelijke ontwerp decoratieve lampen brengt meer vrolijkheid en warmte in de kamers van jonge mensen.

  Armaturen combinatie van traditie, moderniteit en ontwerp

  Het succes van de groep Eglo is zeker niet het resultaat van toeval. Het is vooral het vermogen van de onderneming trouw zijn wortels blijven terwijl het weten van een moderne visie dat kon hij snel competitie staan. Inderdaad, door elk van de creaties van het merk, de consument zal niet nalaten te observeren deze kleine mix van tradities, culturele invloeden, eenvoud en innovatie die kenmerkend is voor het teken.

  De record is origineel, zeker decoratieve en ontwerp. En hoewel het bereik zeer is breed (meer), de passie en de deskundigheid van de ontwerpers zijn geopenbaard wordt door elke lamp op de markt. Eglo engagement gaat veel verder dan die van een eenvoudige lamp omdat de makers persoonlijke aandacht voor elk van hun projecten geven. Het is dankzij al deze waarden dat armaturen, zoals rechthoekige buitenmuur van de collectie Alamonte, onmiddellijk de aandacht van het publiek hebben bereikt sinds de lancering.

 • Elimex

  Elimex: een zekere waarde om uw huis uit te rusten!

  Elimex is een naamloze vennootschap (SA) die gespecialiseerd is in de groothandel in elektrische, elektronische en verlichtingsapparatuur. De hoofdzetel is gevestigd in België, in Brussel. Deze distributeur brengt het merk Elix Belgium en vele andere op de markt. In de verlichtingsmarkt zijn gloeilampen van het merk Elix een referentie. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in de grote bouwmarkten. Het assortiment is echter niet beperkt tot verlichting, of omvat andere apparatuur zoals connectoren, draden en kabels, telefoon, enz.

  Om terug te keren naar zijn geschiedenis, Elimex is een bedrijf dat in 1963 werd opgericht door Georges Kohner en Georges Goossens. Het is een groot bedrijf dat sinds zijn oprichting een reputatie heeft opgebouwd. Oorspronkelijk was het actief in de distributie van elektronische componenten en dakantennes. In de loop der jaren heeft het bedrijf zijn werkterrein uitgebreid en biedt het nu elektronische systemen, elektronische accessoires en meetinstrumenten aan. Deze producten zijn verkrijgbaar aan de Côté Lumière.

  Een assortiment armaturen met een unieke stijl

  Elimex' verlichtingsoplossingen zijn ontworpen voor de residentiële markt. Dit zijn armaturen, centrale voedingen, domino's en vele andere. De armaturen van dit merk zijn vrij basic in hun ontwerp. Ze zijn a priori functioneel om uw interieur te verlichten. Elimex ontwerpers vertrouwen op ruwe en tijdloze materialen voor alle interieurstijlen. Als specialist op het gebied van verlichting eert hij de lamp voor zijn ophangingen, wandlampen en zelfs straatlantaarns. Een stijl die specifiek is voor het merk en die zich onderscheidt van de massa. Deze armaturen zijn ontworpen om te passen in moderne, vintage, industriële, Scandinavische en klassieke woningen.

  Elimex straatlantaarns hebben een zeer originele stijl die zich onderscheidt van de gebruikelijke modellen. Ze kunnen zelfs zonder lampenkappen worden gebruikt. Hetzelfde geldt voor de toepassing ervan. Combineer het eenvoudigweg met de gloeilampen van het merk met zichtbare LED-gloeidraden. Ze stralen echter een warm licht uit om uw leefruimte op te fleuren. In een andere, grotere versie zijn de armaturen in de Atelier collectie voorzien van een lampenkap of zelfs een klassieke reflector, maar zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren: zwart, wit, zilver, chroom. In de wandversie is de scharnierarm instelbaar om het licht naar een bepaald deel van de ruimte te sturen.

  Voor buitenverlichting zijn Helix-bolders het perfecte licht voor het verlichten van een steeg, parkeerplaats, terras, tuin of ingang van uw huis. Het wordt gekenmerkt door hun 5 W SMD LED-lamp met een levensduur van 25.000 uur. In dezelfde collectie zijn er buiten wandlampen ontworpen om de grillen van de tijd te weerstaan. De producten uit het Helix-assortiment zijn in ieder geval gemaakt om lang mee te gaan. Bovendien zijn ze gemaakt met een speciale staalsoort die het apparaat tot 6 keer meer beschermt tegen corrosie dan een conventioneel roest effect.

  Elimex-rails, hoogwaardige stroomvoorzieningen

  Voor uw elektrische installaties heeft Elimex allerlei soorten rails om uw armaturen van hetzelfde systeem te voorzien. In het besef dat de lineaire connector altijd essentieel is, ontwikkelt Elimex verschillende oplossingen als centrale voeding. Voor het ontwerp van het merk wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen in combinatie met een modern en innovatief design. De meeste rails hebben een zeer harmonieus modulair concept. Bovendien zijn hun gepatenteerde en bekroonde systemen gemaakt van een hoogwaardig aluminiumprofiel. • Faro Barcelona

  Faro Barcelona: Spaanse uitmuntendheid in verlichting

  Voor Faro Barcelona begon het avontuur in de wereld van verlichting in 1945. Aanvankelijk werd het bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van bureaulampen. Maar activiteiten geleidelijk gediversifieerd als consument moet veranderen in de sector. Voor meer dan 60 jaar, heeft het merk te onderscheiden van de concurrentie door middel van zijn originele creaties en de voorbeeldige kwaliteit komen. Vandaag, zijn de armaturen Faro Barcelona verlichtingssystemen beschikbaar in meer dan 90 landen en zichzelf als onderdeel van de beste referenties op de markt.

  Geboren uit een passie voor licht armaturen

  Als Faro Barcelona heeft weten te krijgen een reputatie wereldwijd, met name door de groeiende passie die de ontwerpers bezielt. Dit enthousiasme, getint van goede wil, drijft hen altijd het voorstellen van oplossingen die voldoen aan de verwachtingen van het publiek. Alles wordt uitgevoerd om te maken, jaarlijks nieuwe collecties van lampen en verlichting ontwerpen en moderne media. Wat onderscheidt het Spaanse merk van competitie, is het vooral zijn dimensie e-bedrijf bestaande uit een enkele dropshipping gedeelte en een innovatieve interne laboratorium. Deze faciliteiten konden ze voor de productie van de originele stukken ontworpen met inachtneming van de normen in termen van kwaliteit.

  Geïllustreerd, bijvoorbeeld door middel van de kenmerken van de armaturen van de essentiële lijn. Hangende lampenkappen verbeeld door de ontwerpers combineren elegantie en eenvoud voor de weergave van uitstekende tijdloos. De Interieurlampen zijn, elk gevormd een mooie metalen structuur, een kap in wit textiel en een zeker functionele lamp. De kubussen collectie Karmen cement appliques voor eigenaren die willen voltooien van de verlichting in de kamers met voedsel als de woonkamer, de woonkamer of keuken, zijn hoogst-geadviseerd. Lichte objecten onopgemerkt niet met hun formulier ontwerpen en hun twee richtingen warme en aangename verlichtingssysteem. Ook zijn onderdelen verkrijgbaar in verschillende kleuren voor een meer decoratief.

  Verlichting ontworpen door deskundigen

  De expertise is altijd een actief in een zich ontwikkelende gebied geweest als verlichting. Het is voor deze reden dat het Catalaans teken blijft om aan te tonen van innovatie en een groot gevoel van knowhow in al haar activiteiten. Naast ontwerpers die er zijn om te veronderstellen van elke kamer collecties Faro Barcelona, heeft het bedrijf een team van deskundigen dat wordt gecontroleerd of de verschillende aspecten van de producten. Weerstand tegen gebruik, verlichting kracht, energie en andere consument-niveau, alle functies worden doorgegeven om te ziften door middel van verschillende tests, studies en simulaties.

  Deze aanpak heeft toegestaan het merk te maken van armaturen en aangepaste lichtoplossingen altijd voldoen aan de verwachtingen van het publiek. Consumenten zijn, bijvoorbeeld, dat velen hebben hun tevredenheid geuit na het zien van de prestatiekenmerken van schansen van de muur en plafond verlichting buiten Orgler Kaprun ronde. Lampen frame is gemaakt van messing en zeer resistent doorzichtig glas (index IP65) perfect aangepast aan de externe omstandigheden. De kleur en de kracht van de diffuse verlichting werden geselecteerd om een aangename sfeer te creëren.

 • Flos

  FLOS: vet en zeker innovatieve creaties

  Sinds de oprichting in 1962 door Dino Govina en Cesane Cassina, is Flos gepositioneerd als een van de leiders in de markt voor apparatuur en materialen van lichte merken. Het Italiaanse merk is vooral bekend om zijn architecturale en decoratieve ontwerpen. Al meer dan 55 jaar, het succes van het bedrijf ligt in zijn vermogen te stellen verlichting trend en innovatieve bereiken de behoeften van consumenten, of het nu die personen of die professionals. Maar om dit resultaat te bereiken, moest het bedrijf samenwerken met ontwerpers en de wereldwijde reputatie liefhebbers zoals de broers Castiglioni en Tabia Scarpa.

  Ontworpen door gerenommeerde ontwerpers design lampen

  Volgorde te maken biedt die zijn altijd in staat om zo veel consumenten te verleiden, Flos geweest kunnen rekenen op de expertise en ervaringen van professionals en gerenommeerde ambachtslieden die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de producten zich onderscheiden van die van de competitie. Dus, de samenwerking met bepaalde designers in het bijzonder (met inbegrip van de zoon van de beroemde architect Carlo Scarpa) hielp het Italiaanse merk om stukken te maken zoals de iconische Castiglioni ARCO lamp en het beroemde spectaculaire Philippe STARCK's Flos Superarchimoon.

  Op dit moment verlichtingssystemen aangeboden door het merk gediversifieerd in om beter aan te passen aan de realiteit van de markt. Er is bijvoorbeeld de afgunst van professionals bieden een modern en ontwerpen van apparatuur door muur-plafond van de Glo-Ball-collectie. Ook werden de lampen gemaakt door de grote Jasper Morrison, een ontwerper die bekend staat voor zijn originele en functionele ontwerpen. De binnenverlichting onderscheiden zich door hun uiterlijk, maar vooral door het diffuse licht van hun mondgeblazen glas.

  Een ander voorbeeld, de straatverlichting van het bereik Kelvin waarmee liefhebbers wilde tonen hun vermogen om het aannemen van de nieuwe technologieën die beschikbaar zijn in hun gebied. Vervolgens bestaan media uit een draaiende plat vierkante kop tot 355 ° verstelbare 360 ° evenals wapen. Over licht, makers hebben gekozen voor een van de verstelbare verlichting intensiteit LED lampen.

  De kunst van het creëren van nieuwe trends in de wereld van verlichting

  Een merk moet om haar leidende positie in de sector van activiteit, kunnen beïnvloeden de trend, maken van de behoeften. FLOS heeft altijd graag te nemen van dit beginsel door het creëren van vet lichtgevende systemen die uiteindelijk waar pictogrammen geworden. Om dit te doen, het Italiaanse merk niet aarzelt om te exploiteren van nieuwe ideeën, nieuwe horizonten. Deze kunst van experimenten heeft toegestaan het merk te manipuleren materialen om revolutionaire structuren te maken, maar ook voor het koppelen van technologische innovaties om meer adequate oplossingen te bieden.

  Verzonken plafond verlichting uit de Skygarden van verrassende collectie zoals apparatuur zijn het resultaat van al deze mooie waarden. Onderdelen bestaan uit een drager in een gegoten aluminiumlegering overwonnen door een mooie glazen diffusor. En hoe zit het met de Ktribe S3 lijn schorsingen? Een perfecte combinatie tussen moderniteit en design te geven een duidelijk hedendaagse verlichtingssysteem.

 • Giarnieri

  Italiaanse licht Giarnieri

  De collectie Giarnieri is een fabrikant van Italiaanse topsegment lichten uitzonderlijk aanbod resoluut hedendaagse lampen.
  De aandacht voor detail kenmerkt de kwaliteit van producten die zijn gemaakt in Italië.

  De geest van Giarnieri is het aanbieden van een nieuw perspectief op de wereld van design lampen.
  Een paar fijne lijntjes zijn genoeg te trekken van de contouren van een lamp op een subtiele manier van licht in een leefruimte.
  Als een kunstwerk, wordt de focus naar het formulier dat de blik zal vleien gebracht. De magie zal gecreëerd worden door een spel van de schaduwen en lichten aanbieden van teken verlichting en perspectief op de lamp.

  Ervan overtuigd dat het ontwerp van moderne inrichting moet georiënteerde ecologie en energie prestatie. Al hun lampen zijn uitgerust met systemen die gebruikmaken van uitsluitend kwaliteit en verwisselbare LEDs.

  Presentatie van sommige producten uit de Giarnieri collectie

  Een plafondlamp, LED wall of een lichtpunt opschorting schorsing Italiaans design resoluut modern, het bereik van de daling zal u verleiden met zijn eenvoudige vorm verwijst naar een ronde van rook. De vintage stijl van de jaren 1960 wordt geëerd door de fijnheid van de structuur en de achtergrondverlichting.

  Nostalgie en fan van video games van de jaren 1980, de Pixel-lamp brengt ons subtiel dergelijke een knipoog naar dit universum. De lamp in gelakt aluminium was gegraveerd formulieren te laten verschijnen van een tekening van de lichten die herinnert aan de gevolgen van de programmacode. Deze lamp is ontworpen om LED wall, opschorting of LED plafond licht worden geplaatst.

  KAMAK of de kunst van de achtergrondverlichting.
  Dergelijke een zonsverduistering, Kamak geldt is samengesteld uit twee metalen bollen die speelt een spel van schaduw en licht door de magie van de achtergrondverlichting. De reverb-effect zal het trekken van een maan die de zon op uw muur omarmt.

 • Grok by Leds C4

  Armatuur ontwerp Grok door LEDS C4


  Grok is onderdeel van de groep van Leds-C4, één van de grootste fabrikanten van Spaanse armaturen. Het biedt zowel technische en decoratieve kwaliteit lampen. Dit merk verleidt met zijn gevarieerde stijlen armaturen. Inderdaad, of puur design, architectural of klassieke stijl, er zijn voor iedereen op Grok.

  In 2016, Grok Lighting de Duitse Design Award voor zijn onzichtbare collectie heeft ontvangen. Het won een award in de categorie van de Excellence voor het ontwerp van het product.

  LEDS - C4, aan de andere kant bestaat voor meer dan 40 jaar gedurende welke zij veel heeft geëxperimenteerd. Van ontwerp tot productie, door de ontwikkeling van lampen, is Leds-C4 een compleet en ervaren bedrijf. Het biedt haar diensten in 140 landen overal ter wereld volgt. De groot merk biedt overdekt en gevarieerde buitenverlichting en onderscheidt zich door zijn flexibiliteit, zodat maatwerkoplossingen.

  De wil van Leds-C4 is te maken van de comfortabele woonruimte. Door de invloed van licht is het mogelijk om te veranderen de perceptie van de verschillende plaatsen. Ervaring en kennis die zijn benut voor de eindverbruiker.

 • Il Fanale

  Il Fanale: Italiaanse armatuur met originele en tijdloze creaties

  Met ruime ervaring in de behandeling van de traditionele metalen, Fausto Dalla Torre en diens vrouw besloten Luisa Martin hun armaturen in 1949 productie bedrijf. Verlichtingssystemen geboren van dit geweldige initiatief onmiddellijk trok de aandacht van het publiek. Elke tentoonstelling toonde de passie en expertise van makers zodat het Italiaanse merk onmiddellijk steeg tot de rang van de bekendste merken. Fanale lampen onderscheiden zich door hun zeer mooie afwerking, hun elegantie en hun originaliteit. Functies waarmee u gemakkelijker een echt tijdloos licht apparatuur.

  Geboren uit passie en werk verlichting

  Te onderscheiden van andere fabrikanten in een tijd waar concurrentie op zijn hoogtepunt was, had Fausto Dalla Torre en zijn vrouw om aan te tonen een sterke vastberadenheid en toewijding. Het echtpaar wist vooral vooruit bij de uitvoering van alle knowhow die het heeft verworven in de kunst van het vormgeven van de traditionele metalen, maar ook door het cultiveren van deze passie die hem drijft goed totdat hij op het gebied van verlichting werkte. Deze verschillende kwaliteiten, die hebben bijgedragen aan de makers voor het ontwerpen van unieke armaturen en hun bedrijven leiden tot succes.

  Onder de stukken die onmiddellijk de aandacht van de consument, hebt bijvoorbeeld de kap van de collectie IL Fanale appliques. Lampen ontwerp is geïnspireerd uit de elementen van Scandinavische, rustieke stijl die herinnert aan de specifieke kenmerken van de noordelijke thema decoratie. De structuren bestaan uit een Elise S1 diffuser in messing gegarneerd met een groot wit licht glas en zwart rebrule rand. Het licht is discrete, elegante en brengt een vleugje gezelliger in de salons van het huis.

  Degenen die liever wil de kant eigentijds en modern in hun buiten ruimten zal zeker waarderen het esthetische aspect, evenals krachtige en zeker functionele verlichting van rechthoekige buiten schansen Decori Parete. Natuurlijk, het is hier dat een paar illustraties sinds Fanale collecties ook andere soorten lampen binnen en buiten.

  De voortreffelijkheid van de kwaliteit "Made in Italy".

  Met Il Fanale toont de "Made in Italy" een zeer speciale kenmerk is de unieke kwaliteit. Maar om te houden van dit richtsnoer, moest de ontwerpers onderzoek van technische en materiaal te altijd onderscheiden van de concurrentie. Het merk werkt bovendien voortdurend met ontwerpers en gepassioneerde architecten. Deze cultuur van uitmuntendheid heeft geholpen het teken van grote projecten, zowel op de nationale en internationale niveaus.

  Deze aanpak, bijvoorbeeld geboorte gaf aan de mooie stukken van Bekijk de collectie. Armaturen, zoals grote industriële schorsingen, verschijnen schoon, essentiële regels biedt uitzonderlijke decoratieve. De structuren hebben zes verstelbaar hoofd en arm scharnierend voor meer originaliteit. En met hun zeer elegante vintage design, lampen zeker hun plaats zal vinden in de mooiste salons, eetkamers of woonkamers.

 • IP44

  Buiten armaturen van de Hoogduitse van IP44 bereik


  High-end sector van de buiten verlichting, verlichting van merk IP44.de bindt Duitse kwaliteit, knowhow en technische innovaties LED.

  Filosofie:
  IP44 wilde maken buiten armaturen met een ontwerp en kwaliteit dezelfde of zelfs betere lampen normaal ontworpen voor binnenshuis.
  Het doel is meer dan 25 jaar het creëren van een perfect esthetisch design en een kwalitatief hoogwaardig product met als fundamentele overtuiging dat elke plek een groot licht verdient.
  Wat onderscheidt IP44.de van andere merken van lichten is de combinatie van een uitzonderlijke esthetische look met een perfecte functie.

  Geschiedenis:
  Reseller van armaturen voor drie generaties, de IP44 bedrijf gestationeerd in Rheda-Wiedenbrück zorgde voor de verkoop en advies van personen om studie in verlichting. Angstig om te kunnen bieden aan hun klanten van de outdoor producten van kwaliteiten, in 1993 IP44.de wordt gemaakt. Het doel was om robuust en geschikt voor externe beperkingen armaturen. 
  De keuze van duurzame materialen, componeren hun lampen zoals glas, RVS of aluminium en LED (IvyLight) van hoogwaardige elektronische componenten maken hun buitengewoon effectieve en duurzame lampen.

  De oorsprong van de naam:
  Verbinding maken met de afdichting van een lamp, verwijzen we naar een industriestandaard thats IP- of index van bescherming:
  Index van bescherming (IP)
  IP44 wijst een armatuur die is beschermd - IP4 tegen sterke oversten bij 1 mm en een beschermingsklasse IP-4 tegen splash water vanuit alle richtingen.

  Als een lichtpunt dat een IP44-beschermingsklasse heeft, betekent dit dat het is robuust en geschikt voor buitengebruik. In antwoord op de eisen van de producten gemaakt door het bedrijf, werd de naam van het bedrijf gevonden.
  Conservatief op het gebied van normen en kwaliteit, en met name de zorgvuldigheid in de details van de productie, codenaam (.de) werd toegevoegd aan de merknaam (IP44) wil de Duitse kwaliteit.

 • Kare Design

  KARE Design: stijlvol Motley design lampen

  Het Kare Design merk is momenteel een van de meest invloedrijke in de wereld van design en verlichting. Maar om te bereiken dat niveau, heeft het bedrijf moest vaststellen van beste praktijken, vet initiatieven nemen om beter te onderscheiden van de concurrentie. De structuur werd in 1981 opgericht door Jürgen Relter en Peter Schönhofen. De jarenlange ervaring altijd geweest zijn hoofdactivum. De ontwerpers van het Duitse merk verworven hebben inderdaad unieke expertise dat, vermengd met grote passie, wordt een bron waarin hij(zij) originele ideeën en altijd innovatieve. Lampen en accessoires Kare Design zijn beschikbaar in meer dan 40 landen en behoren tot de populairste stukken op mondiaal niveau.

  Unieke armaturen aan een onconventionele sfeer

  Als de functionele kant van verlichting altijd een essentieel aspect is geweest, worden de Duitse merk wil verder gaan op de vooronderstelling dat armaturen gebruikt om te creëren een bijzondere sfeer in een ruimte. Deze aanpak duwt ontwerpers om unieke ontwerpen te maken. Zodat het licht een onconventionele sfeer genereren kan, duurt het uit de doos en aanbod ongebruikelijke systemen.

  Lichten moeten worden gebruikt ter versterking van de karakters van elk van de kamers van een huis. Door te kiezen voor kroonluchters en Kare Design schorsingen, de consument zal geen moeite om te maken van deze sfeer aangenaam, gastvrij en vol van leven die kenmerkend is voor met name de living room, de woonkamer en eetkamer. In de keuken of kantoor, zal het zich richten op de praktische kant van verlichting. Het lampje moet sterk genoeg zodat kunnen we beter zicht op het werkplan of het midden eiland.

  Naast de intensiteit van de verlichting, wordt het ontwerp van armaturen ook rekening gehouden. Makers spelen meestal op de kleuren en de materialen om een authentiek stuk afhankelijk van het type van interieur, maar ze kunnen ook het ontwerpen van heterogene elementen. Dus, bijvoorbeeld, kunnen degenen die sterke en moderne kijkt liever kiezen voor appliques Parecchi zwart horizontale Kare Design. Voor een zeker bijzondere sfeer, zal helderheid en temperatuur van de verlichting afhangen van de kleur van de kap.

  Het licht is ook synoniem met decoratie

  Het decor, het is waarin wordt gewezen op de gekozen interieur stijl. Armaturen voor de ontwerpers van het Duitse merk, kunnen ook echte decoratieve elementen worden. Bovendien is het feit dat Kare Design motto is de "joy of decoratie" geen toeval. Makers zoals vorm verlichting door te kiezen voor vormen en kleuren en zelfs extravagante, originele materialen. De Deco klassiek tot het meest buitengewone uitleveringen, bereiken van armaturen van het teken bevatten lampen aangepast aan de smaken en verlangens van elk. Sommigen zullen waarderen, bijvoorbeeld, industriële stijl en dierlijke aspect van de Spider kroonluchter. Terwijl anderen zal worden verblind door de zeer elegante vintage van de kant van de lantaarnpaal Bown.

 • Kartell

  Kartell: veelzijdige armaturen aan zeker originele esthetiek

  De lampen zijn een of andere manier, kunstwerken die zijn de uitdrukking van de emoties en de passie van degenen die ze hebben gemaakt. Giulio Castelli en zijn vrouw Anna heb perfect begrepen dit toen ze besloten om te lanceren hun verlichting in 1950 apparatuur productiebedrijf. Het merk Kartell werd geboren uit de wens om de nuttige met het aangename combineren en ontwerp van armaturen zeker design en functionele modellen. De creaties van het Italiaanse merk staan bekend om hun veelzijdige kant en hun zeer verschijning. Ontwerpers richtte zich vooral op een zeer speciaal materiaal: kunststof. Een voorkeur die hen een echte bekendheid in de wereld van luxe verlichting heeft verdiend.

  Functionele en innovatieve lichtsystemen

  Aangezien het is ontworpen om te verlichten, moet een lamp eerst en vooral functioneel zijn. Kartell, mensen zijn zich bewust van het belang van deze functie. Dit is de reden waarom ze blijven om te experimenteren met nieuwe technologieën en nieuwe productietechnieken. Deze wens voor ontwerpers om te innoveren kan ook worden gezien door de gebruikte materialen.

  Dankzij de vooruitgang, hebben de makers slagen om te verrijken het plastic en geef hem nieuwe eigenschappen. Het materiaal wordt robuuster, flexibeler en transparanter op sommige media. De structuur is bestendiger tegen verwering tijdens het weergeven van een goede reputatie esthetische. Bijvoorbeeld, is het resultaat heel verrassend met Collecties Neutra en Ge lichten. De schorsingen hebben een optimale lichtuitvoer aangepast aan verschillende delen te leven binnen.

  Zwevende lampen Neutra ontworpen door de grote die Ferruccio Laviani, bijvoorbeeld vindt, hun plaats in hedendaagse eetzalen. De witte inner diffusor Opal concentreert het licht en biedt dus een zeker uniforme verlichting. De ondoorzichtige Ge-schorsingHet is perfect in een huiskamer in de klassieke stijl of industriële. Voor een nog meer decoratieve verrichting of een meer verfijnde sfeer bestaan de creaties in verschillende kleuren, maar ook in de transparante en ondoorzichtige versies.

  Kunststof, altijd in het hart van de "lichte revolutie" Kartell

  De Kartell merk professionals hebben gekozen zich te richten op de plastic, als vooral omdat ze het potentieel van deze ietwat ongewone materiaal ontdekt. Goed gewerkt, verandert het materiaal in een sensuele en kostbare materiaal. Het Italiaanse merk heeft, bijvoorbeeld, de kenmerken van PMMA (polymethylmethacrylaat) benut. Deze thermoplastisch polymeer bekend als plexiglas is verwant aan het glas, wanneer het wordt verwerkt volgens sommige methoden.

  De structuur is licht maar zeer sterk. Echter, de echte specificiteit van dit soort kunststof is de mogelijkheid voor het verzenden van een meerderheid van zichtbaar licht (of 92%). In combinatie met de LED-technologie, kunt met deze functie verkrijgen van verlichting van hoge kwaliteit, zoals kan worden gezien met de lampen aan te vragen of de lampen van de collectie Toobe. Bovendien mogen niet vergeten dat het plastic vrij eenvoudig is te behandelen op het gebied van het kleuren systeem.

 • Leds C4

  LEDS C4: keuze van elegantie en prestaties

  Gemaakt in 1969 tot Lleida in Spanje, behoort Leds C4 tot de meest invloedrijke merken in de wereld van de verlichtingsapparatuur. Zijn jarenlange ervaring hebben geholpen het merk uit te breiden haar activiteiten in meer dan 140 landen over de hele wereld. Het bedrijf heeft op dit moment veel productie eenheden om de productie voldoet aan de behoeften van de markt. Een merk vol is, Grokook werd opgericht in 1986. Deze structuur is vooral gewijd aan het ontwerp van de bovenkant van het bereik van de moedermaatschappij. Wat het ook is, of het nu binnen of buiten, lampen de Leds C4-creaties zijn de delen van een zeer hoge kwaliteit combinatie van elegantie en prestaties. Voor meer dan 40 jaar, het merk gehouden nauwgezet te respecteren zijn motto: "licht is leven".

  Verlichting ontworpen door design en verlichting deskundigen

  Het geheim van het Spaanse merk wereldwijd succes is gebaseerd op haar vermogen om te stellen verlichtingssystemen originele en trends. Om dit te bereiken, moest het bedrijf bellen designers en experts die sprak in elk stadium van haar evolutie. Sinds haar oprichting in 1969, is Leds-C4 geslaagd de technieken en innovaties die inherent zijn aan haar bedrijf te nemen. Het gebruik van smeedijzer in het ontwerp van de structuur van de armaturen op de LED-revolutie met behulp van glas en de vaststelling van de kenmerken van de verschillende bestaande stijlen, het teken heeft gebruik gemaakt van alle beschikbare middelen.

  Het resultaat van deze geweldige ervaring uit de collecties van lampen aangepast aan de verschillende soorten interieurs, evenals productlijnen gewijd aan professionals. Enkele creaties ook verdienen te worden vermeld. De schorsing Neo metaal is, bijvoorbeeld, een van de stukken die overeenkomen met de expertise van professionals in het ontwerp. Dit armatuur wordt gekenmerkt door zijn vintage trend die de deco in een woonkamer of een eetkamer markeren zal. De verstelbare stoffen lampenkap-VirginiaEchter geeft met een mooi vleugje moderniteit. Zeer elegante moderne stijl en zijn aangename verlichting brengt meer originaliteit en comfort in de woonkamers van de meer moderne woningen.

  Een groot aantal lampen voldoen aan de verwachtingen van de consument

  Voldoen aan de behoeften van de consument, rekening houdend rekening trends, maar ook de ontwikkeling van de markt, dat is de belangrijkste uitdaging voor elk merk in de wereld van verlichting. Dit beginsel, Leds-C4 heeft begrepen en erin geslaagd te nemen in de oprichting van elk van zijn productlijnen. Dus, naast zijn lampen design met strakke lijnen, biedt ook architecturale en technische systemen. Het doel is dan om te diversifiëren van de aanbiedingen.

  Professionals gebruiken om dit te doen, alle beschikbare materialen (staal, PVC, smeedijzeren, aluminium, glas, polycarbonaat en andere). Daarnaast is het bedrijf sticklers in respect voor duurzaamheid en veiligheid van apparatuur normen, alsook die met betrekking tot de energie-economie. Onderdelen zoals de lantaarnpaal Moonlight IP44 en de onzichtbare schorsing Grok perfect illustreren deze aanpak.

 • Linea Verdace

  Linea Verdace: ontwerp voor alle stijlen

  Geboren uit het initiatief van een paar (Verdat), die altijd een grote passie voor binnenverlichting heeft. Het merk Linea Verdace werd al snel bekend sinds haar oprichting in 1969. Belgisch onderwijs is gebaseerd in Antwerpen en aan het eind van de jaren 1960, begon haar activiteiten uitbreiden naar de Luxembourg. Zeer snel, werden de creaties van kleine bedrijven verdeeld overal in Europa en in vele landen over de hele wereld zoals Rusland en Nieuw-Zeeland. Vandaag, behoren Linea Verdace armaturen tot de meest populaire markt. En naast haar Interieurlampen, het merk onderscheidt zich ook voor haar ondersteunt ontwerpen van buitenverlichting.

  Lampen Linea Verdace schorsingen: technische verlichting...

  Al aan het begin was terwijl ze was nog steeds bekend in België, Linea Verdace beroemd om het technische aspect van de verlichtingsapparatuur. Het merk is het materiaal en de prestaties van lampen om modellen van steeds efficiëntere armaturen kunnen werken. Momenteel, dankzij de technologische vooruitgang op het gebied, zijn de faciliteiten nog effectiever. Dus, zijn lineaire schorsingen van het merk bijvoorbeeld afgestemd op alle onderdelen. Met hun krachtige en zeer functionele verlichting zullen de lampen met name effectief als belangrijkste lichtbronnen in (de woonkamer of eetkamer) woonkamers.

  De schorsing armatuur kan worden geplaatst boven de centrale eiland, het werkprogramma of de eettafel voor een zeker bevredigend rendering. De lichtintensiteit kan worden aangepast volgens de grootte of de configuratie van de kamer. Als dit laatste zeer ruim is, is het mogelijk om de schorsing door een paar plekken of muur schansen.

  Natuurlijk, in een moderne, industriële of hedendaagse interieur vindt Linea Verdace lineaire schorsing ook zijn plaats in de woonkamer of de woonkamer. Het verstrooide licht zal het verbeteren van de kant van de klassieke en sobere kamer. Daarnaast apparatuur wordt geleverd in diverse kleuren. Door de meest geschikte kleuren kiezen, kunnen we gemakkelijk een nog verfijndere effect creëren.

  ... decoratieve light

  De trend is originaliteit en design op het gebied van decoratie, het Belgische merk ook gehouden om te voldoen aan de consument op dit gebied. Dus, hebben de ontwerpers lijnen van lampen en decoratieve verlichting gemaakt. Op de markt, staat het merk bekend om haar straatverlichting en originele kroonluchters. De creaties van de collectie van Michelangelo zijn onderdeel van de drukste.

  Straatverlichting vormige kroonluchter opgebouwd uit verlichte metalen wapens zijn enkele van de modellen die meteen een groot succes met het publiek waren. Media hebben een bepaald ontwerp, het is vergelijkbaar met die van een luxe kunstwerk. Deze verlichtingsapparatuur zijn geïnstalleerd in kastelen of de high-end hotels. De kroonluchters in dezelfde collectie, zoals versierd met bladeren goud te maken een prachtige bloemen aspect. Zij zullen zeker deel van de mooiste decoratie accessoires in een woonkamer of een kamertarief.

 • Lucide

  Lucide: een breed scala van interieur en exterieur armaturen

  Aangezien de behoeften kunnen snel evolueren en diversificatie van de markt, is het belangrijk dat een merk kan een breed aanbod van producten. Dit beginsel, Lucide te respecteren sinds haar oprichting in 1997 heeft gehouden. Naast hun passie voor hun activiteit, hebben de Belgische merk professionals ervaring opgedaan in de kunst van het voldoen aan de verwachtingen van de consument. Elk jaar, lanceerde het bedrijf meer dan 500 nieuwe verlichting modellen rekening houdend account nieuwe trends en de behoeften van het publiek. De apparatuur en verlichtingssystemen bestaan in verschillende kleuren en stijlen. De makers hebben bovendien ook in geslaagd aan te nemen van de nieuwste technologie om steeds innovatieve oplossingen.

  Een collectie van Interieurlampen gemaakt van stukken van verschillende stijlen

  Verlichting is een belangrijk onderdeel van de inrichting. Het is daarom dat in Lucide, liefhebbers hebben gekozen om te maken een volledige verzameling van decoratieve en zeker functionele interieur verlichting. Het Belgische merk is vooral te danken aan een breed aanbod van lampen aangepast aan de recente trends in interieur stijl. Onder de meest populaire creaties hebt u bijvoorbeeld De schemerlampen van Aldgate collectie. De modellen onderscheiden zich door hun originele ontwerp en hun prachtige afwerking. Onderdelen die geschikt zijn voor alle stijlen en zal vinden gemakkelijk hun plaats op een dressoir, een TV-meubel of een TVs met drie schappen. Met betrekking tot de juiste verlichting, makers hebben gekozen voor een homogene licht dat zal ietsje warmer en vriendelijker aan de sfeer van het interieur.

  Natuurlijk biedt ook armaturen voor specifieke stijlen. Naast hun praktische kant, worden de lichten gebruikt voor het markeren van het goedgekeurde ontwerp. Industrieel, retro, vintage, Scandinavische, moderne of anderszins, alle thema's zijn in aanmerking genomen ten behoeve van de consumenten. Classic en ontwerp van de lichten van de lijn Aldgate bijvoorbeeld, voldoen aan degenen die willen opruimen van hun kamer met een lichte sfeerverlichting van de lezen. Tot slot de collectie van Lucide binnenverlichting systemen ook wedstrijden op de oorspronkelijke shapes en kleurrijke voor kinderkamers.

  Een robuust en modern buiten verlichting

  Buiten ruimten moet verlichting vooral functioneel en aangepast aan de verschillende klimatologische omstandigheden. Bij Lucide, haken zijn ontworpen uit speciale materialen om de duurzaamheid. Wandverlichting en spots van het merk buiten Belgische staan bekend om de sterkte van hun structuur. Professionals hebben daarnaast ook gehouden te bieden sterke prestaties van verlichtingsarmaturen.

  We kunnen gemakkelijk zien deze voordelige aspecten door de lampen van de collectie Mirane. Frames zijn ontworpen voor natte ruimtes (beschermingsklasse geclassificeerde IP-44). Verlichting, hem, is optimaal omdat de apparatuur met behulp van een lage-energie-lamp die een duidelijk en functioneel licht geeft. Voor diegenen die meer innovatieve systemen, zijn moderne modellen als detector met klassieke Wandverlichting ook beschikbaar.

 • Moooi

  MOOOi van atypische en tijdloze armaturen

  Ongebruikelijk, intrigerend, verrassend, Moooi is een merk dat Nederlandse kennis en vernuft in de wereld van design en verlichting spreekt. Bovendien, zijn naam is niet van de uitdrukking "mooi" zin mooi of Nice in het Nederlands? Het merk werd in 2001 opgericht door twee grote liefhebbers: Marcel Wanders en Casper Vissers. De eerste is een getalenteerde ontwerper ambachtsman die enige ervaring in de kunst van schoonheid en esthetiek heeft. De tweede is een marketing specialist, die altijd heeft gedroomd van het werken in een structuur met grote affiniteit voor haar waarden. Samen creëerden zij een bedrijf waar we graag cultiveren de uniciteit, de moed en de humor. Succes was snel, verblindend. Moooi verlichting zijn zeldzame stukken van zeer hoge kwaliteit en originaliteit.

  Creaties geboren uit vet, innovatieve en creatieve visie

  Te onderscheiden van concurrenten, kan het door een gedurfde en innovatieve aanpak verdragen trotseren. Het Nederlandse merk ontwerpers hebben perfect begreep dit principe. Makers willen Moooi, ongewone ideeën waarmee ze kunnen offeren fantasierijke creaties te trotseren de grootste merken. De voorkeur van het prachtige punt van excentriek. Men nieuwe vormen. We koppelen de kleuren. Alles wordt heel duidelijk in de geest van de kunstenaar. Het resultaat belooft te worden van de oorspronkelijke en zeker verrassend.

  Deze wens om altijd nieuwe horizonten te verkennen geeft het teken de mogelijkheid om praktisch het uitvinden van nieuwe trends. Onderdelen zoals de Random Light en Raimond lichten allang verwijzingen in de markt. Een frame van zoon in bal-stalen strips met een lamp die verspreiding van een schitterende verlichting: het resultaat is gewoon uitstekend.

  Het merk is vooral bekend in de sector van residentiële verlichting. Consumenten dreigen te hebben onder de indruk van de wulpse structuur en het grafische aspect in staal geschilderd paardebloem straatverlichting. Het zelfde gaat met de kroonluchters van Heracleum-collectie. De elegantie en de decoratieve kant van de lichten zijn niet onopgemerkt gebleven en markeer de decoratie van de vele beurzen en moderne woonkamers.

  Lichtontwerp systemen ontworpen om te reizen door de tijd

  In de wereld van design is het vrij zeldzaam om te vinden van producten die een tijdloze stijl hebben. Voor een vette teken als Moooi, het is echter mogelijk dat dit resultaat door het voorstellen van twee concepten: de creatieve expressiviteit en liefde voor het detail. Voor ontwerpers, moet elk ontwerp wees creatief. Verbeelding moet worden geduwd aan het einde van zijn grenzen, als u wilt gemakkelijk zwemmen tegen de stroom en biedt ongebruikelijke systemen die door de tijd kunnen reizen.

  Merk heeft geleerd deze benadering in samenwerking met ontwerpers zoals Jasper Morrison, Bertjan Pot en Ross Lovegrove hernoemd. Met betrekking tot de detailhandel, moeten rekening worden gehouden met alle aspecten van de armaturen. Materialen, vormen, kleuren, helderheid, niets aan het toeval moet worden overgelaten. De weergave is gewoonweg verbluffend, zoals u met de keizer schorsingen zien kunt.

 • Moree

  Moree: een breed scala van armaturen en heldere furniture design

  Voor een innovatief merk zoals Moree niet de verlichting om enkele armaturen. Inderdaad, systemen kunnen worden onderverdeeld in veel items inclusief meubelen en decoratie elementen. Dus, het is heel goed mogelijk om een lichte koffie tabel die steeds dienen om sommige objecten, ook een functionele of decoratieve verlichting kunt uitzenden. Het Duitse merk heeft een ruime ervaring in de sector en momenteel positioneert zich als een van de belangrijke verwijzingen in de vervaardiging van lichte meubels. De creaties van het merk worden herkend voor de kwaliteit van hun afwerking en robuustheid van hun structuur.

  Verlichtingssystemen functioneel en robuust

  Als de licht apparatuur Moree als consumenten interesseren, is het meestal omdat ze eigenlijk hun in termen van functionaliteit verwachtingen. Natuurlijk, is dit kenmerk altijd geweest essentieel als het gaat om verlichting. Dit aspect houdt echter met lichte meubilair en decoratieve lampen Moree, een geheel nieuwe betekenis. Het licht moet worden gebruikt voor het elimineren van alle grijze gebieden in een bepaalde ruimte ook binnenshuis als buitenshuis.

  Bovendien moeten systemen worden aangepast aan de omstandigheden die nodig zijn. Vocht, weer, schokken of andere lichte producten moeten een solide en passend structuur. De professionals van het Duitse merk rekening houden met al deze punten met het oog op de kwaliteit van elk van hun creaties.

  Maatschappij, bijvoorbeeld de voorkeur beter dan de gebruikelijke modellen blaren. Ten aanzien van materialen gericht onderwijs aanzienlijk op het polyethyleen. Dankzij specifieke behandelingen, specialisten waren in staat om de kwaliteit van dit materiaal door het UV-bestendig en de intensieve gebruikt. Natuurlijk, het bedrijf ook maakt gebruik van andere materialen zoals aluminium, RVS of glas in sommige gevallen. Bovendien, naast de functionele kant, de ontwerpers ook rekening van het ontwerp door het aanbieden van lichtgevende stijl klassieke, grillige, Scandinavische of zelfs uiteenlopende objecten. Haai Shark Moree lampen en hangende lampen voelde Alice maken deel uit van de modellen die goed deze kenmerken worden weergegeven.

  Moderne lampen ontworpen in overeenstemming met de standaarden van uitmuntendheid in Duits

  Duitse knowhow wordt erkend over de hele wereld in verschillende velden. In de lampen en verlichting faciliteiten, van tekenen dat Europese landen staan bekend als effectieve en bezorgd over de kwaliteit van hun producten. Tijdens Moree konden professionals aan te nemen van de goede praktijken waardoor ze grotendeels afgezien van de concurrentie.

  Dus, makers hebben benut, heel vroeg, LED-technologie om te bieden moderne en innovatieve systemen. Armaturen zijn bestemd voor residentieel gebruik of voor de professionele sector, ontwikkelaars weten koppelen aan innovatie en design. De recente modellen van Moree lichte meubilair, bijvoorbeeld, kunnen worden aangestuurd via een smartphone. De gebruiker heeft de mogelijkheid om de kleur en de lichtintensiteit door middel van een programma is geïnstalleerd op zijn mobiele apparaat wijzigen.

 • Nordlux

  Nordlux: kwaliteit lampen die eenvoud en elegantie combineren

  Nordlux oprichting in 1977 is een evenement heel prominent in de wereld van verlichting. Het Scandinavische merk heeft inderdaad, opnieuw de kunst van de fabricage van de armaturen door kiezen voor een vrij eenvoudige benadering, maar beheren om een zeer esthetische resultaat te krijgen. Het teken is bekend voor de elegantie van zijn creaties, maar ook voor de offers die geven de beste prijs op de markt. Nordlux lampen worden momenteel verkocht in meer dan 35 landen. Het bedrijf is nog steeds van plan haar activiteiten in andere regio's beter verbinden met het publiek uit te breiden. Gediversifieerd, bovendien lijnen zijn product jaarlijks om beter tegemoet te komen aan de verwachtingen van de consument.

  Functionele en designverlichting die het dagelijks leven van de mensen verbetert

  Verbetering van de kwaliteit van het leven van mensen, dat is het motto van Nordlux. Voor dit merk, die jarenlange ervaring in zijn vakgebied heeft, is de verlichting voor alle een nuttig element die een positief effect op het dagelijkse leven van consumenten hebben moet. Of in de residentiële Verlichtingsindustrie of professional, moet systemen vooral functioneel en praktisch. Deze benadering biedt ontwerpers aan eenvoudige ontwerp, maar van uitzonderlijke kwaliteit modellen.

  De makers zijn nog steeds trots op hun werken. Hun gevoel voor realiteit lijkt te zijn een echte troef. Consumenten, van hun kant, veel genieten van het resultaat. De openbare tevredenheid moedigt kunstenaars om ambitieuzere en altijd meer interessante oplossingen als de beroemde Cult Nordlux scharnierend appliques. Deze interieur verlichting zijn ontworpen voor het verlichten van de kamers en zal gemakkelijk vinden hun plaats naast een bank of bed hoofd. De hoogte van de stand is instelbaar te kantelen en draaien van de lamp. Met betrekking tot het ontwerp, stylisten gekozen voor een moderne uitstraling die past zich aan alle soorten interieurs.

  Een licht dat inspireert en geeft welzijn en comfort ook binnenshuis als buitenshuis

  Bij Nordlux ontvangen de makers het licht van hun systemen zoals de stralen van de zon. Het licht moet inspireren die zien en voelen. Bovendien, het is ook belangrijk dat gebruikers zich goed voelen in hun woonruimte. Het Scandinavische merk vat deze beginselen in zijn beroemde manifest. Bovendien, deze visie kan worden gezien door elk van zijn creaties.

  Een model, zoals de lampenkap plafond opschorting van de helling, is praktisch ontworpen om comfort en welzijn in een woonkamer, een woonkamer of een eetkamer. Deze design lamp en sober en diffundeert die een zacht licht zal zitten kundig voor creëren een gezellige sfeer in de kamer. Voor eigenaars of huurders aanhangers van zen houding, bijvoorbeeld, zijn de mooie esthetische verstelbare spotlights IP-S4 appliques versies van eerste keuze. De lichten waren vervaardigd, zodat zij een harmonieuze, ontspannend en aantrekkelijk beeld uitgezonden. Bovendien, is de structuur van de wandlampen geschikt voor natte ruimtes (interieur, badkamer en andere tuin).

 • Petite Friture

  Petite Friturre: creaties combineren elegantie, finesse en emotie

  Opgericht door de talentvolle Amelie van de Passage, is Petite Friture een opkomende merk dat heeft onmiddellijk stond op de markt sinds haar oprichting in 2009. Het succes ervan hangt af van haar vermogen om het combineren van de kennis en de vaardigheden van de beste ontwerpers en makers in alle stadia van zijn evolutie. Dit streven altijd naar het bevorderen van de talenten en hen aanmoedigen om te leven uit hun passie geholpen het merk ontwerp een verlichtingsapparatuur perfect beantwoordt aan de behoeften van de consument. De verschillende delen van de collecties zijn al gespannen in Frankrijk en beginnen om zich op internationaal niveau bekend te maken.

  Een mix van materialen en kleuren voor nog meer oorspronkelijke armaturen

  Het Franse merk ontwerpers hun inspiratie kunnen putten uit wat ze zien, wat ze voelen en hoe ze willen delen. Vervolgens wordt hun passie uitgedrukt door de keuze van materialen en kleuren die deel van elk van hun creatie uitmaken. Dus, het is door deze eigenaardige aanpak, bijvoorbeeld, konden maken mooie wedstrijden van de Tidelight-collectie. Dit werd laatste gelanceerd door Pierre Favresse, één van de grootste makers van het teken.

  De kunstenaar geïnspireerd door de koplampen van de auto-industrie te ontwerpen zeker design verlichting haken. De structuur van de lampen te vragen bestaat uit een Elise S1 diffuser in geblazen glas gerookt en groef en een base in Cork. De record is heel verrassend. De lampen geïnstalleerd in de woonkamer, de slaapkamer of de huiskamer, en voeg een vleugje elegantie en luxe decoratie. En hoewel het verstrooide licht afkomstig van een vulling licht is, zal het een glowing effect uniek en aangepast aan de gekozen interieur stijl.

  De schorsingen van de Cherry collectie, ontworpen door Daniel en Emma, getuigen ook de uitzonderlijke knowhow van de ontwerpers van de Petite Friture. Armaturen bestaan uit een kegel van aluminium en een bal naar de gepolijste finish. Deze structuur geeft een esthetische kant en zeer strak houders van het lichtontwerp. Kleur, aan de andere kant, was goed gekozen op basis van een stijl van Scandinavische, industrieel of modern interieur.

  Prestaties op maat beter voldoen aan de behoeften van het publiek

  Verlichting apparatuur verwachtingen zijn niet altijd hetzelfde. Het is echter belangrijk voor een merk te kunnen beantwoorden of de behoeften van individuen of professionals. Onderwijs van de Petite Friture perfect begreep dit principe. Het is daarom dat ze wil absoluut te stellen modellen van armaturen op maat.

  Het is al door het creëren van de nieuwe collectie van lampen en wand schansen Mediterranea gebleken. Het merk is gekomen om zijn geïnspireerd door het succes van zijn eerste lijn van schorsing armatuur VERTIGO, ontworpen door Constance Guisset, om verder te gaan in deze richting. Ze heeft ook deze lampen aan het enigszins ongebruikelijke ontwerp voor het genoegen en het geluk van het publiek heruitgegeven. De kroonluchter VERTIGO is nu verkrijgbaar in nieuwe kleuren en in verschillende formaten. • Philips

  Philips: een armatuur merk is wereldwijd erkend.

  Het avontuur begint in 1891 voor het merk Philips. Het bedrijf werd geboren uit het initiatief van de Nederlandse ondernemer Gerard Philips en later zijn broer Anton Philips, die mede-oprichter van het bedrijf werd in 1894. Activiteiten begon langzaam met de lancering van een collectie van gloeilampen en diverse elektrische producten. In een paar jaar, waren onderwijs faciliteiten snel aangevraagde door het publiek, zowel op de nationale en internationale niveaus. Een succes dat de fabrikant tot de rang van wereldklasse merken in de Elektronika van de consument gehesen markt sector. Philips is vandaag een belangrijke speler, met honderdduizenden werknemers over de hele wereld.

  Systemen en moderne verlichtingsapparatuur aangepast aan de behoeften van de consument

  Op het gebied van verlichting, staat het Nederlandse teken bekend om zijn technische en decoratieve ontwerpen die bestemd zijn om te voldoen aan de verwachtingen van individuen dan die van professionals ook. Dit om resultaat te bereiken, hebben de ontwerpers van Philips moderne fabricagetechnieken aangenomen. Krachtige LED lampen en twee richtingen appliques zijn enkele van de resultaten via deze geavanceerde technieken.

  Bovendien besteedt merk meer dan 25% van de begroting voor onderzoek en ontwikkeling van nieuwe oplossingen. Is het wat hem om modellen te maken van armatuur voldoet aan de veranderende behoeften van de markt toegelaten. CEERD lampen waarmee maximaal 200 lumen per watt (beter dan conventionele LED's) en de platte bol kunnen behoren tot de recente ontdekkingen van het bedrijf.

  Natuurlijk, zijn de apparaten van Philips gebruikt voornamelijk de media die zijn ontworpen om het verspreiden van een zeer functionele verlichting. Ze zijn aangepast aan alle soorten interieurs en kunnen worden geïnstalleerd in elke kamer. Echter, aangezien het ontwerp een belangrijk aspect in gedachten te houden is, het teken gehouden aan het werk van de structuur, de vorm en de kleur van zijn creaties. Consumenten zullen zeker, kunnen zien door de verschillende delen van de collecties van outdoor lights.

  Steeds meer innovatieve lichtoplossingen

  Innovatie is de speerpunt van de activiteiten van het Nederlandse merk. Het doel van het bedrijf is meer innovatieve oplossingen aan te bieden, ze blijft het smeden van nieuwe systemen. Dus, met de opkomst van digitale, Philips besloten om het ontwerpen van verlichtingsapparatuur aangesloten. Media kunnen worden gecontroleerd en beheerd via toepassingen of afstandsbedieningen.

  Het eerste prototype is geïnstalleerd in Amsterdam. Dit eerste apparaat is bedoeld voor professioneel gebruik, want het is een model voor kantoorgebouw. Uitgezonden door de helderheid van de verlichting en de temperatuur kan worden aangepast via een specifiek platform. Deze nieuwe creatie trok onmiddellijk de aandacht van het publiek, met inbegrip van die van de techneuten.

  Zo, besliste het merk om het populariseren zodat consumenten om een vleugje huisautomatisering naar hun huizen. Verlichtingssystemen zijn nu beschikbaar in versies die aangepast aan de behoeften van individuen. De draadloze oplossing werkt dankzij een Wi - Fi verbinding. De kern kan gemakkelijk worden aangesloten op een router of een modem (internet doos) lokale.

   

 • Roger Pradier

  Roger Pradier: armaturen vervaardigd volgens de regels van de kunst

  In 1910, als de wereld ingevoerd een nieuwe fase in de geschiedenis, een merk gespecialiseerd in de vervaardiging van smeedijzer lantaarns werd geboren in Frankrijk. Het bedrijf werd opgericht door een man, de vader van Roger Pradier, die had altijd een passie voor verlichting. De openlucht verlichting van Roger Pradier leert pionier waren zeer populair en worden dus voor de komende decennia ondanks de competitie bleef. Dat succes blijft, de productie geheimen waren doorgegeven van de ene generatie naar de andere. Vandaag, is het Franse merk onderdeel van de grote verwijzingen op licht apparatuur en verlichtingssystemen. Authentieke en stijlvolle creaties zijn verdeeld in 40 landen over de hele wereld.

  Sterke, tijdloze verlichtingsapparatuur

  Als de lichten in de huis Roger Pradier zijn altijd zo populair is, dat het is vooral omdat ze hebben kenmerken die hen van die van andere merken onderscheiden. De sterkte is een van deze kwaliteiten. Fabrikanten bleef trouw aan technieken die zijn afgeleid van de tinnegieter gestart aan het begin van de XX eeuw de haken zo ontwerpt dat de structuren van de lampen van voorbeeldige sterkte zijn. Zeer weinig professionals onder de knie hebben deze methoden van onze dagen. Aan de ene kant, zou dit wijten aan het feit dat de processen kunnen erg duur zijn. Echter bij Roger Pradier, professionals geweest kundig voor vaststellen van beste praktijken te kosten te beheersen en constant hoge kwaliteit altijd betaalbare armaturen te verstrekken.

  De andere specificiteit van de creaties van het Franse merk ligt in hun authenticiteit en hun zeer verschijning. Ontwerpers waren, inderdaad, kunnen nemen rekening de veranderende behoeften van de markt waarbij zeker tijdloze ontwerp. De straatverlichting en Chenonceau collectie outdoor verlichting voorbeelden van deze aanpak zijn. De stukken werden gevormd om de verschillende soorten bestaande interieur past. Klassieke, vintage, eigentijdse, lichten zal verlichten de mooiste balkons en terrassen en de geadopteerde stijl van decoratie sublimeren. Daarnaast zijn de lampen verkrijgbaar in verschillende kleuren om beter inspelen op de wensen en behoeften van elk.

  Roger Pradier: een betrouwbaar merk dat zich blijft ontwikkelen

  Voor meer dan een eeuw heeft het Franse merk een groeiende reputatie met het publiek. Maar dit succes is, in ieder geval, als gevolg van kans. Het teken, inderdaad, gehouden voor de productie van apparatuur en verlichting ontworpen volgens de geldende normen. Roestwerende aluminium waardoor de structuur van de media werd behandeld voor het laatst voor decennia. Daarnaast werden de indexcijfers van de normen voor de bescherming goed voldaan.

  Deze wens om altijd voldoen aan consumenten gemaakt van Roger Radier een van de meest betrouwbare verwijzingen op de markt. Naarmate het bedrijf zich verder ontwikkelt in haar activiteiten. Vandaaginrichting van de Lampiok-collectie zijn beschikbaar overal in de wereld dat echt, de merknaam synoniem met licht geworden is.

 • Slide Design

  Slide Design: Dia heldere designproducten die veranderen en verbeteren van de ruimten

  Met 30 jaar ervaring in de verwerking van kunsthars, heeft Giò Colonna Romano in 2002 zijn bedrijf opgericht dat gespecialiseerd is in de productie van verlichtingsarmaturen en decoratieve verlichtingsobjecten. Vanaf het allereerste begin werden Slide Design creaties gekenmerkt door hun verfijnde design en hun kleur die meteen de aandacht trok. Maar als het Italiaanse merk zich onderscheidt van de concurrentie, dan is dat vooral te danken aan de creativiteit en vindingrijkheid van zijn ontwerpers die het in staat stellen originele verlichtingssystemen aan te bieden die aangepast zijn aan alle soorten interieurs. Daarnaast werkt het merk samen met vele wereldberoemde ontwerpers om het merk te ondersteunen in zijn vele projecten.

  Uitmuntende creaties voor een chique en trendy decoratie

  Ontwerper Giò Colonna Romano staat al bekend om het unieke ontwerp van zijn huishoudelijke apparatuur en tuinartikelen. Door hetzelfde principe toe te passen op de productie van deze lichtarmaturen en meubels, zette de kunstenaar een echte trend in de wereld van het licht. Slide Design lampen en lichtdecoratie-elementen staan bekend als uitstekende stukken. Het merk richtte zich in eerste instantie op chique residentiële verlichting. Maar het aanbod wordt zeer snel gediversifieerd, waardoor het zich op Europees niveau bekend kan maken.

  Natuurlijk zijn de makers trouw gebleven aan hun favoriete materiaal: gegoten plastic. Maar ze kozen ook voor verschillende materiaalmengsels. In ieder geval was het een groot succes dat ze erin geslaagd zijn om hun armaturen te vertalen naar vele innovatieve modellen door te spelen met vormen en kleuren. Binnen of buiten, de systemen die het Italiaanse merk aanbiedt, zijn uitgegroeid tot trendy decoratieve accessoires die in meer dan 130 landen over de hele wereld worden gebruikt.

  Lampen zoals de heldere ster Sirio en de Light Drink Slide Design lamp behoren tot de meest populaire. Tegenwoordig produceert het bedrijf naast verlichting ook lichtgevend meubilair. Het lichte Kanal-kantoor is bijvoorbeeld ontworpen om een uitzonderlijke loungesfeer te creëren die perfect past in een modern en klassiek interieur

  Innovatie om steeds boeiender oplossingen te ontwikkelen

  Slide Design vindt de kunst van het licht opnieuw uit door zich te richten op de belangrijkste kenmerken van armaturen: design en helderheid. Het Italiaanse merk heeft de technologische vooruitgang in hun sector kunnen overnemen om deze twee aspecten beter tot hun recht te laten komen. Als gevolg hiervan is het bedrijf voortdurend bezig met het moderniseren van de technieken voor het spuitgieten, afwerken, lakken en monteren. Deze evolutionaire aanpak geeft het een groot voordeel bij het beheersen van innovaties.

  Professionals hebben zelfs de mogelijkheid om creatievere productieprocessen te creëren die de kwaliteit van hun creaties optimaliseren. Zo hebben ze bijvoorbeeld een manier gevonden om lineair polyethyleen met lage dichtheid te recyclen en te verwerken in een proces met nul-emissie. Onlangs zijn specialisten in staat geweest om flexibel en stijf polyurethaan te produceren dat gemakkelijk kan worden gevormd tot verrassende lichte structuren zoals de heldere Jombo Corner bar of de heldere Ice Bar ijsblokjesbak.

  Slide Design weet zich te omringen, hier zijn enkele ontwerpers die hebben bijgedragen aan het succes van het merk.
  We kunnen vermelden: Paola Navone, Karim Rashid, Marcel Wanders...

 • SLV Belgium

  SLV: design verlichting voor een heldere en harmonieuze interieur

  Met zijn jarenlange ervaring in de sector van de verlichting, heeft het merk opgedaan brede expertise in de kunst om te reageren op de behoeften van consumenten. Interieur en outdoor SLV armaturen worden ook herkend in vele landen voor hun kwaliteit en design. Sinds haar oprichting in 1979, biedt verschillende oplossingen voor particulieren, maar ook voor professionals. Men kan herinneren zijn uitgebreide reeks van producten voor het hotelwezen en gastronomie. Maar of het residentiële verlichting of professional, ontwerpers gekund wil zowel esthetische als functionele van elk stuk voor een altijd bevredigend resultaat.

  Verlichtingssystemen die het moduleren van de ruimten

  Decoratie liefhebbers weten heel goed: de verlichting sterk kan beïnvloeden, de sfeer en decoratie in een kamer. Bij SLV gaan ontwerpers zelfs verder op de vooronderstelling dat het licht de mogelijkheid heeft om het moduleren van de ruimten. De lampen van het merk

  Daarom zijn ontworpen rekening houdend met het feit dat elke ruimte een ander licht vereist. Een functioneel licht is absoluut ideaal willen we effectief elimineren schaduwen in een keuken. Geschikte verlichting die ontspanning en welzijn bevordert zal ongetwijfeld interessanter in ruimten zoals de slaapkamer en de woonkamer.

  Dezelfde principes gelden in het beroepsveld. Verlichting zal niet hetzelfde in de kantoren en in de lobby van de lokale. Deze visie heeft toegestaan het merk meer passende systemen die onmiddellijk de aandacht van het publiek in vele landen over de hele wereld gevangen te ontwikkelen. Consumenten zijn, bijvoorbeeld, dat velen hebben gekozen voor het ontwerpen van de collectie Bookat externe terminals. Armaturen zijn voorzien van een ingebouwde cob LED-module die uitzendingen van een zachte, functioneel licht die perfect bij buiten omstandigheden past.

  De mogelijkheid om een lichte beleven

  Voor SLV is verlichting vergelijkbaar met een echte ervaring waarin de gebruiker wordt gebracht om zijn gevoelens, om te ontdekken de voordelen van licht te uiten. Uitbreiden van dit beginsel in al haar activiteiten (productie, levering, klant en andere diensten), heeft het merk geweest kundig voor het vaststellen van beste praktijken om beter te voldoen aan haar klanten. Dus, apparatuur productieprocessen worden voortdurend verbeterd tot meer innovatieve oplossingen.

  De makers weerspiegelen grote schaal nieuwe technologieën en normen voor de ontwikkeling van elk product. Bovendien is de klantenservice van het merk zijn er ter ondersteuning van de consument bij de keuze van materialen tot gebruik. Met betrekking tot de prijzen weer professionals zorgde ervoor dat de SLV Klik op merk lampen de beste prijs op de markt.

  Als u wilt een glimp van alle functies, kunnen we het voorbeeld van ballen van licht oog SLV serie toegepast. De armaturen zijn samengesteld uit een structuur in staal chroom en gevormd met het oog op een ontwerp en vintage. De lampen gebruiken bollen ES111. Dit alles weerspiegelt veel aandacht tijdens de productie van de stukken in de collectie.

 • Tom Dixon

  Tom Dixon: verlichting onder het thema van "Rock stijl".

  Het merk Tom Dixon ontleent zijn naam aan die van de stichter. Het werd opgericht in 2002 door de ambachtsman, kunstenaar en ontwerper Tom Dixon in samenwerking met zijn vriend en business partner David Begg. Het merk is gespecialiseerd in de fabricage van meubilair en verlichtingssystemen. Zijn creaties worden gekenmerkt door hun sobere en super chique kant. Tom Dixon heeft het beste gemaakt van zijn jarenlange ervaring in de beeldhouwkunst, maar ook zijn passie voor muziek om unieke verlichting ontwerpen te maken. Het is vooral de voorloper van de "Rock stijl" in het universum van licht. Een origineel concept, die het Britse publiek, maar ook veel consumenten over de hele wereld heeft geboeid. De lampen van Tom Dixon zijn momenteel beschikbaar in meer dan 60 landen.

  De lichten Inclasificables ontwerp

  Het feit dat Tom Dixon staat was om de prestigieuze titel 'Designer van het jaar' is niet het resultaat van toeval. De Schepper wordt beschouwd als een van de paar profielen die weet net zo goed combineren talent en het bedrijfsleven. Net als hem weergegeven de lampen van het merk stichtte een Inclasificables karakter. Dit mengsel van strak design en een beetje vleugje retro heeft getroffen met consumenten.

  Stijl straalt eenvoud en een zeldzame originaliteit, waarin ook de persoonlijkheid van ontwerpers worden samengevat. Elk stuk is als een kunstwerk als gevolg van deze gevoeligheid die de ontwerpers bezielt. Bovendien is het feit dat het hoofdkantoor van het bedrijf is gelegen in het hart van Londen op het gebied van The Dock Kitchen restaurant een weloverwogen keuze. Tom Dixon hou het contact met het publiek. Hierdoor hem voor interactie met de buitenwereld en nieuwe ideeën te verrassen van consumenten te vinden.

  Het is bijvoorbeeld op deze manier dat het idee om de deco ontwerp te maken toegepast in de collectie die Melt kwam naar hem toe. De structuur van de armaturen werd verpletterd, gedraaid en gegoten voor een unieke metallic look, de ondertekening van de "rock stijl". De lampenkappen lampen zijn ontworpen om een lichte zachte, diffuse functionele en zeker veelzijdig.

  Originaliteit op basis van de keuze van materialen en geometrische vormen

  Tom Dixon is een autodidact ontwerper. Het is in zekere zin dit karakter dat zijn origineelste creaties maakt. De ambachtsman-kunstenaar ontdekt de wereld van design en verlichting in een nogal eigenaardige manier. We moeten toegeven dat het pad lang genoeg Profiel van bass (pop-rockband schijtlaars grootstedelijke is) ontwerper.

  Het mengsel van passies had echter een explosieve effect voor deze artiest. Het resultaat is geopenbaard door de keuze van materialen en geometrische vormen die de lampen van Tom Dixon sieren. Consumenten merken zeker deze grote voorkeur voor koper, een materiaal dat robuustheid, esthetiek en functionaliteit combineert. En dan is er ook dit zeer grafische herkenbare overal. Functies die worden via de straatverlichting voelde schaduw statief staan gevonden kunnen.

 • Verpan

  Verpan: opnieuw bewerken de Verner Panton creaties voor rendering modern en elegant

  Consumenten zijn misschien al veel te weten. Het Verpan woord is een samentrekking van de eerste twee lettergrepen de naam Verner Panton. Het merk moet inderdaad, haar oprichting op deze gerenommeerde ontwerper die vooral bekend in de jaren 60 en 70 werd. Het bedrijf werd opgericht om de werken van deze kunstenaar die bekend stond voor zijn gedurfde creaties onderscheiden zich door hun sterke originaliteit en hun esthetische bestendigen. Sinds 2003, het Deense merk databasebron moet worden gestuurd lampen en verlichting van de grote pioneer systemen rekening met de waarden doorgegeven. Maar ook proberen aan te passen aan de hedendaagse stijlen voor een resultaat zeker trendy en modern.

  Lampen die zijn voorzien van modern design bij uitstek

  Om te begrijpen hoe Verpan het licht ziet, is het belangrijk om weer op de cursus en het profiel van de maker. Verner Panton is voordat alle een ontwerper die kan worden beschouwd als een innovator en trendsetter in zijn tijd. Na zijn studies in architectuur en zijn opleiding op het gebied van Schone Kunsten van Kopenhagen begon de kunstenaar te produceren van design en functionele meubelen in zijn kleine studio.

  Zeer snel, begonnen de gepassioneerde met het ontwerpen van lampen die een grote originaliteit en een zekere elegantie gaven. Deze twee functies gecombineerd vormden de basis voor de Stichting van modern design. Het Deense merk koos de dezelfde benadering in het opnieuw publiceren van de prestaties van de oprichter, maar vooral in de openbare functies van de hedendaagse stijl herinneren bij uitstek: kleuren en unieke vormen en een licht dat hoogtepunten van de ruimten.

  Alle materialen kunnen worden aangevraagd. Ze geven echter de voorkeur vooral onderwerpen zoals staal, metaal, aluminium, kunststof en glas. Momenteel verschillen de Verpan verlichting in wezen in hun maritieme neigingen biedt een fascinerende verlichting. Omvatten bijvoorbeeld de prachtige druppels Fun appliques. De lampen worden gekenmerkt door hun klassieke look en de elegante zilverachtig die ze door de vele zilveren pads verbonden door kleine ringen uitgezonden.

  Innovatieve unieke lampen

  Aangezien innovatie essentieel voor de uitbreiding van een merk is, Verpan gehouden tot moderne visioenen terwijl ervoor zorgend om blijf trouw aan de beginselen van haar stichter. Ontwerpers weten hun klassiekers zoals kan worden gezien met leuk Verpan verlichtingssystemen. Maar oplossingen te bieden unieke altijd verrassender, de makers aarzelde niet om de kaart van glamour en originaliteit te spelen.

  Imposante schorsingen op drie niveaus bestaan uit cellen met parelmoer schalen getuigen van deze prachtige aanpak. De armaturen zijn ontworpen voor het verbeteren van het decor in de meest stijlvolle salons en woonkamers, maar zij vindt ook hun plaats in de danszaal van een hotel. De lampen te vragen Pantop messing en zilveren kandelaars Fun voor consumenten op zoek naar modellen die perfect moderne en klassieke stijl te combineren, zijn hoogst-geadviseerd.

  Verner Panton:

  Is een Deense ontwerper, die aanzienlijk invloed is geweest op het gebied van meubels met een innovatief avant-garde design. Na ontvangst van de opleiding in architectuur en studeerde aan de Academie voor Schone Kunsten van Kopenhagen, Verner Panton begon zijn carrière door te werken met de beroemde ontwerper Arne Jacobsen.

  Vanaf 1955 creëert hij zijn eigen designstudio te ontwikkelen van design en functionele, maar ook innovatieve meubilair door hun productieproces. 

  In zijn uitbarsting van creativiteit, zal Verner Panton ook afnemen van een breed scala van armaturen die nog steeds de handel worden gebracht door het Verpan-merk.

Weergegeven: 1 - 29 van 29 items
0